- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
İyimiş o zaman, yapayım da 2-3 vitamin alsınTadı pek belli olmuyor Hiç kokusu yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyimiş o zaman, yapayım da 2-3 vitamin alsınTadı pek belli olmuyor Hiç kokusu yok
Öyle canımBenim oğlum yemiyordu bunu sevdiTabi ne olduğunu söylemedikİyimiş o zaman, yapayım da 2-3 vitamin alsın
Bu yöntem işe yarıyor ya bende söylemiycemÖyle canımBenim oğlum yemiyordu bunu sevdiTabi ne olduğunu söylemedik
Az yaparsınBeğenirse tekrar yaparsınBu yöntem işe yarıyor ya bende söylemiycem
İyi fikirAz yaparsınBeğenirse tekrar yaparsın
Teşekkür ederim Hava ısındı mikroplar çoğaldıpinkocan geçmiş olsun canım,hastaymışsın sanırım
yok canım nıye kuseyım..yarısmada basarılar , pek takılmıyorum en aktıf oldugum gun bugundu hatta.sen gececısın burda ben gunduz gırıyorum ayrıca ondan gormemıssındır.kızzz dione yakaladım seni küsmüyüz kuzum niye beni artık görmemezlikten geliyon bakiyim,bak yemeğime de gelmemişsin zaten,gözümden kaçmıyorsun ona görede bakiyim ablana üzdümmü seni,çekeyim kendi kulaklarımı
Tarifini bekliyoruz canımAzeri mutfağı bu kategoride mutlaka olmalıydıSelam kızlar...çok düşündükten sonra ben de yarışmaya katılmaya karar verdim.e bi azeri mutlaka kendi mutfağıyla katılmalı dimi?fotolarım hazır kızım uyusun açıcam.aslında geç açmanın bi dezavantaj olduğunu düşünüyorum ama yinede katılıcam.bence bi azeri pilavınl herkes denemeli. çok farklı ve gerçekten leziz.. bir azdan davet edicem sizi soframa...sunumsaaaa..ımmm onu hiç söylemiyim görülmeye deyer...
Sitemizdeki yarışmaları kazanan arkadaşlara duyuru..Bi de arkadaşlar ödül ne acaba?
Teşekkürler canım.Açtımmmm....Tarifini bekliyoruz canımAzeri mutfağı bu kategoride mutlaka olmalıydı
Sitemizdeki yarışmaları kazanan arkadaşlara duyuru..
Hediyeler bu linkte canım
gunaydın abla geçmiş olsun iyisin inşallahev nasıl olduGünadınlar hanımlar sonunda gelebildim,evde tadilqat işleri vardı onları hallettik modemde sökülünce gelemedim tabi,10 gün kadarda validede kaldık.
Nevoşla görüştük telefonda durumu anlattim,bu arada burnumdan operasyon oldum et vardı onu küçülttüler nefes alıp verirken hırlama oluyor hala.
Sizler nasılsınız bakalım dünya mutfağı olmuş bir ara bakarım neler var diye
hoş geldinn.. ilk önce geçmiş olsun canımm yeni evinde sağlıkla ,,huzurla otur.. misler gibi olmuştur şimdii..Günadınlar hanımlar sonunda gelebildim,evde tadilqat işleri vardı onları hallettik modemde sökülünce gelemedim tabi,10 gün kadarda validede kaldık.
Nevoşla görüştük telefonda durumu anlattim,bu arada burnumdan operasyon oldum et vardı onu küçülttüler nefes alıp verirken hırlama oluyor hala.
Günaydın ablam hosgeldin Acil şifalar diliyorumGünadınlar hanımlar sonunda gelebildim,evde tadilqat işleri vardı onları hallettik modemde sökülünce gelemedim tabi,10 gün kadarda validede kaldık.