- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.625
kimi dövüyoz,ne kaçırdımseni 5 km uzaktan fark ederim yamıhım
bencedeeee ağzını burnunu kıralım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kimi dövüyoz,ne kaçırdımseni 5 km uzaktan fark ederim yamıhım
bencedeeee ağzını burnunu kıralım
eneee pinkocandan bahsediyordunuz dimi,dövmeyelim onu ya,seviyorum ben burçtaşımı,kulakları çınlasınAbartma istersenİşine geldi değil mi
Sağol canım benimsende haklısın nevoşum,tabii bende çocuk olmayınca aklıma gelmedi,3 çocuk zor canım gerçekten ama valla helal olsun sana çekip çeviriyorsun tek başına,seni hep takdir etmişimdir bu konuda canım nevoşum benim
ne yapayım canım,Antalya çok güzel bugün,eşim kahvaltıdan sonra bir daha yattı,onun kalkmasını bekliyorum,dışarıya çıkayım diyorum,bu güzel hava kaçmaz
Harbi fırsat kolluyor destek olursak dövecekeneee pinkocandan bahsediyordunuz dimi,dövmeyelim onu ya,seviyorum ben burçtaşımı,kulakları çınlasın
ama kaşınıyo o daHarbi fırsat kolluyor destek olursak dövecek
yok yolmayalım ya,hasta değil mi o,bu nasıl hava ya,herkes sırayla hasta oluyor,bir an önce yaz gelsin,pinkocan da biran önce iyileşir inşaallahpinkstrap ı saçını başını yolcaz
Kendine hiç bakmıyorama kaşınıyo o da
Çok güzel duruyor
Sevenler zaten yaparSevmeyenler mutlaka denesinÇok güzel duruyor
Niye sevmeyenlere?
Çok iyi fikirkarnım acıktı kızlar,ben az daha dolanıp gideyim,eşimin uyanacağı da yok,ne yapsam yalandan evin zilin mi çalsam
Teşekkür ederizSahiden çok zor olacakherkeslere basarılar dıledımm hepsı cok guzel secım zor olcakk
Ben çok seviyorum da eşim sevmiyor, yapsam tadından anlar mı?Sevenler zaten yaparSevmeyenler mutlaka denesin
Sağol canım
evet hanımefendıcıgımTeşekkür ederizSahiden çok zor olacak
seneye ıns gelırım atanıp bağa yapBen çok seviyorum da eşim sevmiyor, yapsam tadından anlar mı?
Tadı pek belli olmuyor Hiç kokusu yokBen çok seviyorum da eşim sevmiyor, yapsam tadından anlar mı?
Sen atan gel ben sana bi sürü yemek yapcamseneye ıns gelırım atanıp bağa yap
kızzz dione yakaladım seni küsmüyüz kuzum niye beni artık görmemezlikten geliyon bakiyim,bak yemeğime de gelmemişsin zaten,gözümden kaçmıyorsun ona görede bakiyim ablana üzdümmü seni,çekeyim kendi kulaklarımıherkeslere basarılar dıledımm hepsı cok guzel secım zor olcakk