- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Allah kolaylık versin canımhatayliyimmm aslen dee esimin isi nedeyle arabistana geldik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kolaylık versin canımhatayliyimmm aslen dee esimin isi nedeyle arabistana geldik
sagol bitanmemmmm iste boyleee gurbet ellerdeyiz sevdiklerimizden uzaktaAllah kolaylık versin canım
Geçmiş olsun HemşomBende de alerji var. Hapsurmaktan biktimmm
Çok uzak değil Ama yabancı bir yerde yaşamak zordur
sagol bitanmemmmm iste boyleee gurbet ellerdeyiz sevdiklerimizden uzakta
sağolasin zekzi NevosGeçmiş olsun Hemşom
Çok geçmiş olsun canımBenim bu aylarda kaşıntı oluyor,diğer zamanlarda boğazda gıcık ve nefes almakta zorluk çekiyorum
ben te böyleyim. Abartmıyorum inan.Bende de alerji var. Hapsurmaktan biktimmm
Bende yaa. Gece uykudan uyaniyorum burnumun içi hep yara yaz kışben te böyleyim. Abartmıyorum inan.
Bende yaa. Gece uykudan uyaniyorum burnumun içi hep yara yaz kış
Şu aradaki ''z''yi atalım zeki olsun barisağolasin zekzi Nevos
Benim hapşuruk arada oluyor,ama diğerleri varHepimize geçmiş olsunSağol canım sana da. Ben de hepsi var ve yılın 12 ayı. Boğaz akıntım da var.Burnum hep tıklaı. Bir hapşurmaya başladım mı ard arda 7-8 kez filan
zekzi nevoş dimek,bundan sonra bende mi öyle desemsağolasin zekzi Nevos
Tabi canm bilmiyo musun? Nevosun lakabi,zekzi nevos'turzekzi nevoş dimek,bundan sonra bende mi öyle desem
akıllı kadının hali başka oluyo demekkiŞu aradaki ''z''yi atalım zeki olsun bari
Hayir zekzi nevos nickini değişseneŞu aradaki ''z''yi atalım zeki olsun bari
Yok Prensesim harbi dalga geçiyorzekzi nevoş dimek,bundan sonra bende mi öyle desem
Kim söylemişTabi canm bilmiyo musun? Nevosun lakabi,zekzi nevos'tur
Atalım diyorum kabul etmiyor prensesimakıllı kadının hali başka oluyo demekki
Yok ben nickimi seviyorum değiştirememHayir zekzi nevos nickini değişsene
sen böyle çok daha güzelsin nevoşum,ne zeki,ne zekzi,sadece nevreste,ayy erkek olsam kesin çok hatun tavlardım heAtalım diyorum kabul etmiyor prensesim