- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
Evet ya uffff çok zekzisin nevos karşı koyamiyom sanaaaaSen bana kıyamazsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ya uffff çok zekzisin nevos karşı koyamiyom sanaaaaSen bana kıyamazsın
BiliyorumEvet ya uffff çok zekzisin nevos karşı koyamiyom sanaaaa
ben yatiyom haydi iyi geceler sana. Zekzi zekzi oturma ört üstünuBiliyorum
ben yatiyom haydi iyi geceler sana. Zekzi zekzi oturma ört üstünu
burda da cok guzel tarıfler var burdan da bakabılırsın corbalar makarnalar sutlu tatlılarr...kızlar ben yemek yapmayı pek beceremıorm....benım anlayabılecegım tarzda kolaydan başlamak uzere önerecegnız bı site var mı???nefs yemek tarflerı dışında onu pek detaylı buldum
ya karışık ıstemıorm kolaydan başlıcamburda da cok guzel tarıfler var burdan da bakabılırsın corbalar makarnalar sutlu tatlılarr...
bılemedım kı sımdı kolay yemek mı olur hepsı ugras verdırıyo ınsana amaya karışık ıstemıorm kolaydan başlıcam
(( ama mutlaka yardımcı olun bi site önern barii kolaydan başlıcam (bılemedım kı sımdı kolay yemek mı olur hepsı ugras verdırıyo ınsana ama
ıns bılen bırı cıkar oktay usta falan dene cnm(( ama mutlaka yardımcı olun bi site önern barii kolaydan başlıcam (
26 ewlıyım bıldığım yemek sayısı az ewırıp çewrp aynı yemeklerı yapıomıns bılen bırı cıkar oktay usta falan dene cnm
yasın kac bu arada merak ettımm
esınle bırlıkte yap alıstır onu da herkes ılk zaman oyleymıs ya zamanla alısırsın kıyamam ya pek tatlı demsıın . allah mutlu etsın de tek derdın bu olsun26 ewlıyım bıldığım yemek sayısı az ewırıp çewrp aynı yemeklerı yapıom
((( o yapmayı bılmıoesınle bırlıkte yap alıstır onu da herkes ılk zaman oyleymıs ya zamanla alısırsın kıyamam ya pek tatlı demsıın . allah mutlu etsın de tek derdın bu olsun
inşallah ..teşekkür ederim((( o yapmayı bılmıo
ben mıısende önerme byy
ewet bı sıte yokmu yanıben mıı
ozelıne attımewet bı sıte yokmu yanı
kolaymı buozelıne attım