- 1 Eylül 2014
- 7.010
- 6.632
- 39
Hap kadar bir ilçede yaşıyorum. Adresi nasıl yanlış verebilirim şaşırdım şu anKız yolladim ya ben karpuzlari,adresi yanlış verdin demek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hap kadar bir ilçede yaşıyorum. Adresi nasıl yanlış verebilirim şaşırdım şu anKız yolladim ya ben karpuzlari,adresi yanlış verdin demek
Sen kızlara baskı yapmıyorsun. Onalar da beni eziyor.Aaaaa ben ne yaptımYine kabak başıma patladı
Seni onlara karşı korumamı istiyorsun yaniSen kızlara baskı yapmıyorsun. Onalar da beni eziyor.
Ne bileyim ben o.da senin sorununHap kadar bir ilçede yaşıyorum. Adresi nasıl yanlış verebilirim şaşırdım şu an
ivetSeni onlara karşı korumamı istiyorsun yani
hee yanlış yaz yaz sonra da o da senin sorunun deNe bileyim ben o.da senin sorunun
Tamam arkama geç sana kimse karışamazKorumaya alıyorum seni
canım nevoşum. Kız ben baya uzunum saklayabilir misin beni?Tamam arkama geç sana kimse karışamazKorumaya alıyorum seni
Ben saklarım seni merak etmeNe kadar uzunsuncanım nevoşum. Kız ben baya uzunum saklayabilir misin beni?
Merhaba canımIyi aksamlar :)
1.72.Ben saklarım seni merak etmeNe kadar uzunsun
Maşaallah
Saklarsın di mi nevoşum topuklu giymem sözMaşaallah
Saklarım merak etmeBen topuklu giyersem yetişirim sanaSaklarsın di mi nevoşum topuklu giymem söz
Saklarım merak etmeBen topuklu giyersem yetişirim sana
Sen bilirsinAnlaştık o zaman. Ben yalın ayak geleyim bari.
Sen bilirsin
Bize amerikan salatası yapacaktınNerde kaldı bizim salata
Markette kalmamış ise senin keyfin yok salata yapmayaSosis kalmamış markette
Türk sucuğu koysam olur mu sence nevoşMarkette kalmamış ise senin keyfin yok salata yapmaya