- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
tamam sen öpBen öpemezsen, corc öper ona göre
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam sen öpBen öpemezsen, corc öper ona göre
Doğru seçim yaptın tebrik ediyorumtamam sen öp
hem çılgın hem zekzi nevoşDoğru seçim yaptın tebrik ediyorum
Yok yokHerşey varhem çılgın hem zekzi nevoş
Her eve lazım sendenYok yokHerşey var
ölürüm o kadar diyeyim yani.Evet canim.ama cogu kisi pek sevmez.sen severmisin
kızlaaarrr bugün kızımı dr götürdük ayagını açmıyor diye dr kalçası iyleşmiş bandaja artık gerek yok dedi ama dizi incinmiş diğer gerizekalı dr kızımı muayene etmedi için ayağı bukulu olduğundan incinmiştir dedi orda bandajı çıkarttık nasıl mutlu oldu bi görseniz
Hoooppp karpuzlar banakarpuz getir onaa..
Yok yokHerşey var
3 saatlik uykuyla durduğumdan erkenden uyumayı düşünüyorum bilginizeHer eve lazım senden
Her eve bir deli lazımHer eve lazım senden
Bende 3 saat uyudum bugün3 saatlik uykuyla durduğumdan erkenden uyumayı düşünüyorum bilginize
Ee.. Bize ne bundan? da diyebilirsiniz tabi ama yinede haber vereyim dedim
Senin karpuzlardan haber yok muHoooppp karpuzlar bana
Sende erken uyu bari nevoş, sanki sen az mı yoruluyorsunBende 3 saat uyudum bugün
Uyu pinkom dinlen çok yoruluyorsunOlur mu öyle şey sonra merak ediyoruz
alemsin ya,nereden aklına geliyor böyle cevaplar.Allah iniş takımlarına zeval vermesin yamıh
valla şüpheliyimkaynanasımı açtıda bu resimledi yoksamm..
çok geçmiş olsun habibtem,benim de heryerim iltihap,gözüm,bademciğim offfSelam canlarimmm.nasilsinizz ugramiyorudm.burayaa daa kizimin gozu iltihaplandi papatyanin kziimin durumu.nasil oldu bir haber var mi merak ettim yarisma.nasil gidiyor bakalim kimler nelee yapmisss
aşıkmısın kız pembişBir Tanecik Aşkımmm
Mum Gibi Bitiyorum Sanaaa
Senden Başkası Yalan
Tutun Bana Hiç Bırakma
Ooo Ooooo Oooo
baş harfi görümce olabilirmi nevrestemYok o benden hızlı ama ona yakın birileri var tanıdığım
Trip mi yapiyon kız bize3 saatlik uykuyla durduğumdan erkenden uyumayı düşünüyorum bilginize
Ee.. Bize ne bundan? da diyebilirsiniz tabi ama yinede haber vereyim dedim
Ayyy yamıhım çok geçmiş olsunnalemsin ya,nereden aklına geliyor böyle cevaplar.
şaka bir yana buradan çıktıktan sonra kanamam geldi boğazımdan aslında dünden beri var kbb gittim hemen,iltihap var bademciklerde dedi ama göğüs hastalıklarına gönderdi yine de,acil kan röntgen çektiler,röntgen temiz çıktı,kanın da sadece hemoglobin çıkmıştı o da normal dedi doktor,iyi bakmıyorsun bana
valla şüpheliyim
çok geçmiş olsun habibtem,benim de heryerim iltihap,gözüm,bademciğim offf
aşıkmısın kız pembiş
hadi atışalım
Mum gibi yanıp tutuşsanda
Aşımdan eriyip yansanda
Ben değil dünya yalan
Hemen dönmem,peşimde biraz daha dolan
haydeeee
baş harfi görümce olabilirmi nevrestem
Benim bu saatlerde uykum geliyor sonra uçup gidiyorSende erken uyu bari nevoş, sanki sen az mı yoruluyorsun
Nedense içimden bir ses Harbi öyle der dedi gibi geldi de, o demeden ben iliştirdim
Acil şifalar diliyorum canımalemsin ya,nereden aklına geliyor böyle cevaplar.
şaka bir yana buradan çıktıktan sonra kanamam geldi boğazımdan aslında dünden beri var kbb gittim hemen,iltihap var bademciklerde dedi ama göğüs hastalıklarına gönderdi yine de,acil kan tahlili yapıp röntgen çektiler,röntgen temiz çıktı,kanın da sadece hemoglobin çıkmıştı o da normal dedi doktor,iyi bakmıyorsun bana
valla şüpheliyim
çok geçmiş olsun habibtem,benim de heryerim iltihap,gözüm,bademciğim offf
aşıkmısın kız pembiş
hadi atışalım
Mum gibi yanıp tutuşsanda
Aşımdan eriyip yansanda
Ben değil dünya yalan
Hemen dönmem,peşimde biraz daha dolan
haydeeee
baş harfi görümce olabilirmi nevrestem
Size trip yapmak ne haddimeTrip mi yapiyon kız bize
Benimde öle oluyor ondan çok geç olmadan kaymayı düşüyorum, uykuya karşı koymuycam bu akşamBenim bu saatlerde uykum geliyor sonra uçup gidiyor
Haklısın o söyleyebilir