- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
NerdeeeeeSize trip yapmak ne haddime
Bu arada Cimcime sana iftira attı
Benimde öle oluyor ondan çok geç olmadan kaymayı düşüyorum, uykuya karşı koymuycam bu akşam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
NerdeeeeeSize trip yapmak ne haddime
Benimde öle oluyor ondan çok geç olmadan kaymayı düşüyorum, uykuya karşı koymuycam bu akşam
Allah rahatlık versinSize trip yapmak ne haddime
El emeği şeysindeNerdeeeee
bence de geçsin artık,yeter,dünden beri kan gördükçe deliriyorum ve korkuyorum.Diğer sonuçlar çıkmamıştı daha,yarın da onlar için giderim artık offfAyyy yamıhım çok geçmiş olsunn
Teşekkür ederimAllah rahatlık versin
Geçmiş olsunbence de geçsin artık,yeter,dünden beri kan gördükçe deliriyorum ve korkuyorum.Diğer sonuçlar çıkmamıştı daha,yarın da onlar için giderim artık offf
GördümEl emeği şeysinde
Ah canim benim yaa kiyamam sanaa en yamıh prensesime nazar mı değdiiibence de geçsin artık,yeter,dünden beri kan gördükçe deliriyorum ve korkuyorum.Diğer sonuçlar çıkmamıştı daha,yarın da onlar için giderim artık offf
İntikamını al, yarın buluşmaya gidemeyecek hale getirGördüm
Ah canim benim yaa kiyamam sanaa en yamıh prensesime nazar mı değdiii
ben cumartesi pazar tam 38 saat uyumadan durmuşum,bugün uyandığımda öğlen birdi,yat uyu pinkom,sonra bu gözleri çok arıycaz3 saatlik uykuyla durduğumdan erkenden uyumayı düşünüyorum bilginize
Ee.. Bize ne bundan? da diyebilirsiniz tabi ama yinede haber vereyim dedim
Senin niyetin belli oldu hain gadin sen emellerine ulascan diye katıl mı olayimİntikamını al, yarın buluşmaya gidemeyecek hale getir
NevrestematikBende 3 saat uyudum bugün
Uyu pinkom dinlen çok yoruluyorsunOlur mu öyle şey sonra merak ediyoruz
Karı koca dehşet bi uyku düzenimiz var, kaçta yatıp kalktığımız belli değil. 2 gün düzene soksak anında bozuyoruzben cumartesi pazar tam 38 saat uyumadan durmuşum,bugün uyandığımda öğlen birdi,yat uyu pinkom,sonra bu gözleri çok arıycaz
Ben senin için diyorum, sana attığı iftira yanına mı kalsın, devamı vardı daha sildi görmedin onuSenin niyetin belli oldu hain gadin sen emellerine ulascan diye katıl mı olayim
Teşekkür ederim
Geçmiş olsun
teşekkürederim canlar,dua edin geçsin.Gördüm
Ah canim benim yaa kiyamam sanaa en yamıh prensesime nazar mı değdiii
İnşallah sabah kalktığında sapsağlıklı olursunteşekkürederim canlar,dua edin geçsin.
yoldalar. Kakao ve Ben kargolar benden dedi.@EnHarbiKiz'ı yarı yolda bıraktı. Olan benim karpuzlara olduSenin karpuzlardan haber yok mu
Boşver bu mevsimdeki karpuzlar güzel olmuyorHarbi seni düşündüğü için yollamamıştıryoldalar. Kakao ve Ben kargolar benden dedi.@EnHarbiKiz'ı yarı yolda bıraktı. Olan benim karpuzlara oldu
Hatta diyetteyken bile ahtapot salatası ve yengeç bacağı yemişliğim var. O kadar yani. Hani denizden babam çıksa yerim derler ya aynen öyleAynen bende
Hamile filan olsam düşük yapmıştım sizin yüzünüzden.Boşver bu mevsimdeki karpuzlar güzel olmuyorHarbi seni düşündüğü için yollamamıştır
Kız yolladim ya ben karpuzlari,adresi yanlış verdin demekyoldalar. Kakao ve Ben kargolar benden dedi.@EnHarbiKiz'ı yarı yolda bıraktı. Olan benim karpuzlara oldu
Aaaaa ben ne yaptımYine kabak başıma patladıHamile filan olsam düşük yapmıştım sizin yüzünüzden.