Dün ve bugünkü erken gebelik test sonucuma bakar mısınız?

Ahhh darısı bizim başımıza benimde bat 7 Aralık belirtilerin var mı neler hissediyorsun
Ya bilmiyorum tam belirti sayılır mı ama benim belim kasığım ve başım çok ağrıyor durduk yere her şeye üzülüyorum hassaslık var baya bi halsizim bacaklarım ağrıyor kirpiklerim gözümün içine içine batıyor resmen bide canım geçtiğim hafta içinde çok turşu suyu çekti anneannemin yaptığından

Hadi hayırlısı olsun inşallah Allah gönlüne göre versin canım bu belirtiler bendede oluyor zaman zaman vücudunun sesini dinleme rahat ol olumlu sonuçlar al inşallah haberdar et benide dualarım seninle

Cnm sen kimyasal gebelik yaşadın sanırım ya ilk testler çok belirgin çünkü adet durumun nasildi
27 gün döngüm düzenli. SAT 8 kasım, 19 kasım değerlendirildi, ovülasyon 20 kasım pik, 21 kasım değerlendirildi, BAT 4 aralık. Yani yarın ama adet belirtim yok bir bucuk haftadır pelvik batma ve bel ağrısı var bazen kokulara hassaslaşıyorum ve öğürme geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…