- 21 Kasım 2020
- 35
- 14
- 8
- 29
- Konu Sahibi birdelininbiri
-
ilkisi de ilk idrar mı çizgi koyulaşmamş silikleşmişBAT 4 Aralık, dün ve bugünkü test sonuçlarımı yorumlarmısınız var mı yok mu anlamadım..
30 kasım akşam 6 gibi yaptım testiilkisi de ilk idrar mı çizgi koyulaşmamş silikleşmiş
Yarın kan vericem ama çatlıyorum meraktan ne oluyor anlamıyorum da..Test siliklesmis ama bence tekrar yap belki test bozuk kan versen en garanti sonuç olur
Normal test yokmu cnm elinde bı daha yap çok haklısın belirsizlik çok kötüYarın kan vericem ama çatlıyorum meraktan ne oluyor anlamıyorum da..
0.208 çıktı 1 gün sonra da çift çizgi mi çıktı çok ilginçAma 29 kasım kanda beta 0.208 çıktı..
Sabah kan ver bize de haber ver inşallah sonuç istediğin gibi olurYarın kan vericem ama çatlıyorum meraktan ne oluyor anlamıyorum da..
Akşam normal test yapıcam birdeNormal test yokmu cnm elinde bı daha yap çok haklısın belirsizlik çok kötü
Haber vericem mutlakaSabah kan ver bize de haber ver inşallah sonuç istediğin gibi olur
Çok çok silik çıktı yok gibi neredeyse halen emin değilim var mı yok muNaptın cnm yaptın mı test?
Bence var gibi yaaÇok çok silik çıktı yok gibi neredeyse halen emin değilim var mı yok mu
Acile kan vermeye gidesim varBence var gibi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?