Dun polisin biriyle yasadigim olay

kaynak yapmayım dedim dedim dedim ama gene dayanamadım gene bir devlet konusu (memuriyet hastane artık ne olursa) yine bir lorin vakası..az geri dur hele ,bu konularda tahrik paylarını ortaya atıp atıp her defasında benimde asker tanıdığım var benimde polis t<anıdığım var benimde memur çevrem var deyip yumuşatabileceğini sanıyorsun her şeyi değil mi..şu sendromdan bir vazgeç insanlar hep kötü şeyler dememişler güzel şeylere bile atarlısın sen farkında mısın?
Aynen parky benim de çok dikkatimi çekiyor eminim çoğu kişinin dikkatini çekiyor bu devlete olan kini ve düşmanlığı .. Hastane asker polis hepsi kötü hepsi pislik kendisine göre hepsinin aldığı maaş haram olsun hepsini kendisi cebinden ödüyor ..

Genelleme yapmak ne kadar kötü bir şey farkındasınız umarım .
Birileri polisler şöyle der
Birileri doğulular şöyle der.
Ne kadar çirkin dimi ?

Aynen parky benim de çok dikkatimi çekiyor eminim çoğu kişinin dikkatini çekiyor bu devlete olan kini ve düşmanlığı .. Hastane asker polis hepsi kötü hepsi pislik kendisine göre hepsinin aldığı maaş haram olsun hepsini kendisi cebinden ödüyor ..
bu lorinin Tuncelili olmasıyla fazla alakadar bir mevzu neyse saptırmayayım yeri burası değil zira :KK66:

yoo ben direkt içindeyim ,üyelik tarihinden beri yaklaşımların ortada..istersen devlet erkanı tanıdıkların olsun,mühim olan o değil sen hala anlamadın mı?
benden sanane ?
burası bı forum oyle degılmı sen yazdıklarımı kafana gore algılayıp satasmaya calısıyorsun sadece olay bu

Bana da iş başvurusu yaptığım bi firmanın temsilcisi telefonda gorusme yaptiktan sonra whatsapptan yazmıştı. O hareketi görüşmeye gitmememe neden oldu.

Meslekle ilgili değil de insanların sınırını bilmemesinden laubalilik yapmasından kaynaklandığını düşünüyorum.

dogulular hakkında yazdıgın nefret dolu msjları unuttun sanuırım bn kımsenın maasını bn oduyorum vergı verıyorum demedım senınle muhattao olmak ıstemedıghımıde ellı defa soyledım defgılmı ?

dogulular hakkında yazdıgın nefret dolu msjları unuttun sanuırım bn kımsenın maasını bn oduyorum vergı verıyorum demedım senınle muhattao olmak ıstemedıghımıde ellı defa soyledım defgılmı ?
Ben sana mi yazdım ki
parky ile konuşuyoruz biz
hadi Güle güle
muhatap olacağın yer BIMER zaten bundan sonra ben değilim. .
Not ; eşim de dogulu . Dogulular i çok severim..
içinde kötü olanlar yok mu ? Elbet var.
Her yerin iyisi de var kötüsü de.
Allah bizi iyi olanlarla denk getirsin.
Senin gibiler den uzak tutsun..
amin..

bu lorinin Tuncelili olmasıyla fazla alakadar bir mevzu neyse saptırmayayım yeri burası değil zira :KK66:
Allah Allah neresı alakadarmıs soyleyınde bılelım ?
ndn bu kdr nefret dolusunuz acaba ?
Tuncelı ınsanı ne yaptı sıze ... yda ben canımı sıkan ıkı kısı ıcın burda bısey soyledım dıye ndn devlet dusmanı oluyorum sız kımsınızkı bu sekılde konusuyorsunuz?

Ben sana mi yazdım ki
parky ile konuşuyoruz biz
hadi Güle güle
muhatap olacağın yer BIMER zaten bundan sonra ben değilim. .
ayy canım cok korktum gecebnlerdede savcılıga verıyodun noldu actgın konuları kocan gorur dıyemı korktun bımer benı gorurse senıde gorur merak etme yazdgın msjların ekran goruntulerı hala telımde druyo rahat okl sen hadı bye

benden sanane ?
burası bı forum oyle degılmı sen yazdıklarımı kafana gore algılayıp satasmaya calısıyorsun sadece olay bu
en son K Kazen size güzel bir ders vermişti ,hala dersini almamışsın ,tüm kk sana sataşıyor değil mi lorinciğim.

ben mi doğulular hakkında nefret söylemlerinde bulundum hahahahahaha çok güldüm hatun kişi ben Halfetiliyim buda noktam olsun.

ayrıca polisin biriyle yaşadığım olay rahatsızlık veren bi konu ise de ne güzel çocuğun cep no. da var mesajlar da var gidip şikayet edilir.
Bana da iş başvurusu yaptığım bi firmanın temsilcisi telefonda gorusme yaptiktan sonra whatsapptan yazmıştı. O hareketi görüşmeye gitmememe neden oldu.

Meslekle ilgili değil de insanların sınırını bilmemesinden laubalilik yapmasından kaynaklandığını düşünüyorum.

whatsapp artık çok yoğun bir şekilde her alanda kullanılıyor. ben de devlet memuruyum ve bazen bilgi alışverişini hiç tanımadığım insanlardan whatsapp msjları yapıyorum. insan kendi sınırını bildikten sonra gerisi boş

ben mi doğulular hakkında nefret söylemlerinde bulundum hahahahahaha çok güldüm hatun kişi ben Halfetiliyim buda noktam olsun.
o msjı bn sana yazmadım zaten ... satasmaya o kdr dalmıssınkı her msja atlıyosun
neyse muhattap olmıycam sızınle
ıstedgınız kdr yazın egonuzu tatmın edın ıhtıyacınız cok fazla

Polis whatsapptan yazmamalı aramasında bir problem yok.

Konu dışında tartışılan konuya gelince, hiç kimse polisleri sevmek zorunda değil, nefret etmek zorunda da değil. Neyi neden yargılıyorsunuz anlayabilmiş değilim. Ben de polisleri sevmiyorum çünkü güven duymuyorum onlara. Hukuk devletinde yaşamıyoruz ne yazık ki, tek bir adamın ağzının içinden çıkan laflara göre hareket eden bir meslek grubunu sevmek zorunda değilim. Kimse de neden sevmiyorsun diyemez. Sizler de istediğiniz kadar sevebilirsiniz, helal edebilirsiniz hakkınız varsa maaşlarınızda. Buna da ben karışamam. Tartışacak bir şey yok.

Ayrıca polisleri sevmeyen biri için "zaten Tuncelili o " demek çok çirkin bir davranış. Her ne olursa olsun kimse kimseyi doğduğu yere göre değerlendirmemeli.

X