dün geceki büyük rezalet..

gün boyu aklıma geldin eve gelir gelmez baktım hiç mesaj yazmamışsın umarım korktuğum şey olmamıştır
bir haber bekliyorum

ya nerde yazıyıo eskı sevgılısıyle gorustugu ben mı bulamıyorum ya butun sayfalara baktım nerdeyse. ben gorostugunu okumamısım.

Canim kocan cok kiskanc. Bu adamlayken okul okumak ya da calismak cok zor. Cunku, okul ve is ortamlarinda hep erkekler olacak. Madem bu kadar kiskanc nasil bunlara musade ediyor anlamadim bu iste bir celiski var ya neyse.
Baska erkeklerle konusmayacaksin cozumun bu. Okulda da konusmayacaksin, eger bu adamla omrunu gecirmeyi planliyorsan. Yok ben bosanacam diyorsan istedigin gibi davran tabi.
Cevrendeki beylere esinin kiskanc oldugunu belirt. Allahin bildigini kuldan niye sakliyorsun. Bu senin hayatinin gercegi. Kocanin kiskancligini kabullenmiyorsan niye onunlasin, ha yok kabulleniyorsan bunu niye Murat tan Abuzittin den sakliyorsun.

Bence acilen kurtulmaniz gerekiyor o adamdan. Boyle uzaktan konusmak kolay olur diyebilirsiniz ama yinede soyluyorum vakit kaybetmeden bosanmaniz sizin iyiliginize olur. Her aksam haberlerde neler izliyoruz ALlah korusun. Bu kiskanc psikopat erkeklerin ne yapacagi gercekten belli olmuyor. Iki lafindan biri oldururum olan bir adamla evli olmayi birakin ben ayni odada bir saat kalmaya cesaret edemem dogrusu.

Canim bende bugun baktim ama yazmamissin. Cok uzuldum durumuna. Umarim en kisa zamanda buraya yazarsin tekrar. Dualarim seninle..

Bu Açıdan Düşünmemiştim Bak Hiç :26: Eski Konularına Göz Attım Arkadaşın Adamın Zamanında Yemediği Halt Kalmamış Ondan Bunları Yapıyor İşte

Terbiyesiz iste bole yapanlar boledir iste herseyi yapar lar evdekindende sadakat beklerler ne kadarda sadik olursa olsun o disardaki kadinla yapiyo bi kadinla konusurken kotu niyetli dusunuyo biride onun karisiyla konusurken ayni dusuncede olacagini saniyor kendi mini etekli birini gorunce icine dustugu icin karisinada ole yapilacagini saniyo bunun gibi bir suru sey dizerim buraya kisi herkezi kendi gibi sanirmis adam kadini pasif gormus bence ne demek ya yataktan cikarip salona cekip hirpalamak parcalarim valla o adam bakmis kadin susuyo birakamiyoda karisinin gitmicegine adi gibi emin ogrenmis ince noktasini gelsinde benim gibi birine yapsin bakim sıkar biraz o kadin bi kere yeter be sen kimsin ben senin esirinmiyim mutlu huzurlu olmak icin evlendim ben senin niyetin yoksa benim hic yok dese kaybetme korkusunu o canavara bi yasatsa kuzu olur kuzu yazik kadina beee

Ayrica konuyu acan arkadasim yanlis anlama kizmada valla seninkine epey bi saydirdik ama su gece yataktan kaldirma kismi cok zoruma gitti allah islah etsin hayirlisi evli kalmanizssa allah biran once hidayete getirsin kocani hayirlisi bosanmansa allah bi yol acsi bi firsat versin insallah bol bol allahin isimleriyle dua et bi arastir hepsinin bi derde dermani var faydasi olur umarim cooook kotu bi dayak yememissindir umarim cunku ben seni cok iyi anliyorum anlattiklarin kadar anlatmadiklarininda farkindayim

Son düzenleme:
bak canım erkek arkadaşının yaptığı çok normal davranış. ben de kız-erkek arkadaşlarımdan bir şey istemeden önce napıyosun nasılsın geçen hastaydın düzeldin mi sınavın nasıldı vs derim. ki bir erkekle samimiyet kurman da yanlış değil.sen evli olduğun için yanlış görüyor olabilirsin dışardan ama gerçekten normal davranış bu.

benim erkek arkadaşımda başta bu konularda kıskançtı,iki erkek arkadaşımdan beni çok kıskanırdı,biz sınıfça bir erkek arkadaşın yazlığında kalmıştık kızlı erkekli, hatta ev çok küçük olduğu için kızlı erkekli aynı yatakta kalındı,içki içildi ama gayet hoş bir ortamdı,üni. öğrencisiyiz sonuçta içerken siyaset felsefe bilim sanat mizah herşeyi konuşur muhabbet eder uyurduk beraber. yanlış bir durum da olmadı gayet kardeşçeydi herşey. ama sevgilime bunu ilk zamanlar anlattığımda yanlış anladı herkesin erkek olduğunu düşündü büyük olay çıkardı işin aslını öğrenince özür diledi barıştık. sonradan bu erkek arkadaşlarımla aynı spor salonuna gitmeye başlayınca samimi oldular,muhabbetlerinde benim adım bile geçmiyor,onun o terbiyesiz kız-erkek arkadaşlarının aksine benim erkek arkadaşlarım hep onu sorup selam söylerdi -ki kendisi benim ortamımı güya yavşakça buluyordu zamanında ama aslında onun arkadaş ortamının düzgün olmadığını anladı sonradan.

bir kere başka bir erkeği kafasına takmıştı, olayların üstünden 6 ay geçmesine 6 aydır iyi olmasına rağmen ben kabullenemiyorum o zamanki kıskançlığını ve bu yüzden kaç kez ayrılacaktık. ben korkumdan çocuğa bir mesaj yazamazken ya da mesajına cevap veremezken, kendisinin yeni kızlarla tanışıp projeler yapıp sürekli whatsuppta yıllardır arkadaşlarmış gibi muhabbetler ettiğini,alakasız bir kıza ilişkimizde yaşadığımız sorunları anlattığını gördüm,asla kıskanç biri değilim ancak kaç senelik arkadaşımı kıskanıp milletle samimi olunca delirdim tabi ve hala düzelmedim ona karşı -hatasını anlamış olmasına rağmen-

ben sana boşanmanı tavsiye ediyorum,ha diyeceksin ki sen ayrılmadın ben mi boşanıcam? evet boşanacaksın çünkü bu adam seni tehtid ediyor.öldürmek bıçak çekmek nedir yahu. bir insan sevdiğine kıyamaz bunu unutma. benim erkek arkadaşım yanlışlıkla sarılırken saçımı acıtsa bile üzülen özür dileyen biri,yanlışlıkla bi yerime zarar verse gece uyuyamaz mesaj atar sürekli nasıl oldun diye, ve şunu unutmayın kk kadınları

SİZ ALDATSANIZ BİLE, OLMASI GEREKTİĞİ GİBİ AYRILIP ÖNÜNE BAKACAK ERKEK ERKEKTİR,SİZİ ÖLDÜRESİYE DÖVEN ERKEK DEĞİL.ŞİDDET HİÇ BİR DURUMDA VE ZAMANDA HAKLI DEĞİLDİR.

Arkadaşlar pıtırtayin son aktivitesi dün 09:50 olarak görünüyor bu iyiye işarettir değil mi ? Cevap yazmamış hiç acaba kocası mı girdi onun yerine : ( yapılabilecek bişey var mıdır (((((((((((((

Arkadaşlar pıtırtayin son aktivitesi dün 09:50 olarak görünüyor bu iyiye işarettir değil mi ? Cevap yazmamış hiç acaba kocası mı girdi onun yerine : ( yapılabilecek bişey var mıdır (((((((((((((

dun de girip baktım hicbir sey yazılmamıstı.
aynı seyi dusunuyorum ben de...

bıcak cekip ustunu parcalayan adamdan her sey beklenir.
daha en basta soyledik ama umarım koruma talep edip bir tanıdıgına gitmistir. veya sıgınma evlerine.

dün giremedim bugün yazıyorum.ilk başta şu konuya açıklık getireyim.ben evliyken eski sevgilimle falan görüşmedim önceki konumda da defalarca aynı şeyi yazdım bazısı anladı bazısı anlamak istemedi.biz sadece bi kere karşılaştık ve benim oyun amaçlı açtığım facebooka attığı abuk subuk mesajlara bidaha mesaj atmaması için cevap yazdım o kadar.evliyken telefonla da konuşmadım buluşmadım da başka bişey demiycem bu konu hakkında.eşimin burda yazdıklarını ya da başka bişeyi bulmadığına da eminim çünkü bulsa öldürürdü böyle alttan alttan böyle şeyler yapmak onun tarzı değildir.ayrıca da gerçekten onu aldatmış olsaydım şu yaşadıklarımdan acı çekmezdim bu kadar canım yanmazdı hak ettim der otururdum.

o gün dışarda buluştuk, her zamanki aynı bahaneler şuna kızdım da böyle oldu da kendimi tutamadım da falan filan..
ben kararımın kesin olduğunu ve boşanacağımı söyledim.
beni yollamak istemedi, o sırada babamı aradım.
dışarda saatlerce konuştuk, babam güzellikle ikna etmeye çalıştı onu boşanmayı kabul etmesi için.
tabi ki anlamadı.babamla eve gittik.
eşyalarımı alamadım evden iş için şehir dışına çıkmış bi hafta olmicakmış beni bekle eşyalarını almak için diyo hala utanmaz.
pazartesi günü de davayı açmaya karar verdik babamla gidicez.
ama o hala olayın ciddiyetinin farkına değil yapamicam sanıyo.
şimdi evdeyim ptesiyi bekliyorum son durum bu.

Son düzenleme:
İyi olmanıza sevindim. Kesinlikle taviz vermeyin aileniz sizin yanınızda. Allah yardımcınız olsun...

senden haber duydugumuza sevindim...

orası hala resmi olarak senin de evin, cilingir cagırıp kapıyı actırsan esyalarını toplasan kimse birsey diyemez.
fakat zaten boşanmaya yanasmayan bir psikopat bu kisi, evin bos oldugunu gordugunde verecegi tepkileri kestirmek güc.
dilerim sorunsuz kurtulursunuz ondan.

Pzartesini bekle demesinde ne amaç var ki. Bence o evde kalmamalıydın. Babanla gitmeliydin, çünkü can güvenliğin yok. Ya da birisi seninle kalsaydı. Umarım sana bir şey yapmaz.

Ne yasamissa yasasin gecmiste oldurmek ne demek o adam oldurmeyi planlamis bile uykusunda bile sayikladigina gore plani hazir firsat kolluyo kadin eski sevgilisiylemi konusmus belki kotu niyetli degildi sevismemis ya konusmus insanin basina hersey gelir su hayatta herkezde kınadigini yasar ne oldum deil ne olucam demeli haaa aldatmissa esini terbiyesizlik etmis allahindan bulsun derim hatta midem bulandi igrencte derim ama vallahi billahi gece yataktan cikarip kavga edip kufur edip dovmek adiligin en buyugu inaninki bu kadin bence deli gibi dayak yiyo utancindan solemiyomedeniyet denen bi sey var ayiptir aldatmis bile olsa en buyuk kotulugude yapsa kimsenin kimseyi oldurme hakki yoktur ve hatta oldurmeyi birak tokat atmaya dahi hakki yok hayatin evlendigin adama endeksli deildir o kadin onun mali hayvani hic deildir lan bi kediye kist dense orgutler toplaniyo insana zulum ne demek

Boşan demicem de
bu adamla neden evlendin ben onu merak ettim

konuyu sonuna kadar ağzım açık okudum.. sana seni öldürcem falan derken nasıl hala aynı yatakta yatabildin?? çok cesurmuşsun inan ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…