dün giremedim bugün yazıyorum.ilk başta şu konuya açıklık getireyim.ben evliyken eski sevgilimle falan görüşmedim önceki konumda da defalarca aynı şeyi yazdım bazısı anladı bazısı anlamak istemedi.biz sadece bi kere karşılaştık ve benim oyun amaçlı açtığım facebooka attığı abuk subuk mesajlara bidaha mesaj atmaması için cevap yazdım o kadar.evliyken telefonla da konuşmadım buluşmadım da başka bişey demiycem bu konu hakkında.eşimin burda yazdıklarını ya da başka bişeyi bulmadığına da eminim çünkü bulsa öldürürdü böyle alttan alttan böyle şeyler yapmak onun tarzı değildir.ayrıca da gerçekten onu aldatmış olsaydım şu yaşadıklarımdan acı çekmezdim bu kadar canım yanmazdı hak ettim der otururdum.
o gün dışarda buluştuk, her zamanki aynı bahaneler şuna kızdım da böyle oldu da kendimi tutamadım da falan filan..
ben kararımın kesin olduğunu ve boşanacağımı söyledim.
beni yollamak istemedi, o sırada babamı aradım.
dışarda saatlerce konuştuk, babam güzellikle ikna etmeye çalıştı onu boşanmayı kabul etmesi için.
tabi ki anlamadı.babamla eve gittik.
eşyalarımı alamadım evden iş için şehir dışına çıkmış bi hafta olmicakmış beni bekle eşyalarını almak için diyo hala utanmaz.
pazartesi günü de davayı açmaya karar verdik babamla gidicez.
ama o hala olayın ciddiyetinin farkına değil yapamicam sanıyo.
şimdi evdeyim ptesiyi bekliyorum son durum bu.
dün giremedim bugün yazıyorum.ilk başta şu konuya açıklık getireyim.ben evliyken eski sevgilimle falan görüşmedim önceki konumda da defalarca aynı şeyi yazdım bazısı anladı bazısı anlamak istemedi.biz sadece bi kere karşılaştık ve benim oyun amaçlı açtığım facebooka attığı abuk subuk mesajlara bidaha mesaj atmaması için cevap yazdım o kadar.evliyken telefonla da konuşmadım buluşmadım da başka bişey demiycem bu konu hakkında.eşimin burda yazdıklarını ya da başka bişeyi bulmadığına da eminim çünkü bulsa öldürürdü böyle alttan alttan böyle şeyler yapmak onun tarzı değildir.ayrıca da gerçekten onu aldatmış olsaydım şu yaşadıklarımdan acı çekmezdim bu kadar canım yanmazdı hak ettim der otururdum.
o gün dışarda buluştuk, her zamanki aynı bahaneler şuna kızdım da böyle oldu da kendimi tutamadım da falan filan..
ben kararımın kesin olduğunu ve boşanacağımı söyledim.
beni yollamak istemedi, o sırada babamı aradım.
dışarda saatlerce konuştuk, babam güzellikle ikna etmeye çalıştı onu boşanmayı kabul etmesi için.
tabi ki anlamadı.babamla eve gittik.
eşyalarımı alamadım evden iş için şehir dışına çıkmış bi hafta olmicakmış beni bekle eşyalarını almak için diyo hala utanmaz.
pazartesi günü de davayı açmaya karar verdik babamla gidicez.
ama o hala olayın ciddiyetinin farkına değil yapamicam sanıyo.
şimdi evdeyim ptesiyi bekliyorum son durum bu.
bu manyağı nerden buldun sen?avukat çarşambaya randevu verdi
biz de bugün gidip vekalet çıkardık..
avukat ısrarla tazminat istemem gerektiğini söyledi.
ben tazminat almak onu iyice kudurtup üstüme saldırtmak istemiyorum
bu konuda kararsız kaldım.
sessiz sedasız bitirmek istiyorum.
ama hala aynı tehditlerine devam ediyor boşanırsak
beni öldürecekmiş sakat bırakacakmış kimse yüzüme bakmasın diye..
bi dönsün şehir dışından bana soracakmış rezil edecekmiş..
çok moralim bozuk çok kötü haldeyim
onca pisliği nasıl kaldırıcam bilmiyorum gücüm kalmadı..
burda da bana laf çarpıp sen şöyle yapmıştın bunu yapmıştın diye ısrarla yazan bi arkadaş var.
sana cevap vermiyorum benim yaşadıklarım bana yeter ne istiyosan onu düşün seni
inandırmaya çalışmak zorunda değilim
buraya bana dua eden yardımcı olup destek veren arkadaşları habersiz bırakmamak için yazıyorum
seni bişeylere inandırmak için değil
senden ricam lütfen rica ederim yazma artık ne sinirsel ne de psikolojik olarak kaldıracak
kimseye laf yetiştirecek durumda değilim..
hoşçakalın.
bu manyağı nerden buldun sen?
yapar mı yapar. adamda potansiyel var. bir süre seni bulamayacağı bir yerlere gitsen olmaz mı?
bu saatten sonra ailemle hareket etmek zorundayım.
onlar bu yaratığın bu denli psikopat şizofren olduğunu bilmiyolar.
bilseler kalpten giderler 60 yaşındaki insanlara nasıl çıkıp da
beni öldürecek gitmem lazım diyebilirim ki
zaten onca hastalıkları var
bişey olur diye korkuyorum annem 2 gecedir uyuyamıyo sıkıntıdan
başımın çaresine bakmaya çalışıcam annemlerden başka biyere gidemem.
bak haberlerde, gazetelerde neler görüyoruz.. eğer sana bir zarar verirse asıl o zaman annen baban kahrolur. bence kendini güvenceye almalısın. tabii karar senin. inşallah tez zamanda kurtulursun bu hastadan..
Bence okulu falan bırak önemli olan evliliğin. Bi zaman sonra bu durumları geçecek o zaman okula devam edersin bence demek isterdim ama bıçak çekmiş.! En kısa zamanda bi aile terapisti ve psikyatriye başvurun. Sonrasına göre hareket edersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?