dün geceki büyük rezalet..

Dogru yoldasın pıtırtay.
Kararından vazgeçmezsin inşallah.

Hiiic korkma uzulme bosanirsam hayatimi mahvetcek zaten duzenimde bozulucak deme goz acip kapayana dek bi bakarsin hersey bitmis oooh fistik gibi hayat karsinda cok icimde kaldi kirilirsin die soleyemedim valla ister kiril ister daril solicem allah belasini versin ole kocanin ayricada aldatmadim bilmem ne diebaciklama yapmak zorunda deilsin kimseye sen kendinden eminsen tamam kimseyi ilgilendirmez aldatmissin demiyorum ama aldatmissan terbiyesizssin yazmistim vazgectim hak ediyo bu adam herseyi

kesinlikle ama kesinlikle boşan böyle adamla ömür mü geçer ağzım açık okudum ne kadar güzel okulunu okuyosun çalışıyosun boşver sen çok daha güzel bi hayatı hakediyorsun o adam da sensizliğiii

Önceden tanıyor muydun ? Neyse öncesi sonrası önemli değil ama o adam değişmez ayrıca ben ona erkek bile demiyorum. Kusura bakma ama ne demek benden korkmuyor musun ? Hepimiz birer kuluz Allahın huzurundan birinin birinden korktuğu bir ilişki olmaz. Kocan olacak adam tamamen saplantılı, ve böyle olanlar kendileri dışarda bir haltlar yediği için böyle oluyor emin ol. Uzmanlardan çok dinliyorum. Canın söz konusu şuanda ve hiç bir suçun yok senin, kendini suçlayıp yıpratma kendini ailenle konuş boşan kendi mesleğini eline al. Biz bu dünyaya erkek kahrı çekmeye gelmedik. Yada annenler seni bu adama sana böyle davransın diye vermediler. Kıskançlığın bir dozu olur bu ne ya. Onunla hala aynı evde olduğunu düşündükçe bile kızıyorum. Eğer 3.sayfa haberlerine düşmek istemiyorsan en güzel şekilde en kısa zamanda o adamdan kurtulll lütfen ya çok üzüldüm senin adına, ama o adama kusura bakma ama yaptığı hiç bir hareket hoş değil seni hak etmiyor....Ağır konuşmuş olabilirim affet, ama iyiliğine.

Aklın varsa ne yap et bu adamdan boşan lütfen böyle adamlardan herşey beklenir. Neden hayatını mahvetmesini bekliyorsun ki zaten şu anda durum iyi değil. Bu herif tam bir psikopat.

Sen eski konunu bir oku bakalım biz mi yanlış anladık ya da anlamak istemedik oku da ona göre yorum yap. herşey ortada hem zaten aldatmak için, illa buluşmak saatlerce konuşmak, öpüşüp koklaşmak gerekmiyor insan bir bakış bir düşünüş ilede çok güzel aldatır..
bu yüzden boşanın ikinizde kurtulun.
sen öldürülme korkularından kurtul özlediğin hayatı yaşa.
gizli saklı yaptıklarını şeffaflıkla gönül rahatlığı ile yapmaya başla.
oda aldatılmaktan ve eziyet etmekten kurtulsun..
umarım hakkında hayırlısı olur..
seni bu zamana kadar yaptıkların ile ilgili olarak sadece bu son aldığın kararda destekliyorum gayet doğru bir adım atmışsın umarım sonuna kadar bu şekilde kararlı devam edebilirsin.

Yahu emeklerinin boşuna gitmesini kimse istemez okulunu sırf böyle saçma sapan bir neden için sakın bırakma! Kocan kıskançmış demeye dilim varmıyor çünkü kıskançlık böyle bir şey değil, muhtemelen psikolojik problemleri var. Umarım sana zarar vermiyordur?

avukat çarşambaya randevu verdi
biz de bugün gidip vekalet çıkardık..
avukat ısrarla tazminat istemem gerektiğini söyledi.
ben tazminat almak onu iyice kudurtup üstüme saldırtmak istemiyorum
bu konuda kararsız kaldım.
sessiz sedasız bitirmek istiyorum.
ama hala aynı tehditlerine devam ediyor boşanırsak
beni öldürecekmiş sakat bırakacakmış kimse yüzüme bakmasın diye..
bi dönsün şehir dışından bana soracakmış rezil edecekmiş..
çok moralim bozuk çok kötü haldeyim
onca pisliği nasıl kaldırıcam bilmiyorum gücüm kalmadı..

burda da bana laf çarpıp sen şöyle yapmıştın bunu yapmıştın diye ısrarla yazan bi arkadaş var.
sana cevap vermiyorum benim yaşadıklarım bana yeter ne istiyosan onu düşün seni
inandırmaya çalışmak zorunda değilim
buraya bana dua eden yardımcı olup destek veren arkadaşları habersiz bırakmamak için yazıyorum
seni bişeylere inandırmak için değil
senden ricam lütfen rica ederim yazma artık ne sinirsel ne de psikolojik olarak kaldıracak
kimseye laf yetiştirecek durumda değilim..
hoşçakalın.

bu manyağı nerden buldun sen?
yapar mı yapar. adamda potansiyel var. bir süre seni bulamayacağı bir yerlere gitsen olmaz mı?

bu manyağı nerden buldun sen?
yapar mı yapar. adamda potansiyel var. bir süre seni bulamayacağı bir yerlere gitsen olmaz mı?

bu saatten sonra ailemle hareket etmek zorundayım.
onlar bu yaratığın bu denli psikopat şizofren olduğunu bilmiyolar.
bilseler kalpten giderler 60 yaşındaki insanlara nasıl çıkıp da
beni öldürecek gitmem lazım diyebilirim ki
zaten onca hastalıkları var
bişey olur diye korkuyorum annem 2 gecedir uyuyamıyo sıkıntıdan
başımın çaresine bakmaya çalışıcam annemlerden başka biyere gidemem.

bak haberlerde, gazetelerde neler görüyoruz.. eğer sana bir zarar verirse asıl o zaman annen baban kahrolur. bence kendini güvenceye almalısın. tabii karar senin. inşallah tez zamanda kurtulursun bu hastadan..

bak haberlerde, gazetelerde neler görüyoruz.. eğer sana bir zarar verirse asıl o zaman annen baban kahrolur. bence kendini güvenceye almalısın. tabii karar senin. inşallah tez zamanda kurtulursun bu hastadan..

Arkadaşa katılıyorum.. Hayır gidemem dersen, yasal olmasada şok aleti al en azından.. Çantanda bulundur, biber spreyi falan.. Tamamiyle korumasız olma.. Allah yardımcın olsun. Umarım tez zamanda kurtulursun..

Avukatına söyledin mi koruma kararı çıkarsın. 50 m den fazla senin yanına yaklaşırsa 3-10 gün hapis yatıyor. Koruma kararı çıkarmalısın. Bence tazminat istemesen de seni tehdit etmeye devam edecek, tazminat iste, ilerde pişman olabilirsin.

Umarım avukatınıza konuyu tıpkı bize anlattığınız gibi anlatmışsınızdır. Karşısında normal bir adam olduğunu düşünmesin, hukuki olarak ne gerekiyorsa yapsın. Lütfen hiçbir şey saklamayın, gizlemeyin, burada hayatınıza açıkça kast var, darp var, tehdit var, önleminizi almazsanız eğer aileniz çok daha fazla üzülür. Bu işlerin şakası olmaz, risk almanın gereği yok. Mantığınızla hareket edin lütfen. Allah yardımcınız olsun.

Pitirtay merhaba.Bencede tazminat istemen lazim.Esin ondan bu kadar korktugunu gordukce yakani birakmaz.Sen pasif durdukca o seni ezecek.Belki biraz cesur davranip,ondan haklarini talep etsen geri cekilir.Cunki o senin ondan korktugunu iyi biliyor.Sende bunun tam tersini gostermen lazim.Birazcik guclu ol.

Bence okulu falan bırak önemli olan evliliğin. Bi zaman sonra bu durumları geçecek o zaman okula devam edersin bence demek isterdim ama bıçak çekmiş.! En kısa zamanda bi aile terapisti ve psikyatriye başvurun. Sonrasına göre hareket edersin.

Daha hala devam etsin bu evliliğe diyorsunuz yani? Ne zamana kadar? Şuan sadece çekilmek ile kalan bıçak, vücudunda delikler açana kadar mı?

Ne aile terapisti? Bu tarz insanlar düzelmez isterse xanax içsin. Kestirip atmaktan başka çare yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…