Dün erkek arkadaşımla birlikte olduk ama canım çok acıdı

travmatikbiri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2021
12
16
bakireydim dün erkek arkadaşımla birlikte olduk ıslaklıkta bir sorun olduğunu düşünmüyorum birleşme esnasında canım çok acıdı biraz bekledik hafifledi ama acıdı gitgel esnasında tekrar nüksetti baya ıslanmıştım ama şu an içimde de bir korku oldu tekrar aynı acıyı yaşar mıyım diye çünkü genelde duyduklarım evet bir miktar acı oluyor ama daha sonrasında acı yerini zevke bırakıyor şeklindeydi fakat durum aynı şekilde olmadı sizce normal mi bu yoksa bir sıkıntı olabilir mi?

bakireydim dün erkek arkadaşımla birlikte olduk ıslaklıkta bir sorun olduğunu düşünmüyorum birleşme esnasında canım çok acıdı biraz bekledik hafifledi ama acıdı gitgel esnasında tekrar nüksetti baya ıslanmıştım ama şu an içimde de bir korku oldu tekrar aynı acıyı yaşar mıyım diye çünkü genelde duyduklarım evet bir miktar acı oluyor ama daha sonrasında acı yerini zevke bırakıyor şeklindeydi fakat durum aynı şekilde olmadı sizce normal mi bu yoksa bir sıkıntı olabilir mi?
2-3 kere acıyor sonra acı kalmıyor

Kendini kasma acı hissetmezsin de
Erkek arkadaşın senle evlenicek mi?
Nasil gonül rahatlığıyla verebiliyorsunuz hayret ettim sonra çok pisman olmayın ama çok geç bozulacağı da bozuldu 🙄 allah akıl fikir versin...

Nasil gonül rahatlığıyla verebiliyorsunuz hayret ettim sonra çok pisman olmayın ama çok geç bozulacağı da bozuldu 🙄 allah akıl fikir versin...
niye korktunuz bu kadar “veren” siz değilsiniz.

“Vermek” tabiri cok cirkin olmamis mi sizce de? Yetiskin insanlarin seks yapmasi neden felaketmis gibi karsilaniyor surekli?

konu sahibi, birkac birlesmeden sonra gececek aciniz. Bu surecte kayganlastirici kullanin
Bu konu çok derin bence evet helal olmayan herşeyin sonu felaket çünkü evlilik dışı birleşmeler zina oluyor siz çok genissiniz demekki.

Bu konu çok derin bence evet helal olmayan herşeyin sonu felaket çünkü evlilik dışı birleşmeler zina oluyor siz çok genissiniz demekki.
Siz bu kafayla devam edin. Eger varsa ahirette, dunyadayken bu kadar cennet cehennem giris bileti kesmeniz konusunda bana da bir fikir sorarlar heralde 😂

Birine rahatça 'geniş' diyebilmek günah değil mi ya,tanımazsın etmezsin ne yapar ne eder bilmezsin,gönlünün 'genişliğini' bilmezsin böyle şak diye ön yargı
Üstelik kimseyi ilgilendirmeyen en özel konuda...kimsin ki sen?

Kesinlikle muhalefet yaratmak için böyle mesajlar yazılıyor bence. Yoksa hala bu şekilde düşünüp, bunu sosyal mecralarda rahat rahat yazma olayını aklım almıyor.

Acaba o erkek de “bu kız benimle evlenir mi?” diye düşünüyor mu?

Amacı sadece kadınları enfeksiyon kapmaktan bir nebze koruyan (ki böyle bir görevi var mı o da meçhul) saçma sapan bir zarın varlığı yüzünden kadınlar neden böyle bir tabuyla yetiştiriliyor. Yazık gerçekten çok yazık.

X