- 26 Eylül 2013
- 873
- 58
- 73
haklısın canım ...inşallah ihtiyacım olmaz
ya yardıma ıhtıyacım var sanırım gogus amelıyatını oldukdAN 3gun sonra normal hayata donebiliyormuyuz ben bu surecde yalnız olucam kendı kendımı ıdare edıcem aılemden gızlı oluyorum cunku bırde benım cocugum var mejbur ısler gucler olucak halıyla onları o halımle yapmak zorunda kalıcam yapmazsam sıkıntı olucak ılk 3gunden sonra her ısımı yapabilirmiyim bilemiorum yaparsam bana zararı olurmu çoook streslıyım coook gergınım amelıyatdan sonrası bana cok zor olucak 3gunden sonra normal hayata donebilirmiyim acaba(( 18:
ahh canım senin daha çok zamanın var şimdiden strese başlama derim ...ben haftaya bugün bu saatlerde olmuş olacağım...inşallah hafif bir şekilde atlatmış oluruz...denilene göre 3 gün önemli ama sonrasında birazda bizim iyileşme dönemize bağlı...ben mesela 5 gün sonra iş başı yapmayı planlıyorum ve mecburumda...kızımıda anneme emanet edeceğim...ailemden habersiz yapmayı hiç düşünmedim...onların fikirlerine ve yardımlarına her zaman ihtiyaç duyuyoruz.tabiki sadece kendi ailem annem babam kardeşim ve eşim en büyük yardımcılarım ..
ahh canım senin daha çok zamanın var şimdiden strese başlama derim ...ben haftaya bugün bu saatlerde olmuş olacağım...inşallah hafif bir şekilde atlatmış oluruz...denilene göre 3 gün önemli ama sonrasında birazda bizim iyileşme dönemize bağlı...ben mesela 5 gün sonra iş başı yapmayı planlıyorum ve mecburumda...kızımıda anneme emanet edeceğim...ailemden habersiz yapmayı hiç düşünmedim...onların fikirlerine ve yardımlarına her zaman ihtiyaç duyuyoruz.tabiki sadece kendi ailem annem babam kardeşim ve eşim en büyük yardımcılarım ..
ailemizin gönlü hiç olmuycakki :))) yanii keske gonulleri olsa keske zor zamanımızda yanımızda olsalar en buyuk destegı onlardan alırdık seni bilmiorum ama benim ameliyatim çok zor gecicek ama herseye ragmen olucagım :)) insallah 2ci korkuya gelince doktorun dedigi ilk gunden beri o hep içimde hep aklimda olmaz olmazda bende olursa korkusu insani istemeden tüketiyor bu risk var herkezde var sadece sende bende degil bu risi doktor yolun basında soyluyor hazılıklı olmamız ıcın coook dusuk bir risk insallah bizlerde olmaz bunu biliyorum evet ama vazgecemem sende vazgecmemelisin sakın haaa ben elimden gelen herseyi yapip öyle kaderime razı gelicem ilerde pisman olmamak için yapsaydım keske dememek için sonuclarinin çook güzel olucagına inaniyorum senin içinde kendim içinde basaricaz biz insallah...
cnm tabıkııı bende aılemden gızlı olmayı hıc ıstemezdım zor zamanımda onlar yanımda olurdu bana ne buyuk nımet olurdu ama öyle olması gerekıyor keske farklı olsa idiii ...
valla benim umutlarım tükeniyor.annemin desteği olmadan yapamıycam sanki ....o da hiç destek vermeyecek bu gidişle.
canım benım vazgecmeniii hiççç kabullenemiorum ben ne olursa olsun olmalısın ılerde keske yapsaydım keskelerle olmak dansa yasayıp da yaptım demen daha ıyı bence senın esın en buyuk destekcın 1hafta yanında olucak sonrasını insallah sen atlatıcaksın umudunu tuketme kendını tuketme once kendıne guven sonrası zaten gelır
ne kadar huzurlu olursun sen...bir sorun olduğunda başına kakan olmaz...ama biz çok zor durumdayız...niye gizlemek zorundayız anlamıyorum..bazen kızıyorum kendime ya kocam izin veriyor kime ne diyorum ama 35 yaşımada gelsem söz konusu ailem olunca ..onlara muhtacı m ben...galiba ben vaz geçeceğim...şu an bunları yazarken ağlamaklı ve eşime ne diyeceğim diye düşünüyorum...o ol diyor ama ben olamıyorum...
naptın sennnn yaaaa neler dıosun sennn kendıne neden haksızlık edıorsun neden neden yaaaa okuyuncaaa kötülendım yapma noglursun amelıyatı ollll esıne de kendınede haksızlık edıorsun tabıkı aılemıze mejburuz takıbı onlar olsa daha ıyıydı ama sartlar el verıslı degıl napalım bızımmı sucumuz sen önce bir ol ameliyatı sonra sı allah kerım ılerde pişman olucaksın bak bu sozumu unutma coook pişman olucaksın noglursun vazgecme noglursun basladıgın ısın devamını getır vazgecmek en kolayı zor olan basarmak ben senın basaracagına ınanıorum sen basaracaksın bende basaracagım bıraz cesaret kendını topla saglam kafayla dusun bak ınsanlar nasıl basarıor bunu basarmak ıcın ne kadar emek harcıorlar herkezın sorunu derdı var onca derdın arasında kendılerıne ıyılıkde yapıorlar asen kendın ıcın bırsey yapmazsan kımse yapmaz cesaretını topla ve ben bunu basaracagım de 3gun sonrası kolay olucak kendıne gel yalvarırım sana sakın vazgecme senkı karın germe amelıyatı oldun 6 saat amelıyatda kaldın bu amelıyat 1.ila 1bucuk saat suruyor bunu coook daha kolay atlatıcaksın yapmadan bılemezsın vazgecmek en kolayı sen kolaya kacıorsun yapma yapmaaaa bu amelıyatı ol bıtsın....
Ben bıle hergun cabalıorum hergun yemın ederım bı olsam bı bıtse dıe dua edıorum kendıne gel vazgecmeeee benım zerreee gonlum yoook vazgecmeeeneee sakın yapmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım benim.....çok tatlısın sen...allah razı olsun
tatlı fılan olmak ıstemıorum ben senın basladıgın ısı bıtırmemene hemen vazgecmene cooook uzuldum acayippp derecede coook uzuldum sen en zorunu yaaa karar vermeyı basardın kendıne cesaret verdın bu yola basladın yolun cogunu gectın sımdı bır tumsek gordun dıe vazgecıorsun sımdı amelıyat olanların sureclerıne bak bı onlar neler neler yasamıs ama basarmısss yaaa helal olsun onlara bız neden basaramıyalım bızde basarıcaz haksızsın demıorum aslaa haklısın tabıkı aılen yanında olsa senın ıcın daha ıyı olucak en onemlısı moralın daha ıyı olucak huzurlu olucakdın ama napalımmmm vazmı gecelım benım aılem duysa bıterım ben sana bahsetmısdım bılıosun az bucuk ben kendıme bu ıyılıgı yapıcam arkamda destekcım yok yalnızım bu surecde ama senın esın var yaaaa esın sana destek olucak 1 hafta senın yanında olucak ne kadar sanslısın sen vazgecme yalvarırım sanaaa ilerde pişman olucaksın bak demedı demedı ılerde keske yapsaydım keske vazgecmeseydım benım kalbımın temız oldugunu hep söylerler bak ben kalbımden gele gele dıorum sana kötu bısıy olmuycak bır puruz cıkmıycak o amelıyatı olucaksın ve sonuclarıda senı mutlu edıcek vazgecme hemen bıraz dusun kafanı topla kendıne bıraz zaman ver yanı ne soylenır bu gıbı durumda bılmıorum kafana takılan bısıy varsa gıt doktorunla konus ara new bılıyım danısss senın sartların benımkınden daha ıyı vazgecmenıııı kabullenemıorum bennn yapmaaaa 1.2.gun kendı kendıne danıs doktorunu ara onunla konus ona danıssss ben ddoktorumu aradım bugun 5taksıdden fazla yapamam dedııı ah bır deseydıkı tamam 10 taksıt yapalım yada senın doktorun gıbı bır sans verseydı bana sımdı yanımdaydın yemın ederım sana yarında hemen amelıyata gırerdım benn nelerle ugrasıorum bır bılsen genede vazgecmıorummmmmmmmm vazgecmıycemde sende vazgecmeee cıcılerı dusun gogsunun guzellestıgını dusun korkmadan herseyı gıyebıldıgını dusun en onemlısı kendıne olan guvenının guclendıgını dusun hayal ettt forumda bır kız tanıdım onun amelıyat surucenı okudugumda agladım kız neler neler cekmıs ama basarmıssss yaaa helal olsun sana dedım bende yuksek ıhtımalle onun yasadıklarını yasıycam bılıorum ama vazgecmıorum vazgecmek en kolayıııııı sen kolaya kacıorsunnnn dusun bence bunuuuu bır ınsan kendıne ne yaparsa kendıne yapar sende ıyı yaparsan sana vazgecersen egerrr gene sanaaa herkez bır yerıye kadar sen kendın napıcaksan yapıcaksın vazgecme yaaa yalvarırım sana vazgecmeee basarıcvaksın kalbınle guven ınannnnnn dusun hemen gecme herseyden noglursun saglam kafayla ben ne yapıorum dıe dusunnnnnnnnnnnVazgecme
benim doktorum allah razı olsun çok iyidir ve bana güvenir...ameliyatımın 1. Yılında ankaradan gelip beni evimde ziyarat etti kendisi çok iyidir...onla ilgili şüphem yok...ama işte ...bu gün bir karar vereceğim artık.allah hayırlı karar vermemi nasip etsin...ben diyanetin fetva hattını aradım ama açan olmadı...gerçekten günah mı bu silikon işi merak ettim
Cok gecmiş olsun. Evet zor bir ameliyat, fakat gececek, bu kadar ağrı normal mi diye düşünüyor insan ama normal, ne sezeryene benziyor acısı ne de normal dogum sancısına. Kol kasları pek kullanamıyorsun, yatamıyorsun, giyinemiyorsun, sogukta titrerken acıyor gibi gibi... Yatıp kalkmak mümkün değil o yuzden oturarak uyuyorsun ilk hafta,yardım alabileceğin kimse yoksa. Ben salondaki koltukla butunleşmiştimAma hepsi geçiyor, pozitif ol, kafana takılan bir şey olunca da buraya yaz, ben öyle yaptım, sağ olsun arkadaşlar çok iyi moral verip yardımcı oldular. Aramıza hoş geldin, acı geçici, güzellik kalıcı
Merhaba benimde tam iki ay oldu masajlara başladım yapmaya çalışıyorum ama ençok kapsül olayından korkuyorum ne zaman oluşmaya başlar yada herkeste oluyomu bir bilginiz varmı acaba?
Kızlar dün ameliyat oldum hiç bu kadar zor olacagını düşünmemiştim çok feci ağrım var 260cc dual plan damla konuldu sizce ne zaman gecer bu agrilarr yardim edin
Kızlar dün ameliyat oldum hiç bu kadar zor olacagını düşünmemiştim çok feci ağrım var 260cc dual plan damla konuldu sizce ne zaman gecer bu agrilarr yardim edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?