Dün ameliyat oldum çok agrım varr:((

Sagol canim:)) 3. Haftan doldumu senin dolduysa bi sakinca yokmus yan yatmada. Bende aynen oyle yapiyodum dizlerimi kendime dogru cekince cok rahatliyodum hatta bazen oyle uyuyakaliyodum:)) sislerimin cogu indi ama hala sag taraf biraz daha sis o zor inicek gibi gorunuyo seninkiler ne durumda??

benim geçen cumartesi doldu 3. haftam, bana da doktorum istersen yan yatabilirsin dedi ama ben sırtüstü yatmaya alıştım, bi süre daha böyle devam edebilirim sanırım :) benimkiler iyi çok şükür, bi sıkıntı yok, şişlik olmamıştı zaten bende, hemen formunu almıştı.. hala yumuşak, böyle çok hoşuma gidiyorlar umarım hiç sertleşmezler :) insallah en kısa zamanda geçer sendeki şişlik. Yeni yılın kutlu olsun bu arada, gönlüne göre güzel, neşeli bir yıl dilerim :)

Ne guzel sisligin olmamasi benim sislikler yavas yavas iniyo galiba yada gozum alisti:)) sagol canim seninde yeni yilin kutlu olsun neseli saglikli guzel bi yil olsun insallah:)

tecrübeli arkadaşlar size bir sorum var? ameliyat sonrası kendinize geldiğinizde ayağa ne zaman kalktınız ve birde tuvalet ihtiyacınızı nasıl karşıladınız? günlerim azaldıkça endişelerimde artıyor...abartıyormuyum acaba

Canim en az 6 saat sonra yurumene izin veriliyor 5 saat sonrada yemek yiyebiliyosun oda yogurt muhallebi falan eger o arada tuvaletin gelirse refakatcin yardimci olucak:)) endise etmen cok normal ama kendini strese sokma canim

bgn bnm 3. gunum ama yatagimdan kalkamiyorun sol gogusum cok agriyo kipirdadikca evdede aksi gibi kimse yok korkuyorum yanls hareket edicem diye kendimi zorlayip kalksammi ?:18:

bgn bnm 3. gunum ama yatagimdan kalkamiyorun sol gogusum cok agriyo kipirdadikca evdede aksi gibi kimse yok korkuyorum yanls hareket edicem diye kendimi zorlayip kalksammi ?:18:

canım benım daha bugun 3cu gunun agrın sızın olabilir bu normal korkma korkucak hıc bırsey yok bı kac gun sonra hepicigi :))) gecicek kalkmak ıstıyorsan kalk ama dıkkat et kendıne kalkarken noglur noglmaz hareketlerıne dıkkat et kollarını kaldırırken hareket eddırırken cook dıkkat et sen zaten nasıl hareket eddırecegını bılıosun sabret canım amelıyatı atlattın ılk gunu atlattın ne kadar guzel bıraz daha sabret ınsallah cici cici günler senı beklıyor olucak :)))

Canim en az 6 saat sonra yurumene izin veriliyor 5 saat sonrada yemek yiyebiliyosun oda yogurt muhallebi falan eger o arada tuvaletin gelirse refakatcin yardimci olucak:)) endise etmen cok normal ama kendini strese sokma canim

çok sağol canım...dün bir arkadaş ben hiç kalkmadım yatağa sürgü felan geldi deyince ben panik oldum ...tabiki refakatçi yardımcı olur ama ne bileyim tuvalet söz konusu olunca biraz farklı...sonuçta geceden mide boş olucağı için tuvalet ihtiyacıda fazla olmaz... elimden geldiğince sakin olaya çalışıyorum geriye kaldı 8 gün :18:

ahh canım ilk günlerin keşke yalnız kalmamaya çalışsaydın...sırtından desteği ihmal etme dikkat et

canım benım sakinligini koru lütfen geri sayım baslamıs 8gunde hemencik gecicek ve sen ogun geldıgınde inşallah ALLAHIN IZNIYLE ATLATICAKSIN hayırlısıyla senın kı kac cc ve yontem ney kullanıcak olan protez ney damlamı yuvarlakmı mentormu bılgı verırmısın lutfen kas altımı olucaksın merak edıorum

sağol canım :) günler azaldıkça heyecanda artıyor haliyle :) 325 cc high profil pürüzlü yuvarlak mentor marka dual plan göğüs altı kesisi ile silikon konulacak tabiki şimdilik konuşmamız bu yönde :) Allahın izni ile inşallah bir an önce iyileşip mutlu olmak istiyorum

artmazmıııı yaaaa :))) normal canımm tabıkı heyecanın artıcak benımde 400cc hing profıl yuvarlak damla mentor gogus altı kesısı sılıkon olucak ALLAHDAN BIR MANI cıkmazsa ınsalllah canım konusdugunuz gıbı gıdıcek :)) ALLAHIN IZNIYLE sen kalbını ferah tut sakın ol fazla teleslanma ınsallah ogun uyuyup uyandıgında cıcılerınle beraber olucaksın 3gunude atlattıkdan sonra hersey daha ıyı olucak ben bıle senın adına heyecanlanıyorum dusunkııı senn nasılsın :))) hayırlısıyla ınsallah gelıp gecıcek ve sonrası bomba gıdı olucak :))

canım fotoları görebildinmi merak ettim

cnmm benım ben yannıs yerlere bakıyormusum sımdı buldum gordum aslında en assalardaymıs ve gozumun onundee :))) ben farklı yerlerden arıyormusum sorun bende yani en sonunda buldum ama bakıcamm :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…