- 28 Eylül 2010
- 681
- 453
- 123
yan yatabilmene çok sevindim patikkcim, ben hala denemedim yan yatmayı.. gece yattığım gibi kalkıyorum sabah, haftaiçi 5 saat falan uyuyorum genelde, çok şükür sırt agrısı falan olmuyo kalktıgımda.. yalnız gece yatağa girdiğimde hafif bi agrı oluyo, dizlerimi kendime dogru çekip yattıgımda daha iyi hissediyorum. kısa bi süre sonra da uyuyakalıyorum zaten..
şişlerin ne durumda? tamamen geçmiştir insallah..
Sagol canim:)) 3. Haftan doldumu senin dolduysa bi sakinca yokmus yan yatmada. Bende aynen oyle yapiyodum dizlerimi kendime dogru cekince cok rahatliyodum hatta bazen oyle uyuyakaliyodum:)) sislerimin cogu indi ama hala sag taraf biraz daha sis o zor inicek gibi gorunuyoseninkiler ne durumda??
benim geçen cumartesi doldu 3. haftam, bana da doktorum istersen yan yatabilirsin dedi ama ben sırtüstü yatmaya alıştım, bi süre daha böyle devam edebilirim sanırım :) benimkiler iyi çok şükür, bi sıkıntı yok, şişlik olmamıştı zaten bende, hemen formunu almıştı.. hala yumuşak, böyle çok hoşuma gidiyorlar umarım hiç sertleşmezler :) insallah en kısa zamanda geçer sendeki şişlik. Yeni yılın kutlu olsun bu arada, gönlüne göre güzel, neşeli bir yıl dilerim :)
yaa ben resim yüklicem ama yardım edin nasıl olucak bulamadım bir türlü nasıl olcanı
Canim en az 6 saat sonra yurumene izin veriliyor 5 saat sonrada yemek yiyebiliyosun oda yogurt muhallebi falantecrübeli arkadaşlar size bir sorum var? ameliyat sonrası kendinize geldiğinizde ayağa ne zaman kalktınız ve birde tuvalet ihtiyacınızı nasıl karşıladınız? günlerim azaldıkça endişelerimde artıyor...abartıyormuyum acaba
bgn bnm 3. gunum ama yatagimdan kalkamiyorun sol gogusum cok agriyo kipirdadikca evdede aksi gibi kimse yok korkuyorum yanls hareket edicem diye kendimi zorlayip kalksammi ?:18:
Canim en az 6 saat sonra yurumene izin veriliyor 5 saat sonrada yemek yiyebiliyosun oda yogurt muhallebi falaneger o arada tuvaletin gelirse refakatcin yardimci olucak:)) endise etmen cok normal ama kendini strese sokma canim
bgn bnm 3. gunum ama yatagimdan kalkamiyorun sol gogusum cok agriyo kipirdadikca evdede aksi gibi kimse yok korkuyorum yanls hareket edicem diye kendimi zorlayip kalksammi ?:18:
çok sağol canım...dün bir arkadaş ben hiç kalkmadım yatağa sürgü felan geldi deyince ben panik oldum ...tabiki refakatçi yardımcı olur ama ne bileyim tuvalet söz konusu olunca biraz farklı...sonuçta geceden mide boş olucağı için tuvalet ihtiyacıda fazla olmaz... elimden geldiğince sakin olaya çalışıyorumgeriye kaldı 8 gün :18:
canım benım sakinligini koru lütfen geri sayım baslamıs 8gunde hemencik gecicek ve sen ogun geldıgınde inşallah ALLAHIN IZNIYLE ATLATICAKSIN hayırlısıyla senın kı kac cc ve yontem ney kullanıcak olan protez ney damlamı yuvarlakmı mentormu bılgı verırmısın lutfen kas altımı olucaksın merak edıorum
sağol canım :) günler azaldıkça heyecanda artıyor haliyle :) 325 cc high profil pürüzlü yuvarlak mentor marka dual plan göğüs altı kesisi ile silikon konulacak tabiki şimdilik konuşmamız bu yönde :) Allahın izni ile inşallah bir an önce iyileşip mutlu olmak istiyorum
artmazmıııı yaaaa :))) normal canımm tabıkı heyecanın artıcak benımde 400cc hing profıl yuvarlak damla mentor gogus altı kesısı sılıkon olucak ALLAHDAN BIR MANI cıkmazsa ınsalllah canım konusdugunuz gıbı gıdıcek :)) ALLAHIN IZNIYLE sen kalbını ferah tut sakın ol fazla teleslanma ınsallah ogun uyuyup uyandıgında cıcılerınle beraber olucaksın 3gunude atlattıkdan sonra hersey daha ıyı olucak ben bıle senın adına heyecanlanıyorum dusunkııı senn nasılsın :))) hayırlısıyla ınsallah gelıp gecıcek ve sonrası bomba gıdı olucak :))
canım fotoları görebildinmi merak ettim
dur ben tek tek ana sayfaya koyayım sen takip et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?