ahh canım yaa o kadar mı kötüsün :S çok çook büyük geçmiş olsun.. geçicek mutlaka sabırlı olmaya çalış canım daha dün olmuşsun bir iki gün daha max 1 hafta sürebiliyormuş sanırım.. Allah yardımcın olsun inşallah çabuk toparlanırsın.
Geçmiş olsun. Süreciniz biraz agrılı olur dual planede bu durum daha uzun sürüyor. En azından aynaya baktıkça agrılarını unutursun. Hayırlı olsun.
ne güzel canım masallahağrılar geçince o güzellikler kalıcak geriye sadece.. :)
Kızlar dün ameliyat oldum hiç bu kadar zor olacagını düşünmemiştim çok feci ağrım var 260cc dual plan damla konuldu sizce ne zaman gecer bu agrilarr yardim edin
Kızlar dün ameliyat oldum hiç bu kadar zor olacagını düşünmemiştim çok feci ağrım var 260cc dual plan damla konuldu sizce ne zaman gecer bu agrilarr yardim edin
Cok gecmiş olsun. Evet zor bir ameliyat, fakat gececek, bu kadar ağrı normal mi diye düşünüyor insan ama normal, ne sezeryene benziyor acısı ne de normal dogum sancısına. Kol kasları pek kullanamıyorsun, yatamıyorsun, giyinemiyorsun, sogukta titrerken acıyor gibi gibi... Yatıp kalkmak mümkün değil o yuzden oturarak uyuyorsun ilk hafta,yardım alabileceğin kimse yoksa. Ben salondaki koltukla butunleşmiştimAma hepsi geçiyor, pozitif ol, kafana takılan bir şey olunca da buraya yaz, ben öyle yaptım, sağ olsun arkadaşlar çok iyi moral verip yardımcı oldular. Aramıza hoş geldin, acı geçici, güzellik kalıcı
Geçmiş olsun canım benimAyni durumdayim feci canim yaniyo diren takilmadi bide bana onunda odemi var goguslerim cok gergin o yuzden yatip kalkamiyorum yardim almadan umarim gecer hemen(
canım çok geçmiş olsun sonunda oldu bitti işte.merak etme yarına ağrıların geçer ama tabi bir hafta oluşan gerginlikten dolayı ağrı hissedebilirsin.yaşarken bu süreç hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor ama su gibi akıp geçiyor ve kollarını kullanmaya başlayıp hafif yan yatabildiğin zaman daha iyi hissedeceksin.buda rahat bi 10 günü bulur tamamen rahata kavuşmansa bir ay.sormak istediğin bişey olursa yada kafana takılan bişey bi sıkıntı hiç çekinmeden beni arayabilirsin.numaram sende var.
Geçmiş olsun canım benimDur hele,dün bir buğün iki Hepsi geçecek,çok iyi olacaksın tabiki..Bir hafta,onbeşgün trk başına yatıp kalkma sakın.Biri sırtından destek versin,yardımcı olsun..Uzanma,çekme,kaldırma,indirme gibi hareketler yapma sakın.Çok iyi olacaksın,sabır
Cok sagol canim gece uyumak iskence gibi oluyo ozellikle sirtim yatmaktan uyusuyo zaten ve hla agrilar gecmiyo sabrrdiyorum bende biliyorum daha cok yeni ama canim yaniyo(
Geçmiş olsun canım benimDur hele,dün bir buğün iki Hepsi geçecek,çok iyi olacaksın tabiki..Bir hafta,onbeşgün trk başına yatıp kalkma sakın.Biri sırtından destek versin,yardımcı olsun..Uzanma,çekme,kaldırma,indirme gibi hareketler yapma sakın.Çok iyi olacaksın,sabır
ah canım bilmezmiyim hiç tam 10 gün oturarak uyudum inan gece olsun istemiyodum.sağımda solumda önümde arkamda üst üste onlarca yastık vardı :) annemin hakkını hiç ödeyemem gecelerce uyumadı benimle birlikte.yok yastığım düştü yok üstüm açıldı hakkını nasıl ödiycem diye düşünüyorum bazen.ama zaten bizim hissettiğimiz şey ağrı değil daha çok gerginlik ve hareket kısıtlılığı yüzünden eziyet çekiyoruz keşke sadece ağrı olsa.hepsi geçicek bi 10 gün sık dişini yan yatabildiğin gün evet iyileşmeye başladım diyeceksin.o sıkıntıları çekerken bazen kendime kızıyordum neden kalkıştın bu işe diye.ama sonrasında hissettiğim şey hep iyikiydi.tekrar tekrar çekerdim o acıları sıkıntıları.birde ben eşimden gizli ameliyat oldum düşün :)
Ayni durumdayim feci canim yaniyo diren takilmadi bide bana onunda odemi var goguslerim cok gergin o yuzden yatip kalkamiyorum yardim almadan umarim gecer hemen(
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun dual planda ağrı biraz daha fazla oluyor metanetini koru hiç geçmeyecekmiş gibi geliyordur suan sana sadece iyileşmeyi düşün, iyileşince giyeceğin kıyafetleri onların içinde yıllardır özlemini duyduğun görüntüye kavuşacağını düşün ve böyle motive ol bu süreç yalnızca böyle geçer Cnm. Bende 6 ay kadar önce olddum aynılarını yasadım ama o bikiniyi giyine çektiğim acılara degdiğini gördüm, emin ol sende cok mutlu olacaksın ciciklerinle sadece ağrı kesici ve antibiyotiğe devam et gün be gün daha iyi olacaksın. Sormak istediğin bişey olursa seve seve Cnm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?