Dün ameliyat oldum çok agrım varr:((

Silksoftness en son cumleye bayildim:) onumuzdeki bir ay boyunca yada agrilar boyunca felsefem olacak "Aci gecici, guzellik kalici"  bu arada cnm sen ne zaman, kime ameliyat oldun? Sonuc nasil, memnunmusun? Kac cc. Yuvarlak mi, damla mi? Offf ne kadar cok soru sordum

ebruli26 oncelikle senin bu forumdaki katkilarindan dolayi cok tesekkur ederim. Ameliyatimi Hacettepede yaptirmak istememin en buyuk sebelerinden birisi de senin cesaretlendirmelerin:) seninle birebir iletisime gecmek istiorm eger mumkunse. Su an yeterli mesaj sayisina ulasamadigim icin hicbisi yapamiorm. Arkadaslik teklifimi kabul edermisin? Fotolarini da cok merak ediorm. 

Patikkcim bana haldun bey 225 cc dedi ama bana cok az geldi. Sen 260 cc yi kendin mi istedin? Yada ameliyattan once kac istiodun?

Merhaba canim simdiden hayirli olsun diyim o zaman:)) haldun bey gercekten cok iyi bi doktor hic endiselenmene gerek yok. Ben haldun beye biraktim herseyi muayeneden sonra bana sana damla cok daha guzel olur dedi ve hakli cikti:) buyukluk konusundada ben olabilecek en buyugunu istiyorum yaptirdigima degsin dedim yuksek profil falan o ameliyat sirasinda deneyip en iyi duranini koymus bence sende herseyi ona birak derim zaten ameliyatta deniyo onlar. Seni arkadas listeme ekliyorum bakabilirsin fotolara

Slm cnm. Oncelikle gecmis olsun. Sen ne zaman ve kime ameliyat olmustun?

Ben de ilk gordugum an oldukca isinin ehli birisi oldugunu hissettim ama 225 de sanki cok kucuk gibi. Mlnyon bi tip degilim cunku boyum 1.70 civari, kilom 52... Bu sefer yaptirdiktan sonra bi anlami olmazsa cektigim onca sikinti bi ise yaramayacak tetkikleri yaptirmaya gittigimde buyukluk konusunu bi kere daha gorusecegim. Bakalim ne diyecek?:44

Bugun tam 1hafta oldu yan yatmam imkasiz ayni sekilde sabah kalkinca cok gergin ve sis oluyor sanki. sonra normale doynuyorum agri fln kalmiyor fakat kolarimi cok hreket etirince agrimaya basliyor gogus uclarima dogru ama deyer diyorum ben :))

Sonbahar sen de mi haldun beye ameliyat oldun?

Sanırım zayıf olduğunuz için doktorunuz 225 cc önermiş.Ama 170 boy için bence çok çok küçük.O kadar masraf o kadar zahmete değmeli birazda.Bence 300-350 cc den az düşünmeyin.

Valla bana da oyle geldi(( sirf bundan dolayi ameliyat olmaktan vazgecebilirim(( findik kadar olacaksa ne anlami var ki ((

Eger vücut yapın sadece bu büyüklükte protezi alıyorsa yapacak hiçbirsey yok bu sebeple diger dr larada muayene olmakta fayda var. Daha fazla olabilirken 225 cc de vücudunda çok küçük kalabilir çünki parmaklarını birleştir avucuna bak 225cc o kadar benimki o kadardı fakat formu bozulmuş bir memem vardı şuan bu büyüklükten memnunum sutyen olmasa balkoni sutyen takmış gibi dolgun oldu.

arkadaşlar herkese merhaba, bende göğüs büyütme ameliyatı olmak istiyorum.
ameliyat olan arkadaşlar bilgi verebilir mi?
hangi doktora oldunuz, memnun musunuz ?, fiyatı ne kadardır?
ve doktor kararı verirken dikkat etmem gereken hususlar nelerdir?

Canim konumda zaten aciklamistim ben hacettepede haldun kamburogluna ameliyat oldum 260 cc yuksek profil damla kondu. Doktor karari verirken en onemli sey senin guvenmen kendini rahat hissetmen bence. Fiyatlari degisiyor heryerde sen devlettemi ozeldemi olmak istiyosun oda onemli fiyat konusunda

öncelikle ben teşekkür ederim güzel yorumundan dolayı.elimden gelen bişey olursa yardıma hazırım herzaman.sana özelden msj atıcam benimle iletişime geçmen için.arkadaşlık isteğini kabul ederim tabiki ama fotolarım profilimde yok malesef.bazı arkadaşlara özelden gönderdim fotolarımı ben.

Kizlar slm:)) Dun sabah Hacettepe Universitesinde ameliyat oldum. Ameliyatimi Haldun Kamburoglu yapti. Su an hala hastanedeyim. Cok sukur neredeyse hic agrim yok. Cok su icmeye calisiyorum. Dun sabah saat 11:30 gibi falan ameliyattan ciktim. O saatten beri heralde 5 lt falan su icmisimdir. Bi de sik sik kalkip yuruorum. Ameliyata cok rahat girdim. Haldun bey hem ilgisi, hem guleryuzu ile inanilmaz motive ediyor hastayi. 300 cc takilmis, ama hala goremedim gogusleri tabi, siki siki bandajli cunku. Bi de regl olamadim henuz 1 gun gecti su an ve goguslerim patlamak uzere neredeyse tek sikintim bu. bi de gece sirtustu yatmak zorunlulugu cok sinir bozucu. Ameliyat olacak arkadaslara destek olabilecegim bi konu varsa yazin lutfen. Korktugunuz gibi bi ameliyat diil gercekten.:))) daha 1 gun bile dolmadi su an ama gercekten cok iyiyim:))))

geçmiş olsun canım ... memişlerini güle güle kullan...ağrım yok diye sakın kendini fazla yorup zorlama...ilk gün narkozun etkisi ile göğüs kafesine baskı haricinde çok yoğun ağrın olmaz..inşallah hepde böyle devam eder bol su iç ve hareketliliğini azaltma ödemlerini daha hızlı atıcaksındır

Cnm tsk ederim iyi dileklerin icin insallah dedigin gibi hep bole gider. Tecrubelerimi paylasicam yine:)😘

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…