artmazmıııı yaaaa :))) normal canımm tabıkı heyecanın artıcak benımde 400cc hing profıl yuvarlak damla mentor gogus altı kesısı sılıkon olucak ALLAHDAN BIR MANI cıkmazsa ınsalllah canım konusdugunuz gıbı gıdıcek :)) ALLAHIN IZNIYLE sen kalbını ferah tut sakın ol fazla teleslanma ınsallah ogun uyuyup uyandıgında cıcılerınle beraber olucaksın 3gunude atlattıkdan sonra hersey daha ıyı olucak ben bıle senın adına heyecanlanıyorum dusunkııı senn nasılsın :))) hayırlısıyla ınsallah gelıp gecıcek ve sonrası bomba gıdı olucak :))
bende foto görmek istiyorum..mümkünmü acaba ?
inşallah canım herşey yolunda gider bizde memişlerimize kavuşuruz...senin ölçülerin nasıl 400 cc kararı verdiğine göre göğüs yapın kaldıracaktır sanırım :) benim boyum 1,72 kilom 62 göğüs altı 75 çevresi 82 cm en fazla 325 cc koyabiliriz dedi doktorum :)
inşallah canım herşey yolunda gider bizde memişlerimize kavuşuruz...senin ölçülerin nasıl 400 cc kararı verdiğine göre göğüs yapın kaldıracaktır sanırım :) benim boyum 1,72 kilom 62 göğüs altı 75 çevresi 82 cm en fazla 325 cc koyabiliriz dedi doktorum :)
benim de boyum 1.62 kilom 57 58 arası göğüs altım 80 ğöğüs çevrem 84 yani acup bile değilim ben 300 350 arası düşünüyorum. çok büyük istemiyorum bana yakışmaz sanki
canım ben 160 boyundayım 52 kıloyum benım gögüs cabımı doktor ölçdügünde yanlarımın genıs olmasının benım ıcın buyuk avantaj oldugunu soyledı bun sayede ıstedıgınız gıbı olucak yuksek ıhtımalle sıze cooook rahat 400ccyı takabılıcem dedı fazlası bıle olur dedı ama ben 400den fazlasını dusunmuyorum yeter bana o o benı memnun eder :)))
anladım canım önemli olan göğüs çapı tabiki ve istediğin büyüklüğü doktora tarif edip gerisini doktora güvenip bırakmak
aynen öyle canım benim benim tek korkum doktorumun bana vucudunuzla uyum saglamazsa eger ozaman sılıkonu cıkarmamız gerekıcek dedıgı bırtek bunu ıcımden atamıyorum ogun bugundur daha oncesınde hıc kımsede bu olmamıs ama çook korkuyorum o kadar para çöpe gıderse bırde cektıgım onca sıkıntı bosa gıderse çook uzulurum ben(( insallahh öyle olmaz insallah rabbım yardım eder hayırlısıyla basarır ve atlatırım..
begm mesaj kutunu bosalt...özel mesaj gönderemiyorum
tamam cnm hemen sılıorum :)
sildim mesajları
4 kez yazdım silindi...neyse.bentam karın germe oldum yani göbek deliğim 3.5 kiloluk atılan derimle çöpe gitti...bu sevgili nebil bozdoğanın yaptığı göbek deliğim.bana 6 bine mal oldu...çok zor değil...yani bana göre çok iyiydi. Hiç ağrım olmadı...sadece aşırı gerginlikten 20 gün kadar eğik yürüdüm sonrası bu..sadace uzun bir izim var oda artık sorun değil. Birde mini karın germe var...onda göbek deliği duruyor..daha kolay ve ucuz...benim 3 evladın da 4 kilo üzeri doğdu..
çok sağol canım...dün bir arkadaş ben hiç kalkmadım yatağa sürgü felan geldi deyince ben panik oldum ...tabiki refakatçi yardımcı olur ama ne bileyim tuvalet söz konusu olunca biraz farklı...sonuçta geceden mide boş olucağı için tuvalet ihtiyacıda fazla olmaz... elimden geldiğince sakin olaya çalışıyorumgeriye kaldı 8 gün :18:
canım benım daha bugun 3cu gunun agrın sızın olabilir bu normal korkma korkucak hıc bırsey yok bı kac gun sonra hepicigi :))) gecicek kalkmak ıstıyorsan kalk ama dıkkat et kendıne kalkarken noglur noglmaz hareketlerıne dıkkat et kollarını kaldırırken hareket eddırırken cook dıkkat et sen zaten nasıl hareket eddırecegını bılıosun sabret canım amelıyatı atlattın ılk gunu atlattın ne kadar guzel bıraz daha sabret ınsallah cici cici günler senı beklıyor olucak :)))
insallah cnm bi gecseydi valla :)) kalktim ama kendim basardim bi sekilde foto aticam eger olursa mobilden
şimdi şöyle düşünebilirsin..ya bu kadın bu kadar zor ameliyatı olduda.memeden niye korkuyor diye...1.si ailemin gönlünce evet dememesi 2. Aynen sen gibi bir sıkıntı olurda çıkarılırsa diye çok korkuyorum
O 6 saatte tuvalete gitmen gerekirse surgu tabi canim baska care yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?