Dün ameliyat oldum çok agrım varr:((

inşallah canım herşey yolunda gider bizde memişlerimize kavuşuruz...senin ölçülerin nasıl 400 cc kararı verdiğine göre göğüs yapın kaldıracaktır sanırım :) benim boyum 1,72 kilom 62 göğüs altı 75 çevresi 82 cm en fazla 325 cc koyabiliriz dedi doktorum :)

benim de boyum 1.62 kilom 57 58 arası göğüs altım 80 ğöğüs çevrem 84 yani acup bile değilim ben 300 350 arası düşünüyorum. çok büyük istemiyorum bana yakışmaz sanki

canım ben 160 boyundayım 52 kıloyum benım gögüs cabımı doktor ölçdügünde yanlarımın genıs olmasının benım ıcın buyuk avantaj oldugunu soyledı bun sayede ıstedıgınız gıbı olucak yuksek ıhtımalle sıze cooook rahat 400ccyı takabılıcem dedı fazlası bıle olur dedı ama ben 400den fazlasını dusunmuyorum yeter bana o o benı memnun eder :)))

benim de boyum 1.62 kilom 57 58 arası göğüs altım 80 ğöğüs çevrem 84 yani acup bile değilim ben 300 350 arası düşünüyorum. çok büyük istemiyorum bana yakışmaz sanki

benım kendı fıkrım 350cc assaya dusme derım cunku sıslıkler gectıkden sonra zaman gectıkce cook degısıryorlarmıs tecrubelere dayanarak soyluyorum ben kuculme oluyormus sen bılırsın tabıkıde 350cc assasına dusme :)) o kadar cefayı cekıyorsun cektıgıne degmelı... sonucda

anladım canım önemli olan göğüs çapı tabiki ve istediğin büyüklüğü doktora tarif edip gerisini doktora güvenip bırakmak

anladım canım önemli olan göğüs çapı tabiki ve istediğin büyüklüğü doktora tarif edip gerisini doktora güvenip bırakmak

aynen öyle canım benim benim tek korkum doktorumun bana vucudunuzla uyum saglamazsa eger ozaman sılıkonu cıkarmamız gerekıcek dedıgı bırtek bunu ıcımden atamıyorum ogun bugundur daha oncesınde hıc kımsede bu olmamıs ama çook korkuyorum o kadar para çöpe gıderse bırde cektıgım onca sıkıntı bosa gıderse çook uzulurum ben (( insallahh öyle olmaz insallah rabbım yardım eder hayırlısıyla basarır ve atlatırım..

begm mesaj kutunu bosalt...özel mesaj gönderemiyorum

tamam cnm hemen sılıorum :)

4 kez yazdım silindi...neyse.bentam karın germe oldum yani göbek deliğim 3.5 kiloluk atılan derimle çöpe gitti...bu sevgili nebil bozdoğanın yaptığı göbek deliğim.bana 6 bine mal oldu...çok zor değil...yani bana göre çok iyiydi. Hiç ağrım olmadı...sadece aşırı gerginlikten 20 gün kadar eğik yürüdüm sonrası bu..sadace uzun bir izim var oda artık sorun değil. Birde mini karın germe var...onda göbek deliği duruyor..daha kolay ve ucuz...benim 3 evladın da 4 kilo üzeri doğdu..

sildim mesajları

şimdi şöyle düşünebilirsin..ya bu kadın bu kadar zor ameliyatı olduda.memeden niye korkuyor diye...1.si ailemin gönlünce evet dememesi 2. Aynen sen gibi bir sıkıntı olurda çıkarılırsa diye çok korkuyorum

başarmıssın ama canımm sımdıkı sonucu süper :)))

O 6 saatte tuvalete gitmen gerekirse surgu tabi canim baska care yok

insallah cnm bi gecseydi valla :)) kalktim ama kendim basardim bi sekilde foto aticam eger olursa mobilden

insallah cnm bi gecseydi valla :)) kalktim ama kendim basardim bi sekilde foto aticam eger olursa mobilden

Cnm insallah gecicek toparlanicaksin biraz daha sabret fotonu merak ediyorum gercekten suanki durumlari nasil gormus oluruz hemde kendini fazla yorma bol bol dinlen senin icin dinlenmek cook iyi dinlenmeye ozen goster fazla yorma kendinilutfen

ailemizin gönlü hiç olmuycakki :))) yanii keske gonulleri olsa keske zor zamanımızda yanımızda olsalar en buyuk destegı onlardan alırdık seni bilmiorum ama benim ameliyatim çok zor gecicek ama herseye ragmen olucagım :)) insallah 2ci korkuya gelince doktorun dedigi ilk gunden beri o hep içimde hep aklimda olmaz olmazda bende olursa korkusu insani istemeden tüketiyor bu risk var herkezde var sadece sende bende degil bu risi doktor yolun basında soyluyor hazılıklı olmamız ıcın coook dusuk bir risk insallah bizlerde olmaz bunu biliyorum evet ama vazgecemem sende vazgecmemelisin sakın haaa ben elimden gelen herseyi yapip öyle kaderime razı gelicem ilerde pisman olmamak için yapsaydım keske dememek için sonuclarinin çook güzel olucagına inaniyorum senin içinde kendim içinde basaricaz biz insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…