- 26 Eylül 2013
- 873
- 58
- 73
Kızlar dün ameliyat oldum hiç bu kadar zor olacagını düşünmemiştim çok feci ağrım var 260cc dual plan damla konuldu sizce ne zaman gecer bu agrilarr yardim edin
cnm benim çooook gecmis olsun insallah agrilarin en kısa zamanda gecer zamana ıhtıyacın var bak en zorunu atlatmıssın ameliyatin hayirlisiyla olup bitmis simdi biraz dinlenip yaralarin iyilesmesini bekliyceksen ondan sonra hersey daha iyi ve guzel olucak bende 2gun sonra ameliyat olucam hayirlisi insallah...
Kizlar slm:)) Dun sabah Hacettepe Universitesinde ameliyat oldum. Ameliyatimi Haldun Kamburoglu yapti. Su an hala hastanedeyim. Cok sukur neredeyse hic agrim yok. Cok su icmeye calisiyorum. Dun sabah saat 11:30 gibi falan ameliyattan ciktim. O saatten beri heralde 5 lt falan su icmisimdir. Bi de sik sik kalkip yuruorum. Ameliyata cok rahat girdim. Haldun bey hem ilgisi, hem guleryuzu ile inanilmaz motive ediyor hastayi. 300 cc takilmis, ama hala goremedim gogusleri tabi, siki siki bandajli cunku. Bi de regl olamadim henuz 1 gun gecti su an ve goguslerim patlamak uzereneredeyse tek sikintim bu. bi de gece sirtustu yatmak zorunlulugu cok sinir bozucu. Ameliyat olacak arkadaslara destek olabilecegim bi konu varsa yazin lutfen. Korktugunuz gibi bi ameliyat diil gercekten.:))) daha 1 gun bile dolmadi su an ama gercekten cok iyiyim:))))
arzumcum söylemeden edemiycem artık.iyiki bu forumda senin gibi bilgili ve yardımsever biri var.yazdıkların bana hep cesaret verdi bu ameliyat için.belki siz olmasaydınız hayatımın sonuna kadar öyle memesiz dolaşcaktım ortalarda :)
Kizlar slm:)) Dun sabah Hacettepe Universitesinde ameliyat oldum. Ameliyatimi Haldun Kamburoglu yapti. Su an hala hastanedeyim. Cok sukur neredeyse hic agrim yok. Cok su icmeye calisiyorum. Dun sabah saat 11:30 gibi falan ameliyattan ciktim. O saatten beri heralde 5 lt falan su icmisimdir. Bi de sik sik kalkip yuruorum. Ameliyata cok rahat girdim. Haldun bey hem ilgisi, hem guleryuzu ile inanilmaz motive ediyor hastayi. 300 cc takilmis, ama hala goremedim gogusleri tabi, siki siki bandajli cunku. Bi de regl olamadim henuz 1 gun gecti su an ve goguslerim patlamak uzereneredeyse tek sikintim bu. bi de gece sirtustu yatmak zorunlulugu cok sinir bozucu. Ameliyat olacak arkadaslara destek olabilecegim bi konu varsa yazin lutfen. Korktugunuz gibi bi ameliyat diil gercekten.:))) daha 1 gun bile dolmadi su an ama gercekten cok iyiyim:))))
Canim cok gecmis olsun iyi olmana sevindim ben cok kotuydum cunkubak buyuklukten endiseleniyodun 225 diye 300 takilmis damlami takildi hangi yontemle yapildi? Haldun bey gercekten cok ilgili bi doktor canayakin taburcu olduktan sonrada her sorun icin rahatlikla arayabiliyosun cok sevindim senin adina canim ins guzel bi iyilesme donemi gecirirsin
gecmis olsun cnm sevindim senin adina ilk gunden bu kadar iyi olman süper guzelllll .... bende 2gun sonra ameliyat olucagim sabah merak eddigim ameliyatdan ciktikdan sonra neden cook su içdigin 5litreye yakin demissin neden o kadar cok su içdigini merak eddim ben ??
Cnm tsk ederim. Damla protez takildi. Meme alti kesisi yontemiyle, kas altina yapildi. Offff bi tek bu korse cok sikioo da ciksa cok daha super olucam insallah. Haldun bey bgn gelip pansuman yapti, hersey yolunda dedi:)
geçmiş olsun, aynı yöntemlerle ameliyat olmuşuz ama ben ağrıdan ölüyordum nerdeyse,siz ağrım yok diiyosunuz benim baya düşükmüş ağrı eşiğim demek ki, ağrı olmamasına sevindim, boy kilo kaç acaba, bir de 3 gün kollarınızı oynatmamaya çalışın olur mu
Oncelikle tsk ederim ve sana da simdiden gecmis olsun. Cok su icmemin nedeni anesteziyi ve odemleri akmak. Bgn yine cok su ictim. Haldun bey dogru seyi yapiosun dedi. Bi de surekli yurumeye calisiorm. Sen de mi Haldun Bey e ameliyat olacaksin?
geçmiş olsun, aynı yöntemlerle ameliyat olmuşuz ama ben ağrıdan ölüyordum nerdeyse,siz ağrım yok diiyosunuz benim baya düşükmüş ağrı eşiğim demek ki, ağrı olmamasına sevindim, boy kilo kaç acaba, bir de 3 gün kollarınızı oynatmamaya çalışın olur mu
Siz ne zaman oldunuz ameliyat? Simdi nasilsiniz? Yani valla ben de buradaki yorumlardan, arkadaslarin ameliyat sonraki tecrubelerinden sonra kendimi ozellikle ilk 3 gun ciddi aci cekmeye hazirlamistim ama cok sukur agrim nerdeyse yok denecek kadar az, sadece arasira biraz sizlama o kadar. Ben agrikesicilerden kaynaklandigini dusunuordum ama dun dr lar da ameliyat sonrasi kontrole geldiklerinde hic sabah ameliyat olmus gibi degilsiniz masallah dediler. Galiba dediginiz gibi bu agri olayi kisiden kisiye degisen bi durum. Daha once hic ameliyat falan olmadigim icin bilmiordum ama agri esigim yuksek olabilir. Senin umarim gecmistir butun agrilar falan. Hersey yolundadir...
:))))) cnm benim için iyi ben zaten cook su tuketen birisiyim :)) hiç zorluk cekmiycem yaniben kayseride olucagim cnm bnm insallah hayirlisiyla 2gun sonra.. ama mantikli geldi doktorunun soyledigi bana insallah sende hemen toparlanirsin yurumeye neden surekli calisiosun yurumenin faydasi ney ameliyatlisin ve daha 1gunluk sanirim bi kacgun yatman gerekmiormu bilmiorumda o yuzden
benim 1 yılı geçti canım bana da 300 takıldı bazen büyük diye düşünsemde dekoltede güzel duruyor:), şekli bozuktu çok ödemliydi zamanla oturdu geçti hepsi, benim drenlerim 6 gün kaldı çok kanamam vardı sana dren taktı mı doktor? Adet zamanları çok şişiyor ve ağrıyor onun dışında yumuşaklar, masajları ihmal etmiştim geçenlerde sertlik ve ağrı hissettim bir bölgede ama 3 gün sıkı masaj yaptım şu an geçti kalmadı bişey, benim boy 1.60 kilo 48 di ameliyata girerken şimdi 52 kiloyum, doktora bıraksam 260 takacaktı, 300 ü sen mi istedin,? Bu arada boyuna göre çok uygun olmuş 300 cc güle güle kullan :)
Cnm tsk ederim. Damla protez takildi. Meme alti kesisi yontemiyle, kas altina yapildi. Offff bi tek bu korse cok sikioo da ciksa cok daha super olucam insallah. Haldun bey bgn gelip pansuman yapti, hersey yolunda dedi:)
Senin gogus dokun varmiydi? Hic mi yoktu? Bende cok azdi mesela. Bgn dr acinca bandaji ilk kez gordum ama bandajin etkisiyle de bayaa yapismislardi ve buyuk gelmedi gozume. Ki bi de su an odemli hali, inecek bu odemler. 300 u kendisi uygun gordu ama ben de 300 den asagi cok istemedigimi dile getirmistim. Ameliyat oncesi 260- 345 cc falan da getirtmisti ama en guzel ve dogali 300 olmus. Iyice oturdukca gorecegiz bakalim. Zaten en az 2-3 hafta sekil oturmaz dedi. Mrk ediorm cok son hallerini. Bana diren takilmadi, nasi bisi oldugunu da hic bilmiyorum😳 1 yil gecmis olmasina ragmen hala masaj yapman gerekio mu?
Normalde de Cok su tuketio olman cok iyi, ameliyattan sonra da bol bol su tuket. Daha cok tuvalete cikiosun. Hem anesteziyi, hem odemlerini atiosun hem de vuducun arinio. Ben iyi hissedior olmami biraz da buna bagliyorum acikcasi. Bu arada bol bol yurumeye calisiorm cunku cok oturup yattigin zaman kaslarin, sirtin agrimaya baslio. Yuruyunce acilio vucut. Kayseride kime yaptiracaksin ameliyatini?
kaslar kesildiği için kanama oluyor onun dışarı atılması için çok ince borular ucunda keseler var plastikten kan oraya akıyodu, masaj her zaman şart bence masaj sayesinde yumuşadılar ödemler indi, ama sana daha var masaja çok yeni, doktorun eli de hafifmiş şanslısın :) ayrıca 300 den aşağısı olmazmış sana pişman olurdun
anladim canim mantikli geldi soylediklerin ben suyu bol bol icerim :))) yuruyus konusundada haklisin bende elimden geldigince yuruyum ahmet tuna eren.. cnm doktorum insallah az kaldi hayirlisiyla atlatirim kac cc takildi sana ? uygulanan yontem ney silikonun markasi ney benimki meme altindan giricek kas alti olucak mantor marka.300ccden400cc ye kadar hangisinde doktor karar kılarsa o olcak hayirlisiyla insallah atlatirim..
Insallah senin de ameliyatin ve iyilesme surecin cok iyi ve rahat gecer. Bana 300 cc, kas altindan, meme alti kesisi yontemiyle konuldu. Senin kilo ve boy kac? Vucut olculerinin kaldirabilecegine bagli olarak cc belirliolar cunku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?