Dün ameliyat oldum çok agrım varr:((

ee naptı peki şuanda nasıl tepkisi.
bende evliyim 1 ay önce yaptrıdım ama tam olarak tanıştırmadım onları

Başta bi şok geçirdi tabiki nasıl ne nezaman falan gibi kekeledi baya ama şuanda gayet iyi canım. zaten çok oldu artık oda bende bu konunun üzerinde durmuyoruz ama memnun oldu durumdan.her nekadar o farkında olmasada önceden ilgilenmediği kısımla ilgilenir oldu :)

Iyi olmana cok sevindim canim:)) Bende izlerime takmaya basladim artik ya tabi agri sizi bitince ona yoneldim:)) sen ne yapmaya karar verdin izler icin?

o problemli olan izim belirgin benim biliyosun diğeriyle bi problemim yok.ömer bey tekrar dikelim dedi kabul ettim bende lokal anesteziyle küçük bi operasyon dedi ok ledik ama geçen ay ankaradaydım ben ömer beyin de sınavı vardı izin almış çalışmak için haftaya uygunum dedi bekleyemedim bende.birde bu senede tatilimi heba etmek istemedim.bakalım konuşacağız tekrar ben ankaraya nezaman gidersem.sonrasında o dikişte iyileşince bi lazer araştıracaım.seninkiler ne durumda belirginmi.

iyi iyiiiiiiiii sevindim.

Benimkilerde belirgin hala malesef( yeniden dikilirse dahami iyi olucakmis?? Lazerle nasil oluyo ben simdi yaptirsam olurmu acaba geciriyomuymus biliyomusun canim?

Benimkilerde belirgin hala malesef( yeniden dikilirse dahami iyi olucakmis?? Lazerle nasil oluyo ben simdi yaptirsam olurmu acaba geciriyomuymus biliyomusun canim?

canım benim sağ dikişim enfeksiyon geçirdi biliyosun haliyle pansuman falan derken çok el değdi bariz belli yani o yüzden o taraf tekrar dikilecek.daha önce yapacaktı ömer bey ama bir yıl dolması gerekiyomuş.diğer başka işlemler içinde bir yılı beklemen gerekiyor.lazerle yara izi tedavisinde tam silmek mümkün değil ama en azından daha görünmez olabiliyor sanırım.burdada yaptırana rastlamadım hiç.herkes onlarla yaşamayı öğreniyor sanırım :)

izlerini resmi varmı canım merak ettim

Merhaba sen ameliyt olalımolmus baya yazıları okurken gördüm:) benimde sol göğsüm felaket ama benim agrıdan ziyade felaket acı var göğüs ucumda göğsümde bgn 18. Günüm dr a gittim ve normal oldgnu söyledi korkmaya basladım cok kötü bi acı ve paylastıklarını okudm bnmde cok zor gecti senin gibi bu sol göğüs ve göğüs ucundaki acı ne saman gecer

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aslında his kaybı olmaması güzel eğer kas altı olduysan ameliyatını acı olması çok normal o bölgedeki kasları kestikleri için.bir göğüs diğerinden farklıdır daima.ve bir tanesi diğerine göre hep geç iyileşiyor.benim izlenimlerim bu yönde.bir aydan önce normale dönmeyi bekleme.daha çok yolun var.biraz sabretmen gerekecek.korkulacak bişey olduğunu düşünmüyorum.

sol göğüs agrısı ve sol göğüs ucu acısı başka kımde var normal bişeymı bu benım bugun 6. günüm sağ göğüsümde hiç agrı yok ama sol göğüsüm çok kötü nezaman geçer bu

Sanırım normal bişey bu sayfada okuduklarıma göre ama benim 24 saat acı sürekli sunu yazarken bile benim ilk hftamda değil sonradan oluştu :/ dr dün gittim zamanla düselcek dedi bakalım bkliyorum

düne kadar bukadar agrım yoktu tam dedım 1 hafta bıtıcek rahatlıycam bu çıktı sımdı başıma of

Benimde 20. Günüm 5 6 gündür bu agrıyı durmadan cekiyorum agrıdan ziyade dediğim gibi acı senin de göpüs ucunda varmı bnm nefes alırken bile acı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…