ee naptı peki şuanda nasıl tepkisi.
bende evliyim 1 ay önce yaptrıdım ama tam olarak tanıştırmadım onları
Iyi olmana cok sevindim canim:)) Bende izlerime takmaya basladim artik ya tabi agri sizi bitince ona yoneldim:)) sen ne yapmaya karar verdin izler icin?
Başta bi şok geçirdi tabiki nasıl ne nezaman falan gibi kekeledi baya ama şuanda gayet iyi canım. zaten çok oldu artık oda bende bu konunun üzerinde durmuyoruz ama memnun oldu durumdan.her nekadar o farkında olmasada önceden ilgilenmediği kısımla ilgilenir oldu :)
iyi iyiiiiiiiiisevindim.
o problemli olan izim belirgin benim biliyosun diğeriyle bi problemim yok.ömer bey tekrar dikelim dedi kabul ettim bende lokal anesteziyle küçük bi operasyon dedi ok ledik ama geçen ay ankaradaydım ben ömer beyin de sınavı vardı izin almış çalışmak için haftaya uygunum dedi bekleyemedim bende.birde bu senede tatilimi heba etmek istemedim.bakalım konuşacağız tekrar ben ankaraya nezaman gidersem.sonrasında o dikişte iyileşince bi lazer araştıracaım.seninkiler ne durumda belirginmi.
offff kadın olmak ta zor meslek beee
Benimkilerde belirgin hala malesef( yeniden dikilirse dahami iyi olucakmis?? Lazerle nasil oluyo ben simdi yaptirsam olurmu acaba geciriyomuymus biliyomusun canim?
izlerini resmi varmı canım merak ettimcanım benim sağ dikişim enfeksiyon geçirdi biliyosun haliyle pansuman falan derken çok el değdi bariz belli yani o yüzden o taraf tekrar dikilecek.daha önce yapacaktı ömer bey ama bir yıl dolması gerekiyomuş.diğer başka işlemler içinde bir yılı beklemen gerekiyor.lazerle yara izi tedavisinde tam silmek mümkün değil ama en azından daha görünmez olabiliyor sanırım.burdada yaptırana rastlamadım hiç.herkes onlarla yaşamayı öğreniyor sanırım :)
canım benim bugun 28 daha dün kıpraşmaya başladılar
izlerini resmi varmı canım merak ettim
evet canım çok farkediyo.Sen benden 8 gün öndesin benim 20 bugün 8 gün bile çok farkediyor demi. Neyse gün gün daha güzel görünüyorlar gözüme sabır diyorum
canım ben birinci aydan sonra başladım yan yatmaya ama hemen eskisi gibi olmuyor daha sonrada artık gün saymamaya başladım vücudumun kendiliğinden normale dönmesini bekledim o seni kendisi yönlendiriyo zaten.2 ay gibi bi sürede artık yarım yüzüstü yatıyordum.canım benim hani kanama olan göğsüm okadar şişmedi.tamam diğerine göre daha sorunluydu falan ama bi şekil farkı yoktu.göğüslerim ilk günden itibaren şekil itibariyle aynı boyuttaydı.tabi benimkiler damla değil sende belki farklıdır bilemiyorum.seninkinin ödem olduğunu düşünmüyorum ben zaten antibiyotiği fazla vermesinden belli iltihap var içeride ve ağrıyı yapan o.ağrı bendede vardı ama şişlik okadar fazla değildi.
Merhaba sen ameliyt olalımolmus baya yazıları okurken gördüm:) benimde sol göğsüm felaket ama benim agrıdan ziyade felaket acı var göğüs ucumda göğsümdebgn 18. Günüm dr a gittim ve normal oldgnu söyledi korkmaya basladım cok kötü bi acı ve paylastıklarını okudm bnmde cok zor gecti senin gibi bu sol göğüs ve göğüs ucundaki acı ne saman gecer
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba sen ameliyt olalımolmus baya yazıları okurken gördüm:) benimde sol göğsüm felaket ama benim agrıdan ziyade felaket acı var göğüs ucumda göğsümdebgn 18. Günüm dr a gittim ve normal oldgnu söyledi korkmaya basladım cok kötü bi acı ve paylastıklarını okudm bnmde cok zor gecti senin gibi bu sol göğüs ve göğüs ucundaki acı ne saman gecer
sol göğüs agrısı ve sol göğüs ucu acısı başka kımde var normal bişeymı bu benım bugun 6. günüm sağ göğüsümde hiç agrı yok ama sol göğüsüm çok kötü nezaman geçer bu
Sanırım normal bişey bu sayfada okuduklarıma göre ama benim 24 saat acı sürekli sunu yazarken bile benim ilk hftamda değil sonradan oluştu :/ dr dün gittim zamanla düselcek dedi bakalım bkliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?