canım korkma biz senle nerdeyse herşeyi aynı yaşıyoruz kadermidir nedir :) ikimizinde ameliyatına figen hocada girdi bundan olabilirmi acaba.sürecin gayet normal ilerliyor yan yatamamanda normal.1.ay dolduğunda yavaş yavaş yan yatıcaksın.zaten yan yatış 3,haftadan sonra serbest oluyor.ama öyle eskisi gibi yatmayı bekleme.zaman geçtikçe düzelecek.
Bugun pansumanim vardi doktoruma sordum hic bir fark yok dedi :) rahatladim korktum bir an iz fazla kalir diye fln :)
Iyi olmus canim sevindim senin agrin pek yok galiba ne guzel:))
Cok sukur ki yok gun gun daha iyi oluyorum :) benim tek sorunum uyumak yan yatamadigim icin yataktan hep uykusuz kalkiyorum gogsumden cok bel agrilarim beni olduruyo
:))) olabilir valla. Canim ya sen ne zaman yan yatmaya basladin rahat rahat?? Bide sol gogsum beni ölduruyo digerine gore daha sis ve inmiyo sislikler bi turlu. Sag taraf alttan daha bombeli duruyo damla durusu tam ama sol taraf ustler yanlar sis altta bi bombe yok birbirinden farkli duruyolar sanki birine yuvarlak digerine damla takilmis gibi:)) ne zman iner o sislikler herseyide yapiyorum su iciyorum bitki caylari iciyorum tik yok valla ve agri yapiyo o taraf sendedeboyle bisey oldumu hic?
canım ben birinci aydan sonra başladım yan yatmaya ama hemen eskisi gibi olmuyor daha sonrada artık gün saymamaya başladım vücudumun kendiliğinden normale dönmesini bekledim o seni kendisi yönlendiriyo zaten.2 ay gibi bi sürede artık yarım yüzüstü yatıyordum.canım benim hani kanama olan göğsüm okadar şişmedi.tamam diğerine göre daha sorunluydu falan ama bi şekil farkı yoktu.göğüslerim ilk günden itibaren şekil itibariyle aynı boyuttaydı.tabi benimkiler damla değil sende belki farklıdır bilemiyorum.seninkinin ödem olduğunu düşünmüyorum ben zaten antibiyotiği fazla vermesinden belli iltihap var içeride ve ağrıyı yapan o.ağrı bendede vardı ama şişlik okadar fazla değildi.
Peki iltihapsa nasil gecicek o( benim zaten ameliyat oncesi cok az bi farklari vardi birbirinden birazda ondan olabilir diye dusunuyorum ama sol tarafin ustu cok sis hala o insin sonra belli olucak sanirim ama inmiyo bi turlu napicagimi sasirdim. Benimde kanama olan gogsum degil sis olan digeri. Ins gecer su sisliklerde kurtulurum canim
Canim ama antibiyotigim 2 hafta once bitti kullanmiyorum artik. Haldun bey ve figen hanim bakti cok guzel duruyo simetrik bunlar dediler cok kucuk bi fark vardi bendede o olur dediler hersey normalmis ustteki sisliklerin inmesini beklicez inince boyle durmicak dediler bende bekliyorum. Hala yan yatamiyorum tam olarak bugun 27.gunum yatinca hala cok az sizim oluyo dikislerim bile tam erimedi onlar erisin guzelce yatabilicem galibacanım antibiyotik geçiricek işte.evet ameliyat öncesi fark ameliyat sonrasında değişmiyor aynı fark bendede var ama çok çok az.haldun bey ne diyo bu duruma peki.ben önemli bişey olduğunu sanmıyorum tahminim silikon açılan cebe daha tam oturmadı sabırlı ol biraz 1 ay bi geçsin asıl sonuçları ondan sonra görücez.bir göğsün diğerine göre iyileşme süreci daha geç olabiliyor.
Canim ama antibiyotigim 2 hafta once bitti kullanmiyorum artik. Haldun bey ve figen hanim bakti cok guzel duruyo simetrik bunlar dediler cok kucuk bi fark vardi bendede o olur dediler hersey normalmis ustteki sisliklerin inmesini beklicez inince boyle durmicak dediler bende bekliyorum. Hala yan yatamiyorum tam olarak bugun 27.gunum yatinca hala cok az sizim oluyo dikislerim bile tam erimedi onlar erisin guzelce yatabilicem galiba
onlar normal diyosa normaldir canım telaş yapma.bak artık bi kaç güne kadar yan yatmaya başlarsın yavaş yavaş dikişlerin tamamen erimesi baya zaman alıyor canım ya.sen yinede kontrollü olarak yan yatmaya başla alıştır kendini biraz çokta yüklenme tabi nasıl rahat ediyosan.bide hani sana telde bişey demiştim onu sordunmu haldun beye.
Merhabaaa
Öncelikle hepinize geçmiş olsun ve aynı zamandı hayırlı olsun. Ben de yarın muayeneye gideceğim; ama biraz korktum yazdıklarınızı okuyunca..
İşe nasıl gidiyorsunuz peki
Patikk seni ekleyebilir miyim? Fotoğrafların çok beğenilmiş merak ettim doğrusu
Ekleyebilirsin canim. Ben ilk hafta cok kotuydum ama sonra yavas yavas azaldi agrilarim suan arada bi agriyo cok az o kadar. Bana 1 ay rapor verildi o yuzden rahatim ben:))
Ayrıca çok güzel, çok doğal görünüyorlar
Yan yatmayi deniyorum zaten ama simdilik 5 dk falan ancak yatiyorum canim:) senin dikislerin kacinci ayda tam olarak erimisti?? Haldun beye sorucam onu ama yurtdisinda bu hafta. Pazartesi gelicek zaten haftaya benimde kontrolum olur sorucam o ara hemen sana haber veririm canim
Patikk eklediğin için teşekkür ederimBen sömestr tatilinde yaptırmak istiyorum. Rapor alma gibi bir şansım yok. Öğretmenim, şimdi işimi yapamam diye endişlenedim ama yaaaa
Canim son 3 gundur kendimi alistirdim yan yatabiliyorum artik cok hafif agrim oluyo bazen uyusuyo kolum falan ama iyiyim simdilik:)) tamam bende bant istiyorum zaten ozellikle onu sorucam:))canım 1,5 ayda eridi seninkilerde bi 10 15 güne kadar erirler merak etme.5 dk yan yatabiliyorum demişsin ya ben 1.ayda artık tam yan olmasada hafif yan uyuyabiliyordum geceleri.sen yan döndüğünde ağrınmı çok oluyor yoksa sen rahat edemediğinden tedirginmi oluyosun.eğer ağrın yoksa hiçbişey olmaz merak etme tedirgin olma.canım o konuyu sorarken haldun beye özellikle silikon şeriti sor.
Canim son 3 gundur kendimi alistirdim yan yatabiliyorum artik cok hafif agrim oluyo bazen uyusuyo kolum falan ama iyiyim simdilik:)) tamam bende bant istiyorum zaten ozellikle onu sorucam:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?