Dün ameliyat oldum çok agrım varr:((

Benimkiler alincak malesef birde onun acisini cekcem
Farkli dikis teknikleri mi var hic aklima gelipte sormadim doktora

Bilmiyorum canim ama benimkiler eriyen dikis genelde boyle oluyo diye biliyorum ama seninki farkli olmus olsun degisen bisey olmaz sanirim

mrb herkese...öncelikle geçmiş olsun ama sanırım aynaya bakınca tüm bunlara değer ben de göğüslerimden muzdaribim fatih dağdelene randevu aldım, herhangi bi bilgisi olan var mı?

Kizlar benim 3. Haftam bugun ama ben hala yan yatamiyorum yan yattigimda cok agrim oluyo zaten oturur pozisyonda bile yattigimda kalktigimda bi agri oluyo bu normalmi?? Siz ne zaman yan yatmaya basladiniz yardim edin...

Kizlar benim 3. Haftam bugun ama ben hala yan yatamiyorum yan yattigimda cok agrim oluyo zaten oturur pozisyonda bile yattigimda kalktigimda bi agri oluyo bu normalmi?? Siz ne zaman yan yatmaya basladiniz yardim edin...

senin bu durumun beni korkutuyo!!!! ikimizde aynı sorunları yaşıyoruzz! gün içerisinde hiç bişiyim yok gece ağrım oluyor sabah hele yataktan kalkınca maksimuma ulaşıyor ağrım taş gibi hissediyorum göğsümü sanki patlıcak gibi 1-2 saat sonra düzeliyorum gene ağrı felan kalmıyor ama hergün aynı şeyi yaşıyorum sutyen çok sıkıyor sırtımı kaşıyamıyorum duvara sürtüyom gerçi bugun ilk defa kendim kaşıdım kendim kıyafet giydim üzerime ceket senn 3.haftan olmuş hala düzelmemişsin bnde endişeliyim çok aynı mı olucam diye

Bugun tam 1hafta oldu yan yatmam imkasiz ayni sekilde sabah kalkinca cok gergin ve sis oluyor sanki. sonra normale doynuyorum agri fln kalmiyor fakat kolarimi cok hreket etirince agrimaya basliyor gogus uclarima dogru ama deyer diyorum ben :))

canım korkma biz senle nerdeyse herşeyi aynı yaşıyoruz kadermidir nedir :) ikimizinde ameliyatına figen hocada girdi bundan olabilirmi acaba.sürecin gayet normal ilerliyor yan yatamamanda normal.1.ay dolduğunda yavaş yavaş yan yatıcaksın.zaten yan yatış 3,haftadan sonra serbest oluyor.ama öyle eskisi gibi yatmayı bekleme.zaman geçtikçe düzelecek.

Bugun tam 1hafta oldu yan yatmam imkasiz ayni sekilde sabah kalkinca cok gergin ve sis oluyor sanki. sonra normale doynuyorum agri fln kalmiyor fakat kolarimi cok hreket etirince agrimaya basliyor gogus uclarima dogru ama deyer diyorum ben :))

canım sen daha kendini yan yatmaya zorlama sakın.sabah kalkınca çok gergin olman normal sabaha kadar ameliyatın bilincinde olduğumuz için istemsiz olarak kasıyoruz kendimizi sağa sola dönmemek için.e kalıp gibi yatıncada sabah ağrı ve gerginlikle uyanıyoruz biraz hareket edincede normale dönüyoruz.kollarını fazla hareket ettirme.

hepsi çok normal yaşadıklarınızın aynı şeyleri yaşıyoruz çünki hepimiz.benimde en çok şikayet ettiğim bu sabah kalkınca oluşan gerginlik ve ağrıydı maksimum 2 ay çektim bunu belki 1,5 ay tam emin değilim ama baya bi sürdü.sonunda düzeldi ve ben bunun yatış pozisyonundan kaynaklandığını anladım.gece dönemediğimiz için sabah kas ağrısıyla uyanıyoruz.nezaman yatmalarım normale döndü o ağrı yavaş yavaş beni terketti.o sütyenden en başlarda nefret etmiştim okadar sıkıyoduki ama zamanla bütünleşti benimle kendimi bi tek onunla güvende hissediyodum ve çok zor terkettim onu :)

Sabahlari banada ayni oluyo benide korkutuyo artik bu durum bıktım ya sirtimin agrisindan ilk defa uyuyamadim bugun iflas etti artik galiba sirtim( gecmiyo bi turlu ben bu kadar zor olucagini hic dusunmemistim(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…