Izlerin icin krem kullanmaya basladin mi canim?
Gecmis olsun canim ilk gun oldugu icin normal sık disini kasaltimi oldu?
1.aydan sonra baslicam canim ama kremmi kullansam yoksa bantmi onu doktoruma sorucam
Benim dikislerim alinmiyo canim kendi eriyicek ondan sonra baslicam kreme bendeBen krem kulancam dikisler alindiktan sonra kulanilmaya basliyor yanlis bilmiyorsam
Evet kas alti oldu bugun daha iyim birde yan yatarsam cok daha iyi olcam
Canim benim carsamba 3.hafta olucak doktorum carsambadan itibaren yan yatabilirsin dedi yani 3. Haftaya kadar sabret biraz
Canim benim carsamba 3.hafta olucak doktorum carsambadan itibaren yan yatabilirsin dedi yani 3. Haftaya kadar sabret biraz
yan yatmayı çok özledimm çookkk :'(
Benim dikislerim alinmiyo canim kendi eriyicek ondan sonra baslicam kreme bende
Benimkiler alincak malesef birde onun acisini cekcem
Farkli dikis teknikleri mi var hic aklima gelipte sormadim doktora
Kizlar benim 3. Haftam bugun ama ben hala yan yatamiyorum yan yattigimda cok agrim oluyo zaten oturur pozisyonda bile yattigimda kalktigimda bi agri oluyo bu normalmi?? Siz ne zaman yan yatmaya basladiniz yardim edin...
senin bu durumun beni korkutuyo!!!! ikimizde aynı sorunları yaşıyoruzz! gün içerisinde hiç bişiyim yok gece ağrım oluyor sabah hele yataktan kalkınca maksimuma ulaşıyor ağrım taş gibi hissediyorum göğsümü sanki patlıcak gibi 1-2 saat sonra düzeliyorum gene ağrı felan kalmıyor ama hergün aynı şeyi yaşıyorum sutyen çok sıkıyor sırtımı kaşıyamıyorumduvara sürtüyom gerçi bugun ilk defa kendim kaşıdım kendim kıyafet giydim üzerime ceket senn 3.haftan olmuş hala düzelmemişsin bnde endişeliyim çok aynı mı olucam diye
Bugun pansumanim vardi doktoruma sordum hic bir fark yok dedi :) rahatladim korktum bir an iz fazla kalir diye fln :)Bilmiyorum canim ama benimkiler eriyen dikis genelde boyle oluyo diye biliyorum ama seninki farkli olmus olsun degisen bisey olmaz sanirim
Bugun tam 1hafta oldu yan yatmam imkasiz ayni sekilde sabah kalkinca cok gergin ve sis oluyor sanki. sonra normale doynuyorum agri fln kalmiyor fakat kolarimi cok hreket etirince agrimaya basliyor gogus uclarima dogru ama deyer diyorum ben :))
senin bu durumun beni korkutuyo!!!! ikimizde aynı sorunları yaşıyoruzz! gün içerisinde hiç bişiyim yok gece ağrım oluyor sabah hele yataktan kalkınca maksimuma ulaşıyor ağrım taş gibi hissediyorum göğsümü sanki patlıcak gibi 1-2 saat sonra düzeliyorum gene ağrı felan kalmıyor ama hergün aynı şeyi yaşıyorum sutyen çok sıkıyor sırtımı kaşıyamıyorumduvara sürtüyom gerçi bugun ilk defa kendim kaşıdım kendim kıyafet giydim üzerime ceket senn 3.haftan olmuş hala düzelmemişsin bnde endişeliyim çok aynı mı olucam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?