- 12 Mart 2016
- 2.308
- 1.268
Epey var yahu benim 64 Kilo 1.59 boyeveet evrim demek tekrardan senin kaç kilo fazlan var canım? ve boyun kaç?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Epey var yahu benim 64 Kilo 1.59 boyeveet evrim demek tekrardan senin kaç kilo fazlan var canım? ve boyun kaç?
epey mi kız bunda ne var cart diye verirsinEpey var yahu benim 64 Kilo 1.59 boy
Çok çok zor Kilo veriyorum ya. Onun ziddi olarak ta kızartma bile yesem Kilo alıyorum. O yüzden zayıflama süreci ve sonrası çok zor geliyor gözümeepey mi kız bunda ne var cart diye verirsin
ölçüm yaptırdın mı hiç?Çok çok zor Kilo veriyorum ya. Onun ziddi olarak ta kızartma bile yesem Kilo alıyorum. O yüzden zayıflama süreci ve sonrası çok zor geliyor gözüme
Yok yaptırmadim. Aslında bogazdan kıssam veriyorum ama öğrencilik işte aç Aç derslere devam girip cikilmiyorölçüm yaptırdın mı hiç?
ölçümü bi yaptır cnm..belki bi sıkıntı vardır..Yok yaptırmadim. Aslında bogazdan kıssam veriyorum ama öğrencilik işte aç Aç derslere devam girip cikilmiyor
Epey var yahu benim 64 Kilo 1.59 boy
akşam yemeğimi yedim de geldim
Çok çok zor Kilo veriyorum ya. Onun ziddi olarak ta kızartma bile yesem Kilo alıyorum. O yüzden zayıflama süreci ve sonrası çok zor geliyor gözüme
İste ben bi kere bile yesem hemen belli ediyor.. mühim olan korumak zaten. Seneye yaza düğünüm olabilir vermem lazım zatenkız ben senden de beter durumdayım nolcak ondan
güzel bir diyet listesi yap haftada 1-2 kilo verdiren olsun bitsin
canım bacak için yürüyüş yaptım ve bacak egzersizleri yaptım canım. internete bacak inceltme egzersizi yaz çıkan hareketleri yaptım bol bol her gün
canım zaten kızartma kilo yapar
kilo verince korumak gerek yoksa sonuç benim gibi oluyor. yine verirsem bu sefer oh verdim deyip rahat rahat yemeğe saldırmıycam
Kendimi tanıyorum hemen alırım zaten .. Bu yüzden simdi vereyim baride ilerde alırsam dengelenmiş olyım hatta fazladan fln kilo mu versemuff hemen ver ve korumaya çalış dikkat ederek kendini salmadan. yoksa evlendikten sonra benim gibi olursun
evlenince bir de çok yeniliyor yok tatlı yok aburcubur eşinle beraber film karşısında cips falan
bir de hevesle güzel yemekler yapıyorsun ohh ye ye şiş
Kendimi tanıyorum hemen alırım zaten .. Bu yüzden simdi vereyim baride ilerde alırsam dengelenmiş olyım hatta fazladan fln kilo mu versem
Şimdi arkadaşımla hergün spora gidiyoruz. 1 saat tam. Koşu, yürüyüş, mekik fln. Bacaklar pert oluyo ama alışırsın heralde. Yediklerimede dikkat ediyorum umarım veririm yaevet hemen alacağına eminsen ver tabi fazladan hatta emin değilsen bile ver göz çıkarmaz zararı da olmaz
Ayy nasıl oldu ?-300 ile güne başladım:))
Şimdi arkadaşımla hergün spora gidiyoruz. 1 saat tam. Koşu, yürüyüş, mekik fln. Bacaklar pert oluyo ama alışırsın heralde. Yediklerimede dikkat ediyorum umarım veririm ya
-300 ile güne başladım:))
Bence verirsiniz kendinizi bırakmayın arada olur kaçamaklar ama gerçekten azmedince oluyor yaooo verirsin tabi canım maşallah
benim kilom sabit. vücut kitlendi tabi 3 günde 1,5 gidince
her hafta 1,5 verebilsem keşke ne güzel olur yaa
ayda 6 kilodan 2 ay sonra şişmanlıktan kurtulurum offf
Bence verirsiniz kendinizi bırakmayın arada olur kaçamaklar ama gerçekten azmedince oluyor ya