katlanıyolar katlanıylarzaten yerim yok ikisine de ama belki katlanan bi yürüme bandı bulursam ufak boy o olabilir
Toparlayacağız canım doğru diyorsun :)sağol canım benim sende öyle
sen akşamları 1 saat bisikleti çevirebilsende çevirsen keşke,düzenli yaparsan kısa sürede hedef tamamdır
sen evi niden dağıtıyon kız??
rehavette olman normal, yaz ayı rehavet ayı hani dediydim sana geldi bahar ayları gevşedi diyet yayları diye baharda başlayan o gevşeklik diğer baharda anca geriliyo bende de o yüzden sende ki durum hal normalteleşa gerek yok ama salmakta yok toparlayacaz herşeyi
Toparlayacağız canım doğru diyorsun :)
heheyyyyttt :)
yatak odasında dolap çok ters duvardaydı
onu çekmek için içini boşaltmak gerekti, bazayı da boşaltmak gerekti
bi oda şu anda iptal onların içindekiler nedeniyle
onları halletmeye çalışıyorum
dağınık biri olarak bu bana çok ağır geldi
katlanıyolar katlanıylar
almak istersen bakarsınikisi zaten gereksiz olur bitanesi yeter
Toparlayacağız canım doğru diyorsun :)
heheyyyyttt :)
yatak odasında dolap çok ters duvardaydı
onu çekmek için içini boşaltmak gerekti, bazayı da boşaltmak gerekti
bi oda şu anda iptal onların içindekiler nedeniyle
onları halletmeye çalışıyorum
dağınık biri olarak bu bana çok ağır geldi
Kız dedim eşime ama iş çıkarma şimdi dedi
en sevmediğim işlerde dolap içi yerleştirmekgerçi sevdiğim iş te yok ama
dolabı çekmişken bi boya badanada yapsaydın diyerekten olayı biraz daha sıvayayım
sen sonbahara anca toplarsın o odayı,sonrada başlarız spora birlikte
iyi düşüneyim dimicanım fırsat olmuş işte kalori harcadın yoruldun spor niyetine
sende kaşınmışsınKız dedim eşime ama iş çıkarma şimdi dedi
Neyime güveniyorsam ben de
iyi düşüneyim dimi
bence var yaaaaaaaaaaa tek kelimeyle mükemmeeeeeeeeeelllllll
abartma bak kızıyorum şükret
tebrik ederimtamamm yaaa kızmatakıntı yaptım ya ondan
az önce müthişşş bişey oldu :))
demeden edemiycem
bana annem aylar öncesi bi eşofman almıştı,içine giremiyordumaz önce bi deneyeyim dedim,ben şok eşofman bollllll geliyor kim tutar beniii yaaa spora devaammmmm
akşam 1 saatlik pilatesimi iple çekiyorum
tşkler cnmtebrik ederim
canım yazın benim için gerçekten zor, yazın ev otele dönüyo bizim için, eşimi bağlasan evde durmaz kaçar gider ama çıkmadığımız gün olursa ilk etapta bisiklete başlamak istiyorum,ben bi 2 kilo daha veriyimde o zaman başlıycam platesetşkler cnm
gel sende pilatese başla akşam
benim 9. günüm :)
ebruyla başladım kendim devame diyorum :)
ikiside tazeyse bişey olmaz hem aradan baya bi zaman geçiyo,kışın bende çok içtim tarçınlı sütkızlar şey sorucam
ben arada süt içtim biliyosunuz :)
şimdi de öğle yemeğimde ayran içtim
akşam 6-7 gibi balık yesem bişey olur mu?
çok canım çekti kaç gündür
peki kuzum sen bilirsin...canım yazın benim için gerçekten zor, yazın ev otele dönüyo bizim için, eşimi bağlasan evde durmaz kaçar gider ama çıkmadığımız gün olursa ilk etapta bisiklete başlamak istiyorum,ben bi 2 kilo daha veriyimde o zaman başlıycam platese
ay ne bilim korkuyorumikiside tazeyse bişey olmaz hem aradan baya bi zaman geçiyo,kışın bende çok içtim tarçınlı sütşimdide soğuk ayran
ay ne bilim korkuyorumya zehirlenirsem
ton balığı aldım ya taze balık pahalıdır şimdi
sebepte olmak istemem şimdi, sen akşama başka bişey ye canım ya mesela tavuk süper olur
olsun olsun tavukta iyidir, riskede atma şimdi bünyeden bünyeyede farkeder bidetavuk yedim dün akşam ondan dedim balık mı yesem ama neyse nolur nolmaz ben tavuğa talim
tukkan diyetinde herkes kabız oluyormuş..nedense ben aksinekabız falan olmuyorum..ilginçtir bende bi anormallik var sanırım