- 18 Şubat 2010
- 15.851
- 19.776
10. günüm bugün toplam 3.8 kg gitmiş sence nasıl?olsun bir yerden başlamazsak daha dabeter olacaktık. başladık yolu yarıladık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10. günüm bugün toplam 3.8 kg gitmiş sence nasıl?olsun bir yerden başlamazsak daha dabeter olacaktık. başladık yolu yarıladık
yok yok herkesde olabilecek bi durum..bazı insanlar ''yiyorum ama kilo almıyorum '' der ya mesela hah işte onların ki bizden daha hızlı olduğundan..ben de mesela sporla falan bunu sağlamaya çalışıyorumhaklısın yaşım gereği metabolizmamda yavaş olabilir (hemende bahane olarak kullanırım )
platesi mutlaka yapıcam,inşallah bende faydasını görürüm
10 günde 3,8 kilomu10. günüm bugün toplam 3.8 kg gitmiş sence nasıl?
bilmiyorum yaa sanki kötü gibi10 günde 3,8 kilomu
kız benim hedef 3 ayda 4 kilo senin sonuç mikemmmell
bende yazın spor yapamıyorum,yaptığım en büyük spor çarşıya pazara gitmek yada akşam çay bahçesinde çaya gitmekyok yok herkesde olabilecek bi durum..bazı insanlar ''yiyorum ama kilo almıyorum '' der ya mesela hah işte onların ki bizden daha hızlı olduğundan..ben de mesela sporla falan bunu sağlamaya çalışıyorum
aslında yazın daha rahat yaparsın,hem soğuk değil hemde daha çok terliyor insanbende yazın spor yapamıyorum,yaptığım en büyük spor çarşıya pazara gitmek yada akşam çay bahçesinde çaya gitmek
hiçte kötü değil,bi hesaba vursana bu hızla gitse ayda 11,4 kilo yapar (gerçi gitmez ama yinede çok iyi bi sonuç)zaten hepi topu kaç kilo verme hedefin var?bilmiyorum yaa sanki kötü gibi
benim rahat spor yapamama sebebim eşim ve benim gezme hevesimiz,akşam yemeğini yiyince evde afakan basıyo,atıyoruz kendimizi sokaklaraaslında yazın daha rahat yaparsın,hem soğuk değil hemde daha çok terliyor insan
hiçte kötü değil,bi hesaba vursana bu hızla gitse ayda 11,4 kilo yapar (gerçi gitmez ama yinede çok iyi bi sonuç)zaten hepi topu kaç kilo verme hedefin var?
he o zaman bişey diyemiycem..ama sana zararbenim rahat spor yapamama sebebim eşim ve benim gezme hevesimiz,akşam yemeğini yiyince evde afakan basıyo,atıyoruz kendimizi sokaklara
bendeeee ama çookk yolum var yahu :S
haklısın yaşım gereği metabolizmamda yavaş olabilir (hemende bahane olarak kullanırım )
platesi mutlaka yapıcam,inşallah bende faydasını görürüm
teşekkür ederim canım ben 60kilonun altında olmayı aslında şundan istiyorum,esneklik payı gibi hani yerken rahat yiyim diye tabi birazda basen sorunu olduğundan platesten önce incelebildiği kadar incelsin istiyorum
sanmıyorum cnmkızlar ben bisiklet basen genişletiyor diye biliyorum bir araştırın da ters tepmesin
8-9 kiloyu bisikletle verdim basenlerim 107 den 97-98 e indi,1 beden ufaldım,üst bacaklarım baya inceldikızlar ben bisiklet basen genişletiyor diye biliyorum bir araştırın da ters tepmesin
10. günüm bugün toplam 3.8 kg gitmiş sence nasıl?
bilmiyorum yaa sanki kötü gibi
sağol canımolsuuun süperiz
bencce de çok doğru bir karar
sanmıyorum cnm
bacak kaslarına çok ii bi dal
8-9 kiloyu bisikletle verdim basenlerim 107 den 97-98 e indi,1 beden ufaldım,üst bacaklarım baya inceldi
aman olsun napalım,çalışan bi insanım,kışın ister istemez eve tıkılıyoruz,yazında gezmezsem enerji depolayamam,birazda hedefe az kaldıya onun rehaveti var işteo kadar gitmez sanmıyorum
var benim baya ilk hedefime 5 kilo var..ağustosa kadar dedim ama zor sanki
he o zaman bişey diyemiycem..ama sana zarar
sağol canım
bandıda kullandım bisikletide,favorim bisikletyaaaa ne güzelmiş. yerim olsa da yürüyüş bandı alsam yaaa
hem hamile kalırsam da yapılabiliyor yürüyüş
bandıda kullandım bisikletide,favorim bisiklet