cok guzel olmusun canimEki Görüntüle 1860069
Eskiden toplam 20 kilo vermiş 68 den 48 e düşmüştüm. Bu başarım 3 yıl önceydi. Şuan 69.3 kiloyum. 3 gün önce Dukan diyetine 71 kilo ilebaşladım ve 1,5 kilo gitti bile
Daha önce de 20 kilonun 8 ini dukanla vermiştim ama diğer evreleri tamamlamamıştım10 aylık evliyim 59 kiloyla evlendim ve şuan 71 im. Evde hareketsizlik ve sıkıntıdan yemek yemek beni bu hale getirdi Ama tekrar başarıcam hedefim ilk olarak 53 sonrasında 50 :)
İstediğimizi giymek güzel olmak bizim de hakkımız
Hergün burda günlüğümü tutucam. Diyetim hakkında bilgi vericem
Haydi bakalım gitsin kilolar
cok guzel olmusun canim
umarim yeniden istedigin kiloya ulasirsin
bende kilo vermek istiyorum suan 65kiloyum 58olmak istiyorum
nasil yapiyosunuz dukan diyetini ?
57 kiloyum, boy 163
10 kiloyu bu diyetle sence kaç ayda verebilirim.
dirayetli bi yapım var. azimli olduğum zamanlarda güzel kilo verdiğim oldu.
yanında olmak isterim. beni yönlendirecek, bunu ye bunu yeme bu sporu yap diyecek birine ihtiyacım var açıkçası
oy oy oyymerhaba canım. boyuna göre kilon iyi görünüyor. 10 kilo daha vermen demek 47 demek bu epey zayıf. ben 1.60 boyundayım 48 ken zayıftım bayaa sonra bunu sevmedim hiç hoş durmadı sağlıksız görünüyor gibiydim. fotodan da bacaklarımdan anlayabilirsin ama tabiki tercih senin
ben açıkcası koçluk yapacak bilgiye sahip değilim. ve zaten senin kendi kendini tutmam azimli olman gerekli diyette.
dukan diyetine gelince yukardaki arkadaşa da bahsettim kitabını al ya da netten araştır. bu çok ağır bir diyet herkes yapamaz en ufak kaçamak da patlayan ters tepen bir diyet ve evreleri var. senin fazla kilon yok ve 47 olmak istersen 10 kilo için 1 yıl falan sanırım diyet yaptırır evreleri tamamlatır tamamlamazsanda benim gibi aynen geri alırsın yani tavsiye etmem sana dukanı açıkcası. bence başka kendine uygun bulduğun bir diyet yap.
geldim geldim :) burası iyi olmuş
oy oy oyy
öyle mi dersin canım
ben sıksam kendimi veriyorum da :)
insan yemeyi çok sevince alıyor işte geri :)
beni coşturacak biri lazım
sırf bu yüzden konu açmayı bile düşündüm yani :)
beni gaza getirip spor yaptıracak
beni bırakmayacak :)
var mı öyle bi babayiğit yahu :)
varsa bulsun beni
begum75
ay evet burası gözümden kaçtığı için ne demek istediğini anlamamışım
oy oy oyy
öyle mi dersin canım
varsa bulsun beni
begum75
158 cmsandriyon boyun kaç canım?
bence kendini olmak istediğin bedende düşün
bak o zaman nasıl coşuyosun
tecrübeyle sabittir
aaa ben burayı bilmediğini bilmiyordumbilseydim söylerdim,kızdın sandım ondan sustum
sabah sporumu yaptım da geldim
şimdi azcık dinlenmelik soğuk sütlü kahvemi içiyorum :)
57 kilosun 10 kilo kaybetmek istiyosun 47ye duseceksin yani57 kiloyum, boy 163
10 kiloyu bu diyetle sence kaç ayda verebilirim.
dirayetli bi yapım var. azimli olduğum zamanlarda güzel kilo verdiğim oldu.
yanında olmak isterim. beni yönlendirecek, bunu ye bunu yeme bu sporu yap diyecek birine ihtiyacım var açıkçası
158 cm
oy oy oyy
öyle mi dersin canım
varsa bulsun beni
begum75
ya soyle biseyyıllarca kendi boyumu kendim ölçtüm 1.58 sanıyordum kendimi. annem de öyle demişti. annem diyetisyene gittiğinde onunla girdim rica ettim ölçtürdüm. 1.60 çıktım havalara uçtum 25 yaşında 2 sene öncebu da böyle bir anımdır aklıma geldi
aslında doğru diyorsunbence kendini olmak istediğin bedende düşün
bak o zaman nasıl coşuyosun
tecrübeyle sabittir
kiloya takılmıyorum aslındao sorumluluğu sadece diyetisyen alır bence ama varsa bulursun inşallah
bence kilo vermek için insanın tek ihtiyacı olan şey azim. başka kimse değil. eğer azimli olursan verirsin olmazsan koç bile tutsan kendine o elin ağzın boş durmaz yersin ve veremezsin. ben de daha önce 2 kez diyetistene gittim. 1 aydan sonra bıraktım cünkü listeye uymadım. 2. sinde de listeye uydum ama kilo aldım şok oldum ve bıraktım. her diyetisyen işini bilmiyor.
öyle çok takacak bir kilon yok bence sen 4 kilo versin fıstık gibisin zaten. 3 hafta boyunca sağlıklı bir diyet bul ve onu yap. daha sonra 3 ay da onu korumayı başarırsan geri almazsın diye düşünüyorum
aslında niyetim yağ oranımı azaltmak ve kas oranımı arttırarak vücudumu düzgün şekillendirmek57 kilosun 10 kilo kaybetmek istiyosun 47ye duseceksin yani
cok zayiff
bence kilon boyuna gore uygun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?