- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.234
- Konu Sahibi gibigibiyim
Güzel haberlerini bekliyorumsüpermiş kilo verdikçe bu başlığa gelip yazacağım ... herhalde Ramazan ayına kadar bir toparlanma olur vücutta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel haberlerini bekliyorumsüpermiş kilo verdikçe bu başlığa gelip yazacağım ... herhalde Ramazan ayına kadar bir toparlanma olur vücutta
Maşallah süper canım ben ilk 17 günde 3,5 kg vermiştim sanırım çok iyi gidiyosun aynen devamBugün 7. günüm ve 2,5 kilo gitti ... kaldı 10 gün ...4 kilo daha vermem lazım bu ay...umarım başarabilirim :)
maşallaahhBugün 7. günüm ve 2,5 kilo gitti ... kaldı 10 gün ...4 kilo daha vermem lazım bu ay...umarım başarabilirim :)
siz devam ediyor musunuz,?Maşallah süper canım ben ilk 17 günde 3,5 kg vermiştim sanırım çok iyi gidiyosun aynen devam
Kaç gün yaptınız?bir kaç gün boşladım yarında niyetlenicem kandil olduğu için salı günü diyetimin son günü sonucu yazarım... 76,5 la başladım 74 çakılı kaldım :) .. bünye önce hızlı veriyor sanırım sonra duruyor..
Ben 1,5 yıl kadar önce yapmıştım canım 3 ayda idealime ulaştım şu an devam etmiyorumsiz devam ediyor musunuz,?
Canım bu tarz diyetlerde 1 gün bile ara vermemen gerekiyo çünkü metabolik sistemle ilgili olduğu için tamamen bozmuş oluyosun 17 gün bozmadan devam etmeliydinbir kaç gün boşladım yarında niyetlenicem kandil olduğu için salı günü diyetimin son günü sonucu yazarım... 76,5 la başladım 74 çakılı kaldım :) .. bünye önce hızlı veriyor sanırım sonra duruyor..
analdım cnm :) tbrk ederimBen 1,5 yıl kadar önce yapmıştım canım 3 ayda idealime ulaştım şu an devam etmiyorum
10 gün düzenli uydum diyebilirim.. salıya kadar tekrar uymaya çalışıcam.Salı günü 17. gün oluyor sonra ara vericem çünkü gerçekten sıkı bir diyet... Diğer besinler neredeyse hiç yok...Ama kolay kilo veriliyor..Ben beğendim bu diyetiKaç gün yaptınız?
aynen canım 10 günden sonra zorlandım sanırım... en azından kilo veremesem bile mevcut kilomu korumaya çalışacağım...2,5 kilo da gerçekten farkettirdi..sporla beraber belimde incelme oldu resmen..Nisanda tekrar deneyeceğimCanım bu tarz diyetlerde 1 gün bile ara vermemen gerekiyo çünkü metabolik sistemle ilgili olduğu için tamamen bozmuş oluyosun 17 gün bozmadan devam etmeliydin
Kiloyu korumaya çalışırken koruma evresi listelerime bakmanı da öneririm canım.. Çünkü böyle hızlı giden kiloların fazlasıyla geri dönme eğilimi var biliyosun.. Koruma evresini de yap bari en azından 1 hafta falan giden geri gelmez en azındanaynen canım 10 günden sonra zorlandım sanırım... en azından kilo veremesem bile mevcut kilomu korumaya çalışacağım...2,5 kilo da gerçekten farkettirdi..sporla beraber belimde incelme oldu resmen..Nisanda tekrar deneyeceğim
Aynen bakalım p.tesi başlayacağım inşallah emzirirken nasıl olur sütüme falan etki eder mi bilmiyorum ama denemekte kararlıyımaaa tekrar başlıyosun kolay gelsin cnm :)
Kotu etkilenecigini sanmiyorum canimAynen bakalım p.tesi başlayacağım inşallah emzirirken nasıl olur sütüme falan etki eder mi bilmiyorum ama denemekte kararlıyım