• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba :)
Ben çok yeni başladım ve atak günümün 3.günündeyim,
Yulaf kepeğine taktım en sonunda yulaf ezmesini rondodan geçirip buğday kepeği ile karıştırıp tüketmeyi düşünüyorum.Zaten kitaptada sindirim sistemi için 1 kaşık kepek tüketilecileceğini öneriyordu.
Dün ebaye baktım bulamadım amazonda var ama vergiler hariç bana 12 dolarlık paket 84 dolara çıkardı bende bu karışımı kullanmaya karar verdim,omletime kattım güzel bir kahvaltı oldu,en azından sabah ekmek yemeğe alışık insanlar için ekmek hissini azda olsa veriyor.

herkese slmm,

her iki topikten de takipteyim 4 gündür:) buraya da yazayım; benim de bugün 3. günüm ve bacaklarımda çok şişme oluyordu , tüm şişlerim geçti diyebilirim.:16:bir de baş dönmesi bende de oldu ilk iki gün ama bugün öyle birşey olmadı.vücut alışıyor sanırım.
yulaf kepeği için osman beye gittim,kalmamış orda,ama türkiyedekilerin aslıyla alaksı yokmuş.ben fransada yaşayan arkadaşımdan rica ettim gelince getirecek.isteyen olursa gönderirim diyor.(kendi karını da ekleyip) düşünürseniz yazın bana..

banada getirtebilirmisin?

Merhaba :)
Ben çok yeni başladım ve atak günümün 3.günündeyim,
Yulaf kepeğine taktım en sonunda yulaf ezmesini rondodan geçirip buğday kepeği ile karıştırıp tüketmeyi düşünüyorum.Zaten kitaptada sindirim sistemi için 1 kaşık kepek tüketilecileceğini öneriyordu.
Dün ebaye baktım bulamadım amazonda var ama vergiler hariç bana 12 dolarlık paket 84 dolara çıkardı bende bu karışımı kullanmaya karar verdim,omletime kattım güzel bir kahvaltı oldu,en azından sabah ekmek yemeğe alışık insanlar için ekmek hissini azda olsa veriyor.

ekmeksizliğe zamanla alışıyorsun ben ilk hafta biraz zorlandım alıştım şimdi

yulaf ezmesi maalesef olmuyor

aşagıdaki ebay linklerine bakabilirsin yurtdışı gönderilerde malesef kargo üründen pahalıya geliyor ama linktekilerde daha uygun

Son D'avoine 250g + 1 Son de blé 250g Bio Regime DUKAN - eBay (item 320644771189 end time Mar-19-11 06:00:30 PDT)

Son D'avoine Bio - Regime DUKAN Minceur Transit 250 G - eBay (item 320646883856 end time Mar-24-11 07:10:37 PDT)

REGIME DUKAN SON D'AVOINE MINCEUR BIO CELNAT : 250G! - eBay (item 130485907012 end time Apr-13-11 11:28:34 PDT)

herkese meraba
bırkac saattır okuyorum sanırım en yuksek agırlıkla baslayan benım 28 subatta basladım dukan dıetıne 112 kılo olarak 2.gunu regl oldum.atak evresını 10 gun surdurmeyı planlaım ama 9 gun dayandım ancak sımdı 1+1 deyım .sua anda 105.700 goterıyor tartı hedefımse 70 yanı bu senenın sonuna kadar devam dukana.baslarda bende acaba 5+5 mı yapsam dıye dusundum ama kıtabında dukanın arastırmalarında 1+1 ve 5+5 yapanların 20 gun sonunda verdıklerı kılo mıktarının aynı oldugu yazıyordu vazgectım . boyle uzun soluklu bır yolda devamlı proteın yıyerek kendımı de sogutmak ıstemedım rejımden.yalnız kıtapta dukanın sebze proteın gunlerınde sebzenın gunun sadece 1 ogununde kullanılması gerektıgını yazmıs belkı o yuzden sevbzeproteın gunlerındekı arkadaslar aynı hızı yakalayamamıslardır dıye dusunuyorum .hersey ıyı hos sımdılık tabı kabızlık harıc normalde gunde ıkı kez bıle wc ye cıkan ben saskın ve huzursuzum bu konuda yardımlarınızı ve uzuuuun ylumda desteklerınızı beklıyorum kızlar umarım herkes ıstedıgı ıdeal kılosuna kavusur:nazar:

öncelikle aramıza hoş geldiiinn :81:
bu diyeti ben babamla beraber yapıyorum, babam tam 120 kiloydu başladıgımızda ve yıllardır kilosu 115in altına düşmüyordu yani kemikleşmişti artık yağları. biz su an 38. günümüzdeyiz ve babam 104 kilo :9: normalde diyete başlardı ve 3 hafta sonra pastırmalı yumurta ile bozardı :9: şu anda çok memnunuz :nazar: :nazar: :nazar:
kabızlık konusuda şöyle; bol bol su içince bir süre sonra normale dönüyor. ben su an 2 günde 1 tuvalete çıkabiliyorum kendimce böyle bir düzen oluştu. şişkinliğim kalmadı. Minimum kaçamakla devam etmeni tavsiye ederim cnm :61: durmak yok yola devam :10:
sevgiler :16:

ekmeksizliğe zamanla alışıyorsun ben ilk hafta biraz zorlandım alıştım şimdi

yulaf ezmesi maalesef olmuyor

aşagıdaki ebay linklerine bakabilirsin yurtdışı gönderilerde malesef kargo üründen pahalıya geliyor ama linktekilerde daha uygun

Son D'avoine 250g + 1 Son de blé 250g Bio Regime DUKAN - eBay (item 320644771189 end time Mar-19-11 06:00:30 PDT)

Son D'avoine Bio - Regime DUKAN Minceur Transit 250 G - eBay (item 320646883856 end time Mar-24-11 07:10:37 PDT)

REGIME DUKAN SON D'AVOINE MINCEUR BIO CELNAT : 250G! - eBay (item 130485907012 end time Apr-13-11 11:28:34 PDT)

Sen aldın mı e bayden?Gümrüğe falan takıldımı?:87:

Sen aldın mı e bayden?Gümrüğe falan takıldımı?:87:

ben dukanın sitesinden 3 paket aldım içinde ayrıca 2 tane sos ve 1 paket 200 gr lık goji berry vardı gümrüğe takıldı kendi uğraşımla buldum cumartesi gittik hafta sonu veremeyiz dediler sonra pazt eşim gitti aldı 2 liralık bir gümrük istediler ama süreç çok sinir bozucuydu eğer merak edip aramasaymışım paketi geri yollamak üzereymişler neden takıldı dediğimizde ilk 1.5 kiloyu geçtiği için dediler sonra içeriği belli değil dediler bana kardeşimde yolladığı için stok var 3 paket daha ebaydan henüz almadım ama ebaydan sürekli alışveriş yaparım denemelik bunuda sipariş vermeyi düşünüyorum yinede önerim 1.5 kilonun üzerinde sipariş vermemeniz ve satıcıyı içeriğini gıda olarak yazmasını söylemeniz gümrükçülerin ne yaptığı belli değil daha önce kardeşim yaklaşık 7 kiloluk paket yollamıştı içinde kıyafet çikolata ve yiyecek şeyler vardı o takılmamıştı kapıya kadar getirip 1.5 liraydı sanrım ücret istemişlerdi yani bende oldukça şaşırdım 2 kiloyu bile bulmayan birşey nasıl ticari oluyorsa

herkese slm ben dukan diyetini 11 gündür yapıyorum ve 69 dan 65 kilo ya indim ama şu aşamada çok bunaldım hiç kaçamak yok hatta eşime türlü türlü yemekler tatlılar ve meyve salataları yapmama rağmen . 4 kilo güzel ama 60 inmem 5 kilo daha vermem gerekiyor birde kızarmış ekmeği ve karbonitrat türlerini çok özledim :42:

Kızlaaarrr.. Muhtemelen yarın sipariş verdiğim yulaf kepeği gelecek. Eğer aradığımız yulaf kepeği ise kesinlikle size, hemeeeennn haber veririmmm.. :)) Merak etmeyiiinnn.. İnşallah yulaf kepeği sorununu çözeriz. :) Dua edelim hepbirlikte.. :)

ben de protein diyetine başladım 2 gündür kolumu kaldırıcak halim yok
8 kg vermeliyim, bu diyeti tam anlamadığım için başlayamadım
sayfaları tam okuyabilirsem belki buna dönerim ama kepeğim yok benim de
buğdar ruşeymi olmaz mı acaba oda bi tür kepek sayılır

ben de protein diyetine başladım 2 gündür kolumu kaldırıcak halim yok
8 kg vermeliyim, bu diyeti tam anlamadığım için başlayamadım
sayfaları tam okuyabilirsem belki buna dönerim ama kepeğim yok benim de
buğdar ruşeymi olmaz mı acaba oda bi tür kepek sayılır

olmuyor malesef yulaf ezmesi bile olmuyor

Kızlaaarrr.. Muhtemelen yarın sipariş verdiğim yulaf kepeği gelecek. Eğer aradığımız yulaf kepeği ise kesinlikle size, hemeeeennn haber veririmmm.. :)) Merak etmeyiiinnn.. İnşallah yulaf kepeği sorununu çözeriz. :) Dua edelim hepbirlikte.. :)

hadi inşallah iyi haberlerini bekliyoruz sen aldıktan sonra bende alayım bende orijinali olduğu için tadınada bakar tam anlarız belki aynı görüntüde olabilir tat farklı olur falan kepek ilk geldiğinde bu resmen yulaf ezmesinin ufaltılmışı diye düşünmüştüm ezmeyi biraz rondoda çeksen görüntü aynı olur ama tat farklı ama az farklı bütün ev tatmıştık aynı mı değilmi diye doğru ürünse herkese çok iyi olur bende kardeşimi ugraştırıp durmam bulamayanlarda almış olur ohhh ya ne güzel :46::46::46:

off ya benim kilo 63.1 oldu yine :59: acılı ekşili çorba içtim sushiyle beraber sushiden bişey olduğunu sanmam zaten serbest pilavınıda yemedim ama çorba içmemeliydim :59: bende 500 arttı eşimde aynısını yedi onda 900 arttı :59: ugraş dur ne güzel bu hafta 61 i görürüm diye bekliyordum

2. kilomda gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
:64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Ama dün bir hata yaptım. Kitapta lahana dolmasını görünce, öğle yemekte lahana dolması yedim etli. Bildiğiniz dolmaydı. Sonra dönünce baktım pirinçsiz olacakmış... Ama ona dolma demeyiz biz :/
Neyse ki akşam sadece yoğurt yedim, bir de yürüyüşü arttırdım.
Bugün sabah aç karna tartıldım 57,9 olmuşum :)
Olacakkkkkkk olacakkkkkkkkkk diye söyleniyorum :34::34::34:

kızlar ben seyir evremi burada bitiriyorum.

6 kilo verdim 28 günde.

şimdi güçlendirme evresine geçeceğim.

bende kitap yok .

güçlendirme evresi nasıldı kitap olan arkadaşlar yardım edebilir mi azcık anlatabilirler mi acaba ?

6 kilo verdim 28 günde.

bende kitap yok .

güçlendirme evresi nasıldı kitap olan arkadaşlar yardım edebilir mi azcık anlatabilirler mi acaba ?

Cnm karışmak gibi olmasın ama 28 günde verilen 6 kilonun bir kısmı ödemdir (bence yani) biraz daha devam etsen en azından 2 ayı tamamlasan sonra 3. aşamaya geçsen daha iyi olmaz mı? :78:
Açıkçası kitap bende var ama o kısımlara henüz gelmediğim için tam anlamıyla yardımcı olamayabilirim, cok ayrıntı var cünkü. sevgiler :16:

off ya benim kilo 63.1 oldu yine :59: acılı ekşili çorba içtim sushiyle beraber sushiden bişey olduğunu sanmam zaten serbest pilavınıda yemedim ama çorba içmemeliydim :59: bende 500 arttı eşimde aynısını yedi onda 900 arttı :59: ugraş dur ne güzel bu hafta 61 i görürüm diye bekliyordum

500 gramdan bişey olmaz canımm sen üzme kendini. bol su içersin fırt diye atarsın onları. arada bir kaçamak iyidir cok güzel gidiyoruz moralimizi hiç bozmayalım :81:

:66::66::64::64: bu sabah tartıya cıkınca cok sevindirik oldum tekrarda motivasyonum geri geldi :52:

:81: :81: :81: :81: Tebrik ederimmm işte buuuu :81: :81: :81: :81:

2. kilomda gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
:64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Ama dün bir hata yaptım. Kitapta lahana dolmasını görünce, öğle yemekte lahana dolması yedim etli. Bildiğiniz dolmaydı. Sonra dönünce baktım pirinçsiz olacakmış... Ama ona dolma demeyiz biz :/
Neyse ki akşam sadece yoğurt yedim, bir de yürüyüşü arttırdım.
Bugün sabah aç karna tartıldım 57,9 olmuşum :)
Olacakkkkkkk olacakkkkkkkkkk diye söyleniyorum :34::34::34:

haketmişsin sen o pirinçleri :9: 2. kiloyu verme hediyesi olmuş, çok güzel gidiyoruz :nazar: :nazar: moral bozmak yok yola devaaaamm :10:

6 kilo verdim 28 günde.

bende kitap yok .

drydry cim bendede kitap yok biraz ezbere yapiyorum zaten
kitabi alma ihtiyaci hissetmedim
daha oncede bu diyeti yapmistim
fimolate nin dedigine katiliyorum bende olsam biraz daha devam ederdim zaten kolay ve secenekleri cok olan bir diyet
ben verecegim 3-4 kilo kaldi ama 1+1 devam verene kadar

Back