Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

6 kilo verdim kaldı zaten, kondisyon bisikletimi alsam diyorum. Bu konuda bir fikrin var mı?

tek bisikletin sadece bacağına kas yapmasından başka faydası olmaz diye düşünüyorum. tüm vücudunu çalıştıran bir alet olmalı. hem kollar hem bacaklar. ben Ankara da oturuyorum voit marka cihazım 270 tl lik bi cihaz ancak dediğim gibi cardio twister tasarımı gereği sorun cıkartması olası bir alet; ancak süper iş görüyor ve benim cihazım en az 4-5 defa arıza yaptı 2. defa sıfırı geldi artık birşey olsa yüzüm yok aramaya ve de çok kibarlar. bu ürünü iş gördüğü için tavsiye ederim.diğeri de eliptik bisiklet (ayakta ayaklar hem ileri geri hareket ederken kolların ve karın kaslarında hareket ediyor koşu bandından faydalı olduğunu yetkili servis elemenı söylemişti)ac 300 mü ne. onun ucuzları da vardı ilerde ben bunu almayı planlıyorum twister bir daha bozulursa:

Son düzenleme:
bende bir bakayım... olmazsa topluca getirtelim nasıl olacaksa

ben kanada da yasiyorum adim basi bulabildigim birsey, cunku fransizlar ve ingilizlerle ayni mutfaga sahibiz, bir bucuk kilosuna nerededeyse belkide ikidir sadece 1 dolar 25 cent filan verdim bu soylediginiz rakamlar cok ucuk ya bana inanilmaz geliyor. alacaksiniz yurt disindaki fiyatlarini bilin diye diyorum cunku cidden cok ucuz.

Son düzenleme:
benimkide bitmek üzere fazladan stoğumda yok ne yapsam ki acaba kaca geldi dukan sitesinden sana :44:

bende atak döneminde cok kilo vermedim 2,5 falandı sanırım tabi yavas gidiyor kilolar tiroid olunca bozma moralini arada bende takılıyorum ama sabırla devam 35 gunun sonunda 6 kilo yu kaybetmiş oldum

benimkide bitmek üzere fazladan stoğumda yok ne yapsam ki acaba kaca geldi dukan sitesinden sana :44:

paketi 3.49 euro ama alma oradan çok sorun yaşadım ptt paketi gümrükde bekletti kaç gün kendim arayıp bulmasam geri gidecekti 1.5 kg üstü ticari sayılır dediler ilk sonra içeriği belli değil dediler kısaca naptıklarını bilmiyorlar belki içindeki soslara takıldılar bilemiyorum kardeşimin yolladıgında hiç bir sorun çıkmadı ama dukandan gelenlerde çok sorun yaşadım birde kargo ücreti çok fazlaydı bana göre o yüzden kardeşime söyledim yeniden ama allahtan önümüz yaz gelirken getirir lakin buna çözüm bulmak lazım madem sürekli kullanacagız iste iste nereye kadar

Günaydın .... sonunda 63 ü gördüm bu sabah 63.9 geldim:) bu beni acaip mutlu etti...

Dün akşam light yoğurdun içine 1 tadlı kaşığı tadlandırıcı ve dr. oetker in limon aromasından yarım şişe döktüm. Tatlı sevenlere tavsiye ederim tatlı isteğimi giderdi tadı da güzeldi:)

bende o güzel duyguyu gecen hafta 59 u görünce yaşadım arda kaçamak yaptım geri 60lardayım:)) bende süte limon kabuğu rendeleyip tarcınlı içiyorum.

Ya arkadaslar ben başladıgımdan beri hiç yulaf kepeği yemedim Atak evresinin 3.günde adet donemi basladı suanda net ne kadar kilo verdim bilmiyorum. Bu kepeği yemesem noolur ki acaba tokluk icin ve besinlerin kalorini azaltmada etkisi var diye biliyorum ama bu konuda beni aydınlatabilecek birileri varmııı

evet ya kesın çözüm bulmak lazım napsak acaba :44:

ben bunu aldım gurme netten
bu sabah dukanın sitesindekilerle değerlerini karşılaştırdım fazla da bir fark yok hem buğday bağırsaklara daha iyi geliyor 1-2 kaşık yerine 1 kaşık koyuyorum yoğurdun içine yetiyor

Hala kilom aynı 51.3, bu da beni sevindiriyor; çünkü 5 günlük seyir evresindeyim, bu evrede kilo vereceğimi sanmıyorum zaten. Seyirdeki 5 günlük ataklarda verebileceğimi düşünüyorum. O yüzden seyir evresi boyunca kilomu korumak benim için büyük başarı olacak. :))

seyirde kilo veriyorsun merak etme sanırım sebze günlerinde demek istedin atak bitti artık
ben de 5+5 yapıyodum kitaba göre ilk etapta daha çabuk veriyormuşsun 1+1 lere göre sonra eşitleniyormuş 20. günde falan ben geçen hafta diyeti bozmak zorunda kalmıştım çok hastaydım yeniden atak yapıp 1+1 re döndüm çünkü gözlemledimki kilo verme oranı aynı gidiyor 5+5 bir müddet sonra sıkıyor 1+1 olunca 1 protein 1 sebze protein daha kolay gidiyor arada mideye sulu yemeklerde atmış oluyoruz arada kilo artışları oluyor ama sonra gidiyor

birde 5+5 yapınca kilo vermen durdugunda yeniden atak yapamıyorsun zaten 5+5 nasıl yapacaksın o yüzden 1+1 yap bence

Son düzenleme:

Tabi tabi, Seyir evresinde sebze günlerinde demek istedim aslında. Ben de ilk başta senin gibi düşünmüştüm; ama ataktan sonra seyir evresine geçince farkettim ki ben bir gün öyle bir gün böyle yapamayacağım. O yüzden önce bir 5+5 deneyeyim, sonra baktım böylesi daha zor 1+1 yapayım diyorummm. Kitapta 21. günde eşitleniyor yazıyordu. Ancak benim verecek 3.3 kilom kaldığı için belki 5+5 ile daha hızlı veririm diye düşündüm. Bakalım artık..

İnşallah hepimiz en kısa sürede kilolarımızı verir güçlendirme evresine geçeriz.. :81:

ya canım sen yulaf işini çözdün sanırım. birebir aynı dediğin yulafı Türkiye'den mi almıştın? Ben fransalardan getirtemem büyük ihtimalle ama sen buralarda muadilini keşfettiysen lütfen söyler misin? bende almak istiyorum. Gittigidiyordan aldıgım tükenmek üzere. yardımcı olursan cok sevinirim.

burdada yulaf kepegi diye satılan ürünler var, kilosu 3 lira civarında ancak o ürünlerin Dunkanın bahsettigi ürünler olmadıgını düşünüyorum. o nedenle gittigidiyordan 30 liraya aldım. banada cok pahalı geliyor inanki nasıl çözülcek bu iş hiç bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…