6 kilo verdim kaldı zaten, kondisyon bisikletimi alsam diyorum. Bu konuda bir fikrin var mı?
bende bir bakayım... olmazsa topluca getirtelim nasıl olacaksa
ben dukanın sitesinden bitter çikolata ve hindistan cevizi aroması aldım dün ancak paketi alabildim iyyy ölcektim öyle acıki bitter çikolata süte katınca güzel oluyor ama hindistan cevizi çok fena bogazım yandı kurabiye yapayım dedim hepsi çöpe gittidr ortgerinki daha iyi almıştım birara
bu arada dukandan sipariş yulaf kepekleride daha önce resmini koydugumla birebir aynı evde 3 paket stok oldu 6 ydı ama kurabiye yapim çorbaya katayım derken bitti :
Merhaba Mvis... bende 25 Şubattan beri Dukan Diyeti yapıyorum ancak daha 4. günde kilom takıldı kaldı şuanda yaklaşık 6 gündür 64.7 - 64.3 arası gidip geliyorum. Bende Senin gibi tiroid hastasıyım acaba tiroid nedeniyle mi bu kadar yavaş gidiyor kilo vermem... senin kilo vermen nasıldı ilk iki hafta?... motivasyonumu kaybetiyorum buda beni üzüyor
benimkide bitmek üzere fazladan stoğumda yok ne yapsam ki acaba kaca geldi dukan sitesinden sana :44:
Günaydın .... sonunda 63 ü gördüm bu sabah 63.9 geldim:) bu beni acaip mutlu etti...
Dün akşam light yoğurdun içine 1 tadlı kaşığı tadlandırıcı ve dr. oetker in limon aromasından yarım şişe döktüm. Tatlı sevenlere tavsiye ederim tatlı isteğimi giderdi tadı da güzeldi:)
paketi 3.49 euro ama alma oradan çok sorun yaşadım ptt paketi gümrükde bekletti kaç gün kendim arayıp bulmasam geri gidecekti 1.5 kg üstü ticari sayılır dediler ilk sonra içeriği belli değil dediler kısaca naptıklarını bilmiyorlar belki içindeki soslara takıldılar bilemiyorum kardeşimin yolladıgında hiç bir sorun çıkmadı ama dukandan gelenlerde çok sorun yaşadımbirde kargo ücreti çok fazlaydı bana göre o yüzden kardeşime söyledim yeniden ama allahtan önümüz yaz gelirken getirir lakin buna çözüm bulmak lazım madem sürekli kullanacagız iste iste nereye kadar
Ya arkadaslar ben başladıgımdan beri hiç yulaf kepeği yemedim Atak evresinin 3.günde adet donemi basladı suanda net ne kadar kilo verdim bilmiyorum. Bu kepeği yemesem noolur ki acaba tokluk icin ve besinlerin kalorini azaltmada etkisi var diye biliyorum ama bu konuda beni aydınlatabilecek birileri varmııı
Hala kilom aynı 51.3, bu da beni sevindiriyor; çünkü 5 günlük seyir evresindeyim, bu evrede kilo vereceğimi sanmıyorum zaten. Seyirdeki 5 günlük ataklarda verebileceğimi düşünüyorum. O yüzden seyir evresi boyunca kilomu korumak benim için büyük başarı olacak. :))
var günde 1.5 kaşık seyirde 2 olacak internetteki bilgilere takılma fazla çogu sitede yanlış bilgiler mevcut kitapda ve dukanın sitesinde yazıyor
seyirde kilo veriyorsun merak etme sanırım sebze günlerinde demek istedin atak bitti artık
ben de 5+5 yapıyodum kitaba göre ilk etapta daha çabuk veriyormuşsun 1+1 lere göre sonra eşitleniyormuş 20. günde falan ben geçen hafta diyeti bozmak zorunda kalmıştım çok hastaydım yeniden atak yapıp 1+1 re döndüm çünkü gözlemledimki kilo verme oranı aynı gidiyor 5+5 bir müddet sonra sıkıyor 1+1 olunca 1 protein 1 sebze protein daha kolay gidiyor arada mideye sulu yemeklerde atmış oluyoruz arada kilo artışları oluyor ama sonra gidiyor
birde 5+5 yapınca kilo vermen durdugunda yeniden atak yapamıyorsun zaten 5+5 nasıl yapacaksıno yüzden 1+1 yap bence
ben dukanın sitesinden bitter çikolata ve hindistan cevizi aroması aldım dün ancak paketi alabildim iyyy ölcektim öyle acıki bitter çikolata süte katınca güzel oluyor ama hindistan cevizi çok fena bogazım yandı kurabiye yapayım dedim hepsi çöpe gittidr ortgerinki daha iyi almıştım birara
bu arada dukandan sipariş yulaf kepekleride daha önce resmini koydugumla birebir aynı evde 3 paket stok oldu 6 ydı ama kurabiye yapim çorbaya katayım derken bitti :
ben kanada da yasiyorum adim basi bulabildigim birsey, cunku fransizlar ve ingilizlerle ayni mutfaga sahibiz, bir bucuk kilosuna nerededeyse belkide ikidir sadece 1 dolar 25 cent filan verdim bu soylediginiz rakamlar cok ucuk ya bana inanilmaz geliyor. alacaksiniz yurt disindaki fiyatlarini bilin diye diyorum cunku cidden cok ucuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?