- 26 Temmuz 2008
- 2.252
- 5
canlarım ben tüketmiyorum, kitapta beyaz peynir dışında her peynirin yasak olduğu yazıyor seyirde. Tatile gidicem 4 temmuzda, istemiyorum diyetim sekteye uğrasın. siz yağ dengesini sağlıyosunuz herhalde ondan dolayı kilo verişinizde problem olmuyordur..
zeynep ablam sağol hihihihi ay evet annem yağ koyar ben yapiim o yüzden dün berrinin kekinden yaptım kabaklı kabaklı vallaha da öğlen olsa yesem diye dolaba gidip gidip duruyorum 5 gün ps günüm benim bu sabah tartıda eksik çıktım ama ps günlerim geçmeden güncellemicem tickerımı
yedim valla berrincim sarımsaklıyla da sarımsaksızla da süper oldu, sağol tarif için.
afiyet olsun birtanem ben de yapıcam bugün.
merhaba kızlar ben kk 'da 80-89 topiğindeyim doğum sonrası 83 kiloyla buraya geldim şuan 11 kilo verdim fakat duraklama oldu onun üzerine dukan diyetine karar verdim fakat kitabını edinmedim.internetteki araştırmalarıma göre siz bu konuda yeterinde bilgilisinizdir.23 haziran'da başladım daha çok yeni 7 gün yapmak istiyorum atak evresini fakat wc sorunu yaşıyorum napabilirim.yulaf kepeği yeni buldum bir arkadaşa sipariş verdim salı ancak elime geçiyor...acaba yulaf kepeği yemediğim için mi?yardımcı olursanız sevinirim...
penacım canım benim.psikolojinin ne durumda olduğunu çok iyi anlıyorum;çünkü geçenlerde ben de aynı şeyi yaşadım hatta annesi ve babası da aradılar.ama artık gerçekten önemli bir karar aldım hayatımda .onlar ana kuzusu insan evladıysa biz de öyleyiz.ve biz değerliyiz.değerimizi anlamamız için de böyle insanları Rabbim sınav olarak çıkardı.ileride evli olup daha beterini yaşayacağımıza bence hiç eskiye dönüp bakmamak en iyisi.artık ben önemliyim seçen benim seçilen değil.benden değerli kimse yok.sen de zor da olsa bunu düşün ve sakın kapılma laflarına kanma.hep yanındayım birtanem unutma.
ve tatam inanmıycaksınız ama 700gr birden gitmiş bugün.artık 54 üm inanabiliyor musunuz?5 kez tartıya çıkıp baktım.
canım berrin'im; senin de bir ayrılık yasadıgını bılmıyordumo kadar haklısın ki yazdıklarını okuyunca gozumun onunden gectı tum olanlar.. Ben hep seven, sadık, yerinde duran, ama o canı sıkıldı mı nedensiz yere acıklama bıle yapmadan terk eden, hatta aldatan.. Ama ben hep elinin altında duran oldum. Senın dedıgın gibi hep o secen ben secılen oldum; herseye razı olan oldum. Hep Onun aılesı ve O degerli oldu..
Ve evlenırsek de omur boyu bu boyle gıdecek bunu bılıyorum, o yuzden bile bile uzulmeye lades dıyemıyorum zaten, evet Onsuz da su an cok uzuluyorum ama bılıyorum ki bir omur uzuntunun yanında su an uzulecegım bırkac ay hıcbır sey.
Senin olayın anladıgım kadarıyla bıraz daha farklı ama dedıgın gıbı biz degerlıyız. Ve bizi uzmelerıne izin vermeyeceğiz :13:
berrinim tebrik ederim arkadasımcok mutlu oldum
evet belki farklıdır canım.benimki 5 senelik bir birliktelikti . aldatmalar saçma sapan kıskandırmalar.egosu fazlasıyla yüksek bir adam vardı karşımda.ailesiyle tanışmıştık nişanlanıcaktık.çok fazlasına gerek yok zaten anlatmıyım.adını bile duymak istemiyorum.BEN ZATEN BU TİP İNSANLARI HAYATIM BOYUNCA ANLAYAMADIM.ANLAYAMIYCAM.GÖZÜNÜN İÇİNE BAKAN BİR KADIN VARKEN BİR ADAM DAHA BAŞKA NE İSTER?valla o kaybetti.benim gibisini hayatı boyunca bulamayacağına adım kadar eminim.çünkü insanlar artık bazı değerlerini yitirmiş kaybetmiş.düzgün bir insanı da zor bulur.o üzülsün.artık damla gözyaşı dökmem onun için.haaa muhakkak hayatında biri olur ama kimse onu benim gibi çekemez.
çok tebrik edrim berrinim hadi gözün aydın daha nice eksilereve tatam inanmıycaksınız ama 700gr birden gitmiş bugün.artık 54 üm inanabiliyor musunuz?5 kez tartıya çıkıp baktım.
çok tebrik edrim berrinim hadi gözün aydın daha nice eksilere
canım berrinim; seninki daha uzun bir ilişki, ama aynı seyler anladıgım kadarıyla.. Ben de hep senın dedıgını soyluyorum evet belkı benden cok daha guzelını manken gıbısını bulur, kı kendı cıdden yakısıklı bır cocuk ama benım kadar onu sevenı ve cekenını bulamaz dıye..
Insallah sen de ben de degerımızı bılıp bızı sevecek el ustunde tutacak dogru erkeklerı bır an once buluruz canım. Kendım ıcın dua ederken senın ıcın de edıcem.
ve tatam inanmıycaksınız ama 700gr birden gitmiş bugün.artık 54 üm inanabiliyor musunuz?5 kez tartıya çıkıp baktım.
: tebrik ederim tatlım..azmin gücü işte..darısı hepimizin başına hedefimize ulaşalım hep birliktee
Canım benim; ben de aynen seni tanımasam da cok sevıyorumbenım de tek ıstedıgım su an guclu olup en azından benı uzdugu ıcın pısman oldugunu gormek. 2 gun once; onun ıcın cok onemlı bır sınava gırdı ve kalacak en son o iken o sınavdan kaldı ki once Allah buyuk dıye dusundum ama sonra cok uzuldum Sonucta O nu hala sevıyorum bunu ınkar edemem, ama O nun sevgısı guvenılır degıl, o yuzden zaten cok olumsuz etkılenıyorum bu durumdan ben, kalbım baska aklım baska soyluyor
evet cnm maalesef böyle insanların sevgisi güvenilir değil ve kalbinle değilde aklınla hareket edersin inş. bu karakterdeki insan aynı şeyi yine yapacaktır sen şimdi ona her istediğinde ona gitmediğini,elinin altında olmadığını göstermiş olucaksın.Berrinlede yazmışsınız aynı şeyi,gerçekten ilerde uzun yıllarca bu sıkıntıları çekmektense şimdi bikaç ay daha üzüntü çekmek daha iyi.daha öncede söylemiştim aynı dönüm noktasını bende yaşadım 4 senelik ilişki sonrasında gerçekten çok zor bir karardı ve mantığımla haraket ettim iyikide öyle yapmışım.göz göre göre huzursuz bi hayatı seçmektense,çekerim sıkıntımı önüme bakarım dedim Allaha bin şükür hem gönlüme hem aklıma hitam eden birini çıkardı.Ben inanıyorum sizler gibi temiz kalpli insanlar eninde sonunda bunun karşılığını alacaksanız.berrin sınavı atlatmış sıra sende cnm,dersini aldın şimdi önünde sınavın var en güzel şekilde geçiceksin
RU SHEIM YULAF KEPE OAT BRAN 500 GR bende şu sitede buldum.arkadaşın getirdiğini bitirince buradan sipariş vermeyi düşünüyorum...belki incelemek istersin...üzerinde dukan diyeti diye yazmış paketin...
melodicim şu bizim dukandiyet yenekler sayfamız varya oraya eklenen orjin dukan muhallebisi ama ben kakao koymadım çok güzel oldu yalnız nişastayı 3 kaşık diyor ya ilkten iyiydide sabaha kadar sanki çok katılaşmış gibi geldi bana ben biraz daha yumuşak seviyorum o yüzden sen biraz daha az koy istersen