Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

tatlım kabızlık sorunu ben de ve diğer arkadaşlarımda da oluyor.goji berry kullanıyoruz.ama alamzsan da süt ve yoğurt da yardımcı oluyor.özellikle süt bana iyi geliyor.bitki çayları içen arkadaşlarım da var.

canım berrin'im; senin de bir ayrılık yasadıgını bılmıyordum o kadar haklısın ki yazdıklarını okuyunca gozumun onunden gectı tum olanlar.. Ben hep seven, sadık, yerinde duran, ama o canı sıkıldı mı nedensiz yere acıklama bıle yapmadan terk eden, hatta aldatan.. Ama ben hep elinin altında duran oldum. Senın dedıgın gibi hep o secen ben secılen oldum; herseye razı olan oldum. Hep Onun aılesı ve O degerli oldu..

Ve evlenırsek de omur boyu bu boyle gıdecek bunu bılıyorum, o yuzden bile bile uzulmeye lades dıyemıyorum zaten, evet Onsuz da su an cok uzuluyorum ama bılıyorum ki bir omur uzuntunun yanında su an uzulecegım bırkac ay hıcbır sey.

Senin olayın anladıgım kadarıyla bıraz daha farklı ama dedıgın gıbı biz degerlıyız. Ve bizi uzmelerıne izin vermeyeceğiz :13:

ve tatam inanmıycaksınız ama 700gr birden gitmiş bugün.artık 54 üm inanabiliyor musunuz?5 kez tartıya çıkıp baktım.

evet belki farklıdır canım.benimki 5 senelik bir birliktelikti . aldatmalar saçma sapan kıskandırmalar.egosu fazlasıyla yüksek bir adam vardı karşımda.ailesiyle tanışmıştık nişanlanıcaktık.çok fazlasına gerek yok zaten anlatmıyım.adını bile duymak istemiyorum.BEN ZATEN BU TİP İNSANLARI HAYATIM BOYUNCA ANLAYAMADIM.ANLAYAMIYCAM.GÖZÜNÜN İÇİNE BAKAN BİR KADIN VARKEN BİR ADAM DAHA BAŞKA NE İSTER?valla o kaybetti.benim gibisini hayatı boyunca bulamayacağına adım kadar eminim.çünkü insanlar artık bazı değerlerini yitirmiş kaybetmiş.düzgün bir insanı da zor bulur.o üzülsün.artık damla gözyaşı dökmem onun için.haaa muhakkak hayatında biri olur ama kimse onu benim gibi çekemez.

canım berrinim; seninki daha uzun bir ilişki, ama aynı seyler anladıgım kadarıyla.. Ben de hep senın dedıgını soyluyorum evet belkı benden cok daha guzelını manken gıbısını bulur, kı kendı cıdden yakısıklı bır cocuk ama benım kadar onu sevenı ve cekenını bulamaz dıye..

Insallah sen de ben de degerımızı bılıp bızı sevecek el ustunde tutacak dogru erkeklerı bır an once buluruz canım. Kendım ıcın dua ederken senın ıcın de edıcem.

inşallah birtanem.sen de benim dualarımdasın.sakın kendini yalnız hissetme.ben her zaman yanındayım ve seni seviyorum

evet cnm maalesef böyle insanların sevgisi güvenilir değil ve kalbinle değilde aklınla hareket edersin inş. bu karakterdeki insan aynı şeyi yine yapacaktır sen şimdi ona her istediğinde ona gitmediğini,elinin altında olmadığını göstermiş olucaksın.Berrinlede yazmışsınız aynı şeyi,gerçekten ilerde uzun yıllarca bu sıkıntıları çekmektense şimdi bikaç ay daha üzüntü çekmek daha iyi.daha öncede söylemiştim aynı dönüm noktasını bende yaşadım 4 senelik ilişki sonrasında gerçekten çok zor bir karardı ve mantığımla haraket ettim iyikide öyle yapmışım.göz göre göre huzursuz bi hayatı seçmektense,çekerim sıkıntımı önüme bakarım dedim Allaha bin şükür hem gönlüme hem aklıma hitam eden birini çıkardı.Ben inanıyorum sizler gibi temiz kalpli insanlar eninde sonunda bunun karşılığını alacaksanız.berrin sınavı atlatmış sıra sende cnm,dersini aldın şimdi önünde sınavın var en güzel şekilde geçiceksin

canım goldenim Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.güzel dileklerin için de teşekkür ederim

ve tatam inanmıycaksınız ama 700gr birden gitmiş bugün.artık 54 üm inanabiliyor musunuz?5 kez tartıya çıkıp baktım.

amanınnn berrinncim ne yumrukmuş seninkisi böyle çok tebrik ediyorum canım inşallah bu kadar hızlı olmasa da eksiler devam eder tartıda darısı diğer tüm dukancıların başına hadi bakalım

çok şükür berrincim ya sen veremedikçe hepimizin morali bozuluyordu. insan etkileniyo tabi niye veremiyo biyerden sonra bende de mi olacak diye. inan kendim vermiş kadar sevinmdim. inşallah bundan sonrası tıkır tıkır gitsin.

RU SHEIM YULAF KEPE OAT BRAN 500 GR bende şu sitede buldum.arkadaşın getirdiğini bitirince buradan sipariş vermeyi düşünüyorum...belki incelemek istersin...üzerinde dukan diyeti diye yazmış paketin...

Baktım canım ve sipariş verdim burdan, burası fitiz diyet markete göre daha uygun fiyat olarak, hem İstanbuldaymış pazartesi salı elimde olur, teşekkür ederim

teşekkürler bende fazla katı ve kakaolu sevmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…