Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar çok acil bişey soracağım bu fitiz diyet market var internette yulaf kepeği var 500 gramı 5,50 tl daha öne okumuştum kargoyla gönderiyorlar gibi hatırlıyorum birazdan arayacağım ama doğalsan yulaf kepeği yazıyor bu gerçek ürün mü acaba şimdi ordan getirteceğim bi de yanlış olmasın yine :97:

bu sabah dukan pizzası yaptım gerçekten çok süper oldu ben üstüne kaşar domates ve biber koydum sadece hamuruna da yeşillik katmadım pek sevmediğimden ama bu haliyle bile lezizdi vuvuucumm tarifler konusunda seni tek geçiyorum valla lütfen bizi mahrum bırakma güzel tariflerinden :KK71::KK54:

OOOwww ben de bu sabah dükan pizza yaptim, harika harika harika olduuu, vuvu walaa coook sagol bu tarif icin, favorim olacak sanirim p+s günlerinde :)

bgn ben -400le uyandim, ama p+s günüm oldugundan kesin aksam +500 cikarim :) Cok sinir bi durum bu, off...

Sevgili arkadaşlar kaşar peyniri seyir evresinde yasak yalnız. Kitapta öyle yazıyor. Beyaz peynir dışındaki peynirler güçlendirmede serbest bırakılıyor. lor veya yağsız beyaz peynir tüketebiliriz.

kızlar çarşamba gününe kadar aranızda olmuycam sizi seviyorum görüşmek üzere hepiniz Allaha emanetsiniz:KK71::KK71:

Sevgili arkadaşlar kaşar peyniri seyir evresinde yasak yalnız. Kitapta öyle yazıyor. Beyaz peynir dışındaki peynirler güçlendirmede serbest bırakılıyor. lor veya yağsız beyaz peynir tüketebiliriz.

ben başladığımdan beri sütaş light kaşar tüketiyorum canım light beyaz peynirler bana kireç gibi geliyor, kahvaltıda her sabah yiyorum yasak mıdır emin değilim ama ben öyle çok bir zararını görmedim en azından şimdiye kadar hiç bi sabah artıyla uyanmadım diyebilirim :nazar::nazar::nazar:

ben başladığımdan beri sütaş light kaşar tüketiyorum canım light beyaz peynirler bana kireç gibi geliyor, kahvaltıda her sabah yiyorum yasak mıdır emin değilim ama ben öyle çok bir zararını görmedim en azından şimdiye kadar hiç bi sabah artıyla uyanmadım diyebilirim :nazar::nazar::nazar:

canım, kötü örnek olmak istemem ama ben en başından beri normal kaşar yiyorum. haftada ortalama -600 gr veriyorum. daha önce de yazmıştım hiçbir ürününün lightini kullanmıyorum. sadece sütte bimdeki yarım yağlılardan kullanıyorum. belki de az kg veriyor oluşumun sebebi budur.

bu muhallebi hangi muhallebi bende tatlı bişey istiyorum bu saatte canım çekti :KK58:
melodicim şu bizim dukandiyet yenekler sayfamız varya oraya eklenen orjin dukan muhallebisi ama ben kakao koymadım çok güzel oldu yalnız nişastayı 3 kaşık diyor ya ilkten iyiydide sabaha kadar sanki çok katılaşmış gibi geldi bana ben biraz daha yumuşak seviyorum o yüzden sen biraz daha az koy istersen

merhaba kızlar ben kk 'da 80-89 topiğindeyim doğum sonrası 83 kiloyla buraya geldim şuan 11 kilo verdim fakat duraklama oldu onun üzerine dukan diyetine karar verdim fakat kitabını edinmedim.internetteki araştırmalarıma göre siz bu konuda yeterinde bilgilisinizdir.23 haziran'da başladım daha çok yeni 7 gün yapmak istiyorum atak evresini fakat wc sorunu yaşıyorum napabilirim.yulaf kepeği yeni buldum bir arkadaşa sipariş verdim salı ancak elime geçiyor...acaba yulaf kepeği yemediğim için mi?yardımcı olursanız sevinirim...

kızlar çok acil bişey soracağım bu fitiz diyet market var internette yulaf kepeği var 500 gramı 5,50 tl daha öne okumuştum kargoyla gönderiyorlar gibi hatırlıyorum birazdan arayacağım ama doğalsan yulaf kepeği yazıyor bu gerçek ürün mü acaba şimdi ordan getirteceğim bi de yanlış olmasın yine :97:

RU SHEIM YULAF KEPE OAT BRAN 500 GR bende şu sitede buldum.arkadaşın getirdiğini bitirince buradan sipariş vermeyi düşünüyorum...belki incelemek istersin...üzerinde dukan diyeti diye yazmış paketin...

canım, kötü örnek olmak istemem ama ben en başından beri normal kaşar yiyorum. haftada ortalama -600 gr veriyorum. daha önce de yazmıştım hiçbir ürününün lightini kullanmıyorum. sadece sütte bimdeki yarım yağlılardan kullanıyorum. belki de az kg veriyor oluşumun sebebi budur.

valla canım bende böyle yazınca sanki kötü örnek oluyorum gibi hissediyorum ama napıyım ben de bu şekilde yapıyorum diyetimi :KK51:

Canım benim; ben de aynen seni tanımasam da cok sevıyorum :KK71: benım de tek ıstedıgım su an guclu olup en azından benı uzdugu ıcın pısman oldugunu gormek. 2 gun once; onun ıcın cok onemlı bır sınava gırdı ve kalacak en son o iken o sınavdan kaldı ki once Allah buyuk dıye dusundum ama sonra cok uzuldum :KK59: Sonucta O nu hala sevıyorum bunu ınkar edemem, ama O nun sevgısı guvenılır degıl, o yuzden zaten cok olumsuz etkılenıyorum bu durumdan ben, kalbım baska aklım baska soyluyor :KK53:

waaay cnm beklenen gün geldi demek şimdi yaptıklarını fitil fitil burnundan getirme zamanı gelmiştir:KK4: canımm inşallah senin için en hayırlı kararı verirsin.birbirimizi tanımasakta ben gerçekten çok sevdim seni aynı üzüntüleri yaşamanı hiç mi hiç istemiyorum :KK43:

zeynep ablam sağol hihihihi ay evet annem yağ koyar ben yapiim o yüzden dün berrinin kekinden yaptım kabaklı kabaklı vallaha da öğlen olsa yesem diye dolaba gidip gidip duruyorum 5 gün ps günüm benim bu sabah tartıda eksik çıktım ama ps günlerim geçmeden güncellemicem tickerımı :KK1::KK1:

ayy berrin sağol canım benim yaptım dolaba koydum vallaha çok gözel gözükiyi öğlen olsa da yesem yaa sarımsaklı yoğurtla pek güzel olur gibi geliyo bana sen hiç öyle denedin mi? ehehe tabii bu sıcakta hem sarımsak hem yoğurtla yersem onu ellemeyin beni sabaha kadar uyurum :KK1::KK1:

sarımsaklı değil ama sade yoğurtla yedim .süper gidiyor tavsiye ederim.:KK34:

Arkadaslar ben de dukan diyetine 21 haziran sali basladim. Basladigimda 72.4 tum. Simdi 70.1'im. Amacim 60 kilo olmak.Boyum 158 bu arada. Sizin mesajlarinizi okydum. Cok begendim. Bana da destek olabileceginizi dusundum. Benim iki yasinda bir kizim var. Ona hamile kalmadan once hep 60 kiloydum ve gayet mutluydum. Simdi de mutluyum tabi ama 60 olursam cok daha mutlu olucam. Dukan kitabim var. Yulaf kepegim yok. Internetten siparis vericem.

tatlım hoşgeldin aramıza.tabi ki de destek oluruz ne demek.valla burda bulduğun desteği başka yerde bulamazsın.dukancılar diye söylemiyorum,birbirimize çok bağlıyız.tekrar hoşgeldin.ilk başladığımda benim de yulaf kepeğim yoktu.sonradan edindim.arkadaşlar onun yerine yulaf ezmesi de kullanıyorlardı ara sıra idare etmek için.:KK34:istediğin kiloya en kısa sürede ulaşman dileğiyle bitanecim:KK54:

Son düzenleme:

valla canım bende böyle yazınca sanki kötü örnek oluyorum gibi hissediyorum ama napıyım ben de bu şekilde yapıyorum diyetimi :KK51:

canlarım ben tüketmiyorum, kitapta beyaz peynir dışında her peynirin yasak olduğu yazıyor seyirde. Tatile gidicem 4 temmuzda, istemiyorum diyetim sekteye uğrasın. siz yağ dengesini sağlıyosunuz herhalde ondan dolayı kilo verişinizde problem olmuyordur..

zeynep ablam sağol hihihihi ay evet annem yağ koyar ben yapiim o yüzden dün berrinin kekinden yaptım kabaklı kabaklı vallaha da öğlen olsa yesem diye dolaba gidip gidip duruyorum 5 gün ps günüm benim bu sabah tartıda eksik çıktım ama ps günlerim geçmeden güncellemicem tickerımı :KK1::KK1:

sarımsaklı değil ama sade yoğurtla yedim .süper gidiyor tavsiye ederim.:KK34:

yedim valla berrincim sarımsaklıyla da sarımsaksızla da süper oldu, sağol tarif için.:KK76:

Kızlar günaydın :KK3:

Birkaç gündür giremiyorum. Ve burdan uzak olunca da kaçamak yaptım birkaç kere tadelle yedim :KK59: dolayısıyla da ne guzel 59,9 kg ı gormusken bu sabah 60,4 kg cıktım.

Benim üzüntülü aşk hikayemi terk edilişimi biliyorsunuz; kendisi şimdi donmek istedi ve bu yuzden de benim psikolojım alt ust oldu ve o kacamakları hep o zaman yaptım :KK53:

İşte benden boyle kızlar, biraz gecmişi okuyayım; hepinizi cok opuyorum :KK5:

penacım canım benim.psikolojinin ne durumda olduğunu çok iyi anlıyorum;çünkü geçenlerde ben de aynı şeyi yaşadım hatta annesi ve babası da aradılar.ama artık gerçekten önemli bir karar aldım hayatımda .onlar ana kuzusu insan evladıysa biz de öyleyiz.ve biz değerliyiz.değerimizi anlamamız için de böyle insanları Rabbim sınav olarak çıkardı.ileride evli olup daha beterini yaşayacağımıza bence hiç eskiye dönüp bakmamak en iyisi.artık ben önemliyim seçen benim seçilen değil.benden değerli kimse yok.sen de zor da olsa bunu düşün ve sakın kapılma laflarına kanma.hep yanındayım birtanem unutma.:KK71:

birde her sabah tartılıyorum 20 gram gidiyor ben daha çok hayal ediyordum...normal mi?teşekkürler

tatlım gün içinde hatta saatler arasında bile farklı sonuçlar alabilirsin.dukan diyeti süprizlerle dolu.bir gün 600 gr alırsın.öbür gün bir bakmışsın 1 kilon gitmiş.sakın moralini bozup diyeti bırakma:KK34:

X