Canim bu yaptigin harika pizzalar, kekler dükan usulü mü ? Tariflerini bizle de paylasmican mi? dükan pizzasi cok aklimi celdi, aslinda süper olur seyir döneminde :)
Berrincim valaa ben de meraktan ölüyorum senin bu yumrukla kac kg cikacagin konusunda :) Hade bakalim, cok iyi olacak :)
Ben de seyirimin 11. günündeyim sanirim, ama bi gün + cikiyorum bi gün -, off bu hic hos olmuyo, su kilodayim diyemiyorum ki
Kilo verenleri coookk kutluyorum kizlar, hepimiz aynen devam :)
herkese günaydın,
Elisa bu haftaki kilom 75
valla geçen hafta kilo almıştım üzüntümden sadece forumu okudum yazamadım hiç bir şey.ama sonrasında kafama takmamak için devam ettim hiç tartılmadan.reglim başlayacak olmasına rağmen 1,400 gr gitmiş
eskiden şişkoluktan giyecek kıyafet bulamazken şimdi pantalonlarım,eteklerim çok bol geliyor bugün hepsini toplayıp terziye daraltırmaya götüreceğim
buarada kilomu öğrenenler şok oluyor çünkü hakikaten eskiden bu kilodayken bu kadar ince görünmüyordum,en az 5-6 kilo daha az gibi görünüyorum,ve bu şimdilik hiç bir yerim sarkmadı,düzenli spor yapmamama rağmen.
ben bu Dukan'ı çok seviyorum...
kızlar yaklaşık bir ayda 5 kilo kadar gitti ama bir haftadır tık yok. ne güzel her gün az az da olsa gidiyordu ama bir haftadır inip çıkıyor, takıldı resmen. ne yapmak lazım böyle olduğunda? proteinde verip sebzeli günde geri alıyorum, mehteran oldum ileri geri ileri geri
berrini çok merak ediyorum yawwww...gelmedi hala :))
aynen herkeste aynı durum var..ben de 63-64 kiloyken giydiğim kotları giymeye başladım ,3-4 kilo daha az duruyorum ben de...
Aynen canım aynen süper oluyor...bir de zarif olsam bare..zarif dediğin kadın 55 i geçmez be yaww
berrini çok merak ediyorum yawwww...gelmedi hala :))
özellikle düzenli spor yapan arkadaşlarda daha fazla belirgindir çünkü deli gibi protein yiyoruz ,bu da kas yoğunluğunu artırıyor ister istemez.
Bu Dukan'ı daha önce niye keşfetmemişiz bazen düşünüyorum da aslında herşey bu kadar kolaymıydı diye.resmen tüm sektöre bir darbe bu,diyetisyenler,zayıflama hapları,besin takviyeleri vb
keşke diyetisyenlere,spor salonlarına(tabi gitmediğim)mezoterapi ıvır zıvırlarına verdiğim dünyanın parasını sadece et almak için kullansaymışım,kalan paramla da bir sürü kıyafet alırdımah ah
günaydınlar hanımlarrr
bugün kendimi kokoş hissediyorumsanırım kilolar gittiği sürecede böyle hissetmeye devam edicem:78:
boy:1.67
başlangıç tarihi:03.05.2011
evre:seyir
başlangıç kilo:62.0
şuanki kilo:57.1
geçen haftaki kilo:57.7
haftalık fark :600gr
hedeflenen kilo: 53
saygılar sevgileeerrrr
Ayyyyneeennn sana FAZLASIYLA katılıyorum...kızıyorum kendime hep..nasıl o kadar yemiş yemiş semirmişim de haplara para harcamışım o kadar diye :)
Ama arkadaşlar benim etrafımda 4 kişi bu diyete benim sayemde başladı,hepsi 4-5-6 kilolar verdiler 3-4 haftada..ama hepsi bıraktı yawww...o yüzden ben ne zaman çok kolay diyet desem önümü kesiyorlar,pazarlamasını yapamıyorum :)
efendim et yemekten mideleri bulanmışmış,çok sıkıcı hale gelmişmiş...hiçbir tarif yapmadılar..paso köfte,paso haşlanmış tavuk yersen,yulaf kepeği kullanmazsan yapamazsın zaten değil mi...
Yasemincim çok haklısın,,berrinin eğer dijital tartısı yoksa hala boşuna bekliyoruz..bu diyet dijital tartısız yapılmaz yaw..mesela 400 gram verdin,ki çok büyük bir rakam..ama anlayamıyorsun..kötüymüş..umarım öyle değildir..
Berkmine haklısın şekerim..77 kilolarımı düşündükçe oldukça ZARİFİM hakkatenya benim boynum ve omuzlarım inceliyor hemen,üstten baktığında hakkaten zarif bir görüntü oluyor..ama popo..AH ŞU PO POOOO
ANAMMM GELMİŞ BENİM Kİİİ...hoşgeldin kuzum..nerlerde kaldın... aaaaa 600 gramlık bir magnum yeyip gelseydin şekerim..böyle -600 görmeye alışkın değilim seni