Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın kızlarr ben dukanın 2. günü akşamı acillik oldum 3 serum yedim içimi bozmuşum iç mide bagırsakk düzenim bozulmuş dedi doktor çok kötüydü.. (nedenide gün byu sadece süt içtim -yogurt yedim akşamda tek ton balık yiyince zehirlendim hehalde :KK76:)
oyüzden 2. gün baya meyve yedim içim düzelsin diye 4. günü sonunda ama kaçamklarıma ragmen (pikolata yemiştim pirinç patlaklı çikolata :)) , meyve yedim kiraz),1 dilim ekmek yedim) kilom 1,6 azaldı ve midemde giden kiloyu farkedebiliyorumm
bugünde ayaga devam edip seyire geçeceğim ama protein daha çok yiyip arada sebze ekleyeceğim domates salatalık gibi..

PO PO POOOOOOO:KK9:

geldim kuzum geldiiim:KK62: nasılsın görüşmeyeli uzun saatler oldu özledim:78:

ya nerde kalcam sabah işe gelirken 3-5-8 yakışıklı erkek kesti önümü böyle yalvardılar yakardılar evlen bizle diye bende olmaz sevdiğim var diye laf anlatmaktan işe geç kalmışım:KK9::KK9::KK9:

haftada 1 magnumdu hedefim ama bu hafta 2 tane hüplettim yanlışlıkla:78:

dün carte dor almış arkadas onu bi haftaya yaymayı düşünüyorum:) (ama sadece düşünüyorum) :KK9:

yahu yine bulmuşsun bi ikon:78: walla nerden görüyon bunları anlamıyorum kii bakıyorum bakıyorum yok,ben anca böyle şişine şişine güleyim başka da bi numara yok:KK9:

3-5-8 derkennn???? evlen diye yalvardılar derken???? YANLIŞLIKLA 2 tane lüpletmişim(!) derken??? ama sadece düşünüyorum derken???
Ya bırak yağmur yaaaa..işin gücün yalan dolan aha da sana ikon:76::76:

canım sana tencerede kek tarifi vereyim.keki dukan usulü hazırla.fincanlara 3/1 doldur.fincanları içinde ılık su olan tencereye koy(su fincanların yarısı yüksekliği geçmesin)tencerenin kapağına önce bi kurulama bezi ört üstüne kapağı kapa(bez keke buhar damlamasın diye)tencerenin altını yak 10 dakika kadar sonra altını iyice kıs 20 dakika sonra ocağı söndür bi 10 dakika kadar kapağı açma sonra tatatataaaaaa afiyet olsun.benim oğlum da şehir dışında okumuştu ve bu usulle harika kekler yiyordu.umarım işine yarar .....arada tencereyi açarsan kabarmaz ona göre bu detay aklında olsun...

Harikaaaaaaaaa çok teşekkür ederim :)) buharda kek :KK66: :KK66:

Herkese merhaba :KK3:
Beni de listeye dahil ederseniz sevinirim

boy:1.76
başlangıç tarihi:09.06.2011
evre:seyir
başlangıç kilo:73.0
şuanki kilo:69.7
geçen haftaki kilo:71.0
haftalık fark :1.3
hedeflenen kilo: 63

herkese günaydın,

Elisa bu haftaki kilom 75 :KK76:

valla geçen hafta kilo almıştım üzüntümden sadece forumu okudum yazamadım hiç bir şey.ama sonrasında kafama takmamak için devam ettim hiç tartılmadan.reglim başlayacak olmasına rağmen 1,400 gr gitmiş:KK66:
eskiden şişkoluktan giyecek kıyafet bulamazken şimdi pantalonlarım,eteklerim çok bol geliyor bugün hepsini toplayıp terziye daraltırmaya götüreceğim:KK64:
buarada kilomu öğrenenler şok oluyor çünkü hakikaten eskiden bu kilodayken bu kadar ince görünmüyordum,en az 5-6 kilo daha az gibi görünüyorum,ve bu şimdilik hiç bir yerim sarkmadı,düzenli spor yapmamama rağmen.

ben bu Dukan'ı çok seviyorum...:KK19:

Süpersin stas , tebrikler
Seninle aynı zamanlarda başlmıştık ama sen beni geçtin, helal sana.-))

Kızlarrrr ben dün akşam kardeşime yemeğe davetliydim, gayet uygun bir yemek yedik ( o da diyette "light dukan diyeti" yapıyorum diyor.-)) Ama yemeğin sonunda sizler için ama sadece sizler için kendimi kaybederek karpuz ve erik yedim. Hem de çok karpuz yedim. Aman allahım yazın geldiğini hissettim. Yoktu böyle bir duygu. Aldığım şeker miktarını düşündükçe kahroluyor ama hepinizin buna deydiğinizi düşünüyordum.:KK43::KK43::KK43: Beni ayakta sizler tuttunuz bu kadar karpuzu desteğinizle yedim.:KK16::KK16::KK16:. Sağolun var olun dostlar.....

Elisa cım yaz beni geçen hafta gibi..... Offfff oFFFFFFFF

yaseminim vuvuum ve berkminem geldim geldim.54.70 olmuşum kızlar 1 kilo bile değil ama yine de mutluyum.dün 2 tane s beden tişört aldım.ve gecen sene giremediğim belleri bile kapanmayan pantolonlarıma artık giriyorum.:KK64:

sanırım artık seyir bitene kadar gram gram gidicek ama olsun.moralimi bozmiycam.bir de 5+5 le deniycem bakalım neler olacak?ramazana kadar 50 kiloda olmam lazım.çünkü ondan sonra güçlendirme başlıyor:KK34:

Son düzenleme:
yahu yine bulmuşsun bi ikon:78: walla nerden görüyon bunları anlamıyorum kii bakıyorum bakıyorum yok,ben anca böyle şişine şişine güleyim başka da bi numara yok:KK9:

3-5-8 derkennn???? evlen diye yalvardılar derken???? YANLIŞLIKLA 2 tane lüpletmişim(!) derken??? ama sadece düşünüyorum derken???
Ya bırak yağmur yaaaa..işin gücün yalan dolan aha da sana ikon:76::76:

evet yaaa baya sağlam sallamışım:KK9:

Akraba değilmişiz ama Azaklı soyadını duydum, Muhsin Azaklı diye bir öğretmenimiz vardı yanlış hatırlamıyorsam:)

hadi be baya heyecanlanmıştım :KK61: akraba çıkıcaz diye kayımpederimin sürücü kursu var ordu sürücü kursu belki eşin biliyordur.

yaseminim vuvuum ve berkminem geldim geldim.54.70 olmuşum kızlar 1 kilo bile değil ama yine de mutluyum.dün 2 tane s beden tişört aldım.ve gecen sene giremediğim belleri bile kapanmayan pantolonlarıma artık giriyorum.:KK64:

beriiiiin kız çok sevindim hadi kırdın şeytanın bacağını :KK66:

sanırım artık seyir bitene kadar gram gram gidicek ama olsun.moralimi bozmiycam.bir de 5+5 le deniycem bakalım neler olacak?ramazana kadar 50 kiloda olmam lazım.çünkü ondan sonra güçlendirme başlıyor:KK34:

Canımmm nerelerdesin yaa gözümüz forumlarda kaldıı :KK1:

Nihayet kilonun inadını kırabilmene çok sevindim, gördün mü bak sen ondan inatçı çıkınca nasıl pes etti :KK1: digital tartıda edindiysen merak etme artık her gün görüceksin 100 gr 200 gram gidecek, ben 200 - 200 derken haftada 1 kilo veriyorum düzenli olarak :nazar::nazar::nazar:

5+5 dene istiyorsan ama bana hem sıkıcı olur gibi geliyor hemde kilo verme durursa yine yumruk işe yaramaz gibi geliyor 5+5 yaparken :97:

Süpersin stas , tebrikler
Seninle aynı zamanlarda başlmıştık ama sen beni geçtin, helal sana.-))

Kızlarrrr ben dün akşam kardeşime yemeğe davetliydim, gayet uygun bir yemek yedik ( o da diyette "light dukan diyeti" yapıyorum diyor.-)) Ama yemeğin sonunda sizler için ama sadece sizler için kendimi kaybederek karpuz ve erik yedim. Hem de çok karpuz yedim. Aman allahım yazın geldiğini hissettim. Yoktu böyle bir duygu. Aldığım şeker miktarını düşündükçe kahroluyor ama hepinizin buna deydiğinizi düşünüyordum.:KK43::KK43::KK43: Beni ayakta sizler tuttunuz bu kadar karpuzu desteğinizle yedim.:KK16::KK16::KK16:. Sağolun var olun dostlar.....

Elisa cım yaz beni geçen hafta gibi..... Offfff oFFFFFFFF

Ha haa ha ha çok hoşsun..bizim için bu fedakarlığı yaptığına inanamıyorum elettra...sen varya süper bi arkadaşsın...bunu kimse yapmazdı bizler için :KK9::KK9::KK9:
afiyet şeker olsun,ki zaten şeker olmuştur...walla canım ben de dün akşam küçük bir dilim lüplettim karpuzdan...ama ne kadar zorlasam da kendimi böyle bir fedakarlığa hazır olmadığım için gerisini getiremedim :KK60:

günaydın kızlar, kilo bildirimi yapıp okuyamadığım mesajlara bakayım hemen, benim bu haftaki kilom 80.9, 2 gün önceye göre 1 kg fazla :KK59:, kaçamak yok, moral yok, umut var, devammm

hoşgeldin şeker...sonunda kımıldadı ya bu da yeter be canım..inşallah gerisi tıkır tıkır gelir...buradan da anlaşıldı ki zaten sen sınırlarını zorluyorsun..pek kilon yok...o yüzden sen de biliyorsun zor vereceğini...moral bozmak yok..

Excel için birdut 1 kilo aldı :KK43: söylemiştim çok gerilerde kaldı hatırlatayım istedim
65,5 kilo birdut şu anda :KK43: :84:

ya ben vuvuşumun muhallebisinden yapıcam diye dün markete gitmiştim mısır nişastası yerine mısır unu almışım:97:

aklımı seviyim aklımııııı:KK9:

X