canım neyseki pişmansın ve ipin ucunu bırakmaya niyetin yok çok şükür:) normalde kırılma noktası böyle başlıyo çünkü..kendi adıma ya hep ya hiç gibi saçma bi mantelitem var...bi kere bozarsam allah alllaaaah kimse beni durduramaz ...o yüzden kaçamak yapamıyorum... zararın neresinden dönen kardır haftaya hepsini verirsin aldıklarının..ama işte ders olsun bize seni bikaç gün geriye attı...tam gaz devam canım moralini bozma
Herkse günaydın,
Ve bu sabah itibariyle eksiiiiiiiiiiiiiiiii beşyüüüüüüüüüüüüüüz! Toplamda bu hafta tam 1 kilo gitti :)
Elisa'cım, ben bu hafta çizelgeye 73.1 kilo ile giriyorum. Tekrar teşekkürler
kızlar yaklaşık bir ayda 5 kilo kadar gitti ama bir haftadır tık yok. ne güzel her gün az az da olsa gidiyordu ama bir haftadır inip çıkıyor, takıldı resmen. ne yapmak lazım böyle olduğunda? proteinde verip sebzeli günde geri alıyorum, mehteran oldum ileri geri ileri geri
Herkse günaydın,
Ve bu sabah itibariyle eksiiiiiiiiiiiiiiiii beşyüüüüüüüüüüüüüüz! Toplamda bu hafta tam 1 kilo gitti :)
Elisa'cım, ben bu hafta çizelgeye 73.1 kilo ile giriyorum. Tekrar teşekkürler
günaydın
bugün kilom 70.500
bugün akşam üstü kayınvalidelere gideceğiz.dukana başladığımdan beri hiç gitmedim.en son gittiğimde 77.500 düm .7 kilo farkı nasıl tepki verecekler merak ediyorum.bu gün 24.günüm.
sevgili penileyn; biraz sabır istiyor seyir evresi ataktan sonra maalesef, çok durursa 20 günden sonra yumruk yapabilirsin ya da 5+5 yap vereceğin kilo azsa, sıkılmazsan tabii. Gerçi 1+1 mi 2+5 mi yapıyosun seyiri ya da 5+5 bilmiyorum ama ben 5+5 in faydasını gördüm. 1+1 bana iyi gelmedi.
dukan çikolatası yaptım buzluğa attım bakalım nasıl olcak bi de meyve şekillerinde silikon buzluk kalıbım vardı ona koydum yemesi de zevkli olsun diye
ya benim kalbim temizmiş ben onu anladım :))
üniversiteden mezun olan iş yerinden biri vardı baklava dağıttı herkese bende yememiştim dondurma alıyım sana o zaman dedi bende oluuurrr diyip atladımşimdi dondurma almıs hemde carte dor'un light dondurmasındannnnn
canlarımmmm benim mesai bitti ben gidiyorumseviyorum sizi yarın çizelge günü sakın kaçamak yapmayın döferiiiimmmm.
sende şımarmayı hak etmiişsin.tadını çıkar zarif bayan:)beni de geçen gün oğlum tanımamış.ben merdivenden inerken babası annen geliyo demiş oğlum yok o genç biri annem değil demiş.pekde hoş olyor böyle şeyler canım arada duymak gerek dimi:))
canım sana tencerede kek tarifi vereyim.keki dukan usulü hazırla.fincanlara 3/1 doldur.fincanları içinde ılık su olan tencereye koy(su fincanların yarısı yüksekliği geçmesin)tencerenin kapağına önce bi kurulama bezi ört üstüne kapağı kapa(bez keke buhar damlamasın diye)tencerenin altını yak 10 dakika kadar sonra altını iyice kıs 20 dakika sonra ocağı söndür bi 10 dakika kadar kapağı açma sonra tatatataaaaaa afiyet olsun.benim oğlum da şehir dışında okumuştu ve bu usulle harika kekler yiyordu.umarım işine yarar .....arada tencereyi açarsan kabarmaz ona göre bu detay aklında olsun...
1+1 yapıyorum ben. atakta da seyirde de hep 100, 200 bazen 300 gitti her gün. ama bir haftadır böyle bir gün inip ertesi gün çıkıyorkaçamak da yapmıyorum, su da içiyorum, yürüyorum da. öfff, umarım geçici bir şeydir
maaşaallah canım çok güzel vermişsin,Allah azmini artırsın.evet fazla ayrıntıya girmeden yapayım.tavuk, et,ymurta,süt,yoğurt tüketsem yeterli gelir heralde. 2- 2,5 litre su içeyim.1,5 kaşık yulafıda ssüt yada yoğurda katayım, tatlıyı çok severim zorlarsa o zorlar, onda da tarçınlı süt içeyim ,haftada 2 gün yüzeyim,2 gün de 20 dakika yürüyeyim diyorum uygun mudur canım.gojiyi en kısa zamanda alacağım.teşekkür ederim şimdiden sana.....
Aynen canım aynen süper oluyor...bir de zarif olsam bare..zarif dediğin kadın 55 i geçmez be yaww
boy:162
başlangıç tarihi:30.05.2011
e vre:seyir
başlangıç kilo:77.300
şuanki kilo:70.500
geçen haftaki kilo:72.00
haftalık fark .1.500 kg.
hedeflenen kilo: 60
günaydın arkadaşlar, bugun nihayet 66 ları gördüm:))
Elisa cım; bu hafta ki kilo 66,8...