Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Canim bu yaptigin harika pizzalar, kekler dükan usulü mü ? Tariflerini bizle de paylasmican mi? dükan pizzasi cok aklimi celdi, aslinda süper olur seyir döneminde :)

Berrincim valaa ben de meraktan ölüyorum senin bu yumrukla kac kg cikacagin konusunda :) Hade bakalim, cok iyi olacak :)

Ben de seyirimin 11. günündeyim sanirim, ama bi gün + cikiyorum bi gün -, off bu hic hos olmuyo, su kilodayim diyemiyorum ki :KK43:

Kilo verenleri coookk kutluyorum kizlar, hepimiz aynen devam :)

canım 1 ay kadar önce yazmıştım aslında ama tariflere eklerim bugün bakarsın tamam mı..evet hepsi dukan usulü canım rahat ol..keki yasemin ekledi zaten tariflere benim yerime..afiyet olsun...

günaydın dukandaşlarım.

• kötü geçmiş haftanın sonunda bende raporumu veriyim.
    bugün ki kilom 63.400

• Elisa canım şimdiden teşekkürler bu haftada yorucaz seni

yeni hafta hepimiz için daha verimli geçer inşallah.

herkese günaydın,

Elisa bu haftaki kilom 75 :KK76:

valla geçen hafta kilo almıştım üzüntümden sadece forumu okudum yazamadım hiç bir şey.ama sonrasında kafama takmamak için devam ettim hiç tartılmadan.reglim başlayacak olmasına rağmen 1,400 gr gitmiş:KK66:
eskiden şişkoluktan giyecek kıyafet bulamazken şimdi pantalonlarım,eteklerim çok bol geliyor bugün hepsini toplayıp terziye daraltırmaya götüreceğim:KK64:
buarada kilomu öğrenenler şok oluyor çünkü hakikaten eskiden bu kilodayken bu kadar ince görünmüyordum,en az 5-6 kilo daha az gibi görünüyorum,ve bu şimdilik hiç bir yerim sarkmadı,düzenli spor yapmamama rağmen.

ben bu Dukan'ı çok seviyorum...:KK19:

günaydın dukandaşlarım.
kötü geçmiş haftanın sonunda bende raporumu veriyim.
bugün ki kilom 63.400
Elisa canım şimdiden teşekkürler bu haftada yorucaz seni

yeni hafta hepimiz için daha verimli geçer inşallah.

elisacım bu haftaki kilom 66.9

(yani sadece 100 gram gitti bu hafta :KK50: aslında -800 olacaktı,çünkü 700 ünü alıp verdim :KK1:)

cinocuuum tebrikler walla 200 gr daha gitmiş,67 lere veda etmişizzz..maşallah..
kilo veren diğer arkadaşları da tebrik ediyorum...

kızlar günaydınnnnn öncelikle çikolatalarım leziz oldu yerken biraz elime kakao bulaşsa da :KK1: valla yerken sanki kendimi çikolatalı carte door yer gibi hissettim vanilyalısını da yapmayı düşünüyorum :44:

Elisacım bu arada liste için bugünkü kilom 60,80 :KK64::KK64::KK64:

herkese günaydın,

Elisa bu haftaki kilom 75 :KK76:

valla geçen hafta kilo almıştım üzüntümden sadece forumu okudum yazamadım hiç bir şey.ama sonrasında kafama takmamak için devam ettim hiç tartılmadan.reglim başlayacak olmasına rağmen 1,400 gr gitmiş:KK66:
eskiden şişkoluktan giyecek kıyafet bulamazken şimdi pantalonlarım,eteklerim çok bol geliyor bugün hepsini toplayıp terziye daraltırmaya götüreceğim:KK64:
buarada kilomu öğrenenler şok oluyor çünkü hakikaten eskiden bu kilodayken bu kadar ince görünmüyordum,en az 5-6 kilo daha az gibi görünüyorum,ve bu şimdilik hiç bir yerim sarkmadı,düzenli spor yapmamama rağmen.

ben bu Dukan'ı çok seviyorum...:KK19:

aynen herkeste aynı durum var..ben de 63-64 kiloyken giydiğim kotları giymeye başladım ,3-4 kilo daha az duruyorum ben de...

kızlar yaklaşık bir ayda 5 kilo kadar gitti ama bir haftadır tık yok. ne güzel her gün az az da olsa gidiyordu ama bir haftadır inip çıkıyor, takıldı resmen. ne yapmak lazım böyle olduğunda? proteinde verip sebzeli günde geri alıyorum, mehteran oldum ileri geri ileri geri :KK43:

Bir hafta dert etmek için o kadar kısa bir zaman ki...ben 2-3 kere 12-13 gün durakmala yaşadım..yumruk yaptım hepsinde..1 hafta daha bekle olmazsa sen de yumruk yaparsın..bu yaşadıkların çok normal..özellikle ilk durakmala insanın çok moralini bozuyor ve inancını kırıyor..ağlamıştım bile sinirden...ama sonrakilerde hiç üzülmedim ben ,çünkü biliyordum GİDECEK:KK34::KK34:

günaydın dukandaşlarım
başarısız bir haftanın sonunda bende raporumu utanarak veriyorum(sebepler malum,valla kaçamak yok)
kilom 63.400
haftanın fiyaskosu yani
Elisa canım emeklerin için tekrar teşekkürler
yeni hafta verimli geçer inşallah hepimiz için sizleri seviyorummm

Son düzenleme:
aynen herkeste aynı durum var..ben de 63-64 kiloyken giydiğim kotları giymeye başladım ,3-4 kilo daha az duruyorum ben de...

özellikle düzenli spor yapan arkadaşlarda daha fazla belirgindir çünkü deli gibi protein yiyoruz ,bu da kas yoğunluğunu artırıyor ister istemez.
Bu Dukan'ı daha önce niye keşfetmemişiz bazen düşünüyorum da aslında herşey bu kadar kolaymıydı diye.resmen tüm sektöre bir darbe bu,diyetisyenler,zayıflama hapları,besin takviyeleri vb
keşke diyetisyenlere,spor salonlarına(tabi gitmediğim)mezoterapi ıvır zıvırlarına verdiğim dünyanın parasını sadece et almak için kullansaymışım,kalan paramla da bir sürü kıyafet alırdım:KK1: ah ah

Aynen canım aynen süper oluyor...bir de zarif olsam bare..zarif dediğin kadın 55 i geçmez be yaww:KK9:

hangi kilodan buralara geldin canım,unutma o günlere göre tabii zarifsin.bu arada zerafet kilo değildir.100 kilodada zarif olabiliriz ama allah etmesin dimi:)))

günaydınlar hanımlarrr:emir_bebek::KK71:

bugün kendimi kokoş hissediyorum:KK12: sanırım kilolar gittiği sürecede böyle hissetmeye devam edicem:78:

boy:1.67
başlangıç tarihi:03.05.2011
evre:seyir
başlangıç kilo:62.0
şuanki kilo:57.1
geçen haftaki kilo:57.7
haftalık fark :600gr
hedeflenen kilo: 53

saygılar sevgileeerrrr:KK42::KK42::KK42:

özellikle düzenli spor yapan arkadaşlarda daha fazla belirgindir çünkü deli gibi protein yiyoruz ,bu da kas yoğunluğunu artırıyor ister istemez.
Bu Dukan'ı daha önce niye keşfetmemişiz bazen düşünüyorum da aslında herşey bu kadar kolaymıydı diye.resmen tüm sektöre bir darbe bu,diyetisyenler,zayıflama hapları,besin takviyeleri vb
keşke diyetisyenlere,spor salonlarına(tabi gitmediğim)mezoterapi ıvır zıvırlarına verdiğim dünyanın parasını sadece et almak için kullansaymışım,kalan paramla da bir sürü kıyafet alırdım:KK1: ah ah

Ayyyyneeennn sana FAZLASIYLA katılıyorum...kızıyorum kendime hep..nasıl o kadar yemiş yemiş semirmişim de haplara para harcamışım o kadar diye :)
Ama arkadaşlar benim etrafımda 4 kişi bu diyete benim sayemde başladı,hepsi 4-5-6 kilolar verdiler 3-4 haftada..ama hepsi bıraktı yawww...o yüzden ben ne zaman çok kolay diyet desem önümü kesiyorlar,pazarlamasını yapamıyorum :)
efendim et yemekten mideleri bulanmışmış,çok sıkıcı hale gelmişmiş...hiçbir tarif yapmadılar..paso köfte,paso haşlanmış tavuk yersen,yulaf kepeği kullanmazsan yapamazsın zaten değil mi...

Yasemincim çok haklısın,,berrinin eğer dijital tartısı yoksa hala boşuna bekliyoruz..bu diyet dijital tartısız yapılmaz yaw..mesela 400 gram verdin,ki çok büyük bir rakam..ama anlayamıyorsun..kötüymüş..umarım öyle değildir..

Berkmine haklısın şekerim..77 kilolarımı düşündükçe oldukça ZARİFİM hakkaten:KK9: ya benim boynum ve omuzlarım inceliyor hemen,üstten baktığında hakkaten zarif bir görüntü oluyor..ama popo..AH ŞU PO POOOO:KK9::KK9::KK9:

günaydınlar hanımlarrr:emir_bebek::KK71:

bugün kendimi kokoş hissediyorum:KK12: sanırım kilolar gittiği sürecede böyle hissetmeye devam edicem:78:

boy:1.67
başlangıç tarihi:03.05.2011
evre:seyir
başlangıç kilo:62.0
şuanki kilo:57.1
geçen haftaki kilo:57.7
haftalık fark :600gr
hedeflenen kilo: 53

saygılar sevgileeerrrr:KK42::KK42::KK42:

ANAMMM GELMİŞ BENİM Kİİİ...hoşgeldin kuzum..nerlerde kaldın... aaaaa 600 gramlık bir magnum yeyip gelseydin şekerim..böyle -600 görmeye alışkın değilim seni:KK33:

Ayyyyneeennn sana FAZLASIYLA katılıyorum...kızıyorum kendime hep..nasıl o kadar yemiş yemiş semirmişim de haplara para harcamışım o kadar diye :)
Ama arkadaşlar benim etrafımda 4 kişi bu diyete benim sayemde başladı,hepsi 4-5-6 kilolar verdiler 3-4 haftada..ama hepsi bıraktı yawww...o yüzden ben ne zaman çok kolay diyet desem önümü kesiyorlar,pazarlamasını yapamıyorum :)
efendim et yemekten mideleri bulanmışmış,çok sıkıcı hale gelmişmiş...hiçbir tarif yapmadılar..paso köfte,paso haşlanmış tavuk yersen,yulaf kepeği kullanmazsan yapamazsın zaten değil mi...

Yasemincim çok haklısın,,berrinin eğer dijital tartısı yoksa hala boşuna bekliyoruz..bu diyet dijital tartısız yapılmaz yaw..mesela 400 gram verdin,ki çok büyük bir rakam..ama anlayamıyorsun..kötüymüş..umarım öyle değildir..

Berkmine haklısın şekerim..77 kilolarımı düşündükçe oldukça ZARİFİM hakkaten:KK9: ya benim boynum ve omuzlarım inceliyor hemen,üstten baktığında hakkaten zarif bir görüntü oluyor..ama popo..AH ŞU PO POOOO:KK9::KK9::KK9:

PO PO POOOOOOO:KK9:

ANAMMM GELMİŞ BENİM Kİİİ...hoşgeldin kuzum..nerlerde kaldın... aaaaa 600 gramlık bir magnum yeyip gelseydin şekerim..böyle -600 görmeye alışkın değilim seni:KK33:

geldim kuzum geldiiim:KK62: nasılsın görüşmeyeli uzun saatler oldu özledim:78:

ya nerde kalcam sabah işe gelirken 3-5-8 yakışıklı erkek kesti önümü böyle yalvardılar yakardılar evlen bizle diye bende olmaz sevdiğim var diye laf anlatmaktan işe geç kalmışım:KK9::KK9::KK9:

haftada 1 magnumdu hedefim ama bu hafta 2 tane hüplettim yanlışlıkla:78:

dün carte dor almış arkadas onu bi haftaya yaymayı düşünüyorum:) (ama sadece düşünüyorum) :KK9:

Son düzenleme:
X