- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoş bulduk canım. sana bir şey sormak istiyorum.kitabı atak evresinin sonuna kadar okudum.okuduğum sayfalarda soğuk duş almayın bu diyeti yaparken diyordu.sonra son sayfalara bakıyım dedim ileri obezler için dukan amcamız önerilerde bulunmuş vücudunuzu soğuk tutun,soğuk duş alın,buz yeyin,soğuk su için daha çok kalori yakarsınız diye biraz kafam karıştı.sen kitabını okudun mu canım.ne dersin bu konuda...
merhaba canım kiloyu sıkıntı etme sadece sen bu kadar fazlalığın yok benimkide öyle ama ben başlayalı 46 gün oldu ben tam 10 kilo verdim.ama ben atak veresini 7 gün yaptım bencede yeterli ilk günlerde böbreğide çok yormanın anlamı yok bence.bende önceleri herşeyin layt olanlarını yiyordum mağlum layt olanlar cep yakıyor bide yolum uzun olunca şimdide yoğurt normal alıyorum sütü diyet alıyorum peynirim diyet ama aldığımız normal peynirlerde fazla yağlı olmayanlarından yiyorum zaten az yiyorum.işdah hiç kalmıyor.ben goji yi bim den almıştım ama orda bitti şimdide oli den alıyorum vitamin almadığımız için goji vitamin ihtiyacını karşılıyor ve tuvalete çıkmaya yardımcı.yulafıda normalde sabah omlet yapıyordum şimdide lorla kek gibi yapıyorum o daha güzel oluyor.sen atak evresi için çok tarif deneme sabit şeyleri ye zaten o çabuk geçer.sonra ben sana tarif veririm.
vallahi çıkıcaz ha gayret azaklı bizim soyadımız
Canımmm; sen bizim kugu gelinimiz olacaksın O gun cok cok guzel bır gelın olacagına emınım ben.
O guzel gununde; herseyın her ayrıntının gonlunce cok guzel olmasını dılerım arkadasım. Bundan sonraki cok daha mutlu gececek gunlerının baslangıcı olacak o gun ınsallah cok guzel gecer.
GoldenVenus; canım; inşallah çoook çok mutlu bi yuvan olur. huzur dolu bir evliliğin olsun inşallah! çok mutlu ol tamam mı?
tatlım benim kıyamam sana üzülme ben de 4 gündr atak yapıyorum.yarın bakalım sonuç ne çıkacak?sonra 5+5 le devam edicem bakalım
Şu an belki koşu bandında ter döküyo olabilirsin ama hihihihi branşını öğrenmek istiyorum beeen
çünküsem benim de iki hedefimden biri öğretim üyeliği
Canım branşım kimya, fen-edebiyat fakültesi. Ben mesleğimi çok seviyorum, işallah sen de hedefine ulaşırsın :)
merhaba güzel bayanlar.dukan diyeti kitabım geldi.atak evresinin sonuna kadar okudum.yarın hemen başlamak istiyorum.kilom fazla 120 kg. oyüzden atak evresini 10 gün yapmayı düşünüyorum.yulaf kepeğimi aldım.yalnız bu topikte bahsedilen goji nedir bilmiyorum.kitapta okuduğum sayfalarda gojiye rastlamadım.çok gerekli mi.nerden bulabilirm gerekliyse.
birde arkadaşlar dukandiyet sitesindeki ideal kiloyu,atak evresi süresini belirleyici anketi nasıl yapıyorsunuz ben yapamadım.malum yabancı dilde.
süt,yoğurt peynir tamamen mi yağsız olacak*
birde topikteki güzel tarifler seyir evresi için mi?çikolata,ekmek vs. atak evresi için hangi tarifleri önerirsiniz .ço soru sordum galiba kusuruma bakmayın çok heyecanlıyım da .inşaallah başarırım...
Şu an belki koşu bandında ter döküyo olabilirsin ama hihihihi branşını öğrenmek istiyorum beeen
çünküsem benim de iki hedefimden biri öğretim üyeliği
Canım branşım kimya, fen-edebiyat fakültesi. Ben mesleğimi çok seviyorum, işallah sen de hedefine ulaşırsın :)
Huhuuu benim de fen-edebiyat fakultesi hihi ama ben turk dili ve edebiyati okuyorum insallah ben de o mesakkatli yollardan gecip idealist gencler yetistiricem ehehe gun gelir forumda yazdigim bu hihili mihili gonderilerim su yuzune cikarsa o zaman yandim iste ehehe
Berrincigim, sonucunu merakla bekliyorum canim insallah yarin sabah tartidan mutlu iner mujdeler verirsin bize
Hepinize iyi geceler diliyorum, yorgunluktan olucem herhalde ben de: -)))
aynen canım benim eşim de arkadaşlarım da bir yer açalım sana diyor..ben önce keklerle başlamıştım tuzlu ve tatlı..çeşit çeşit yapıyordum..onları çok seviyorlardı..sıkıldım onlardan ama...ilk kahverenginin ekmekleri geldi..onları da geliştirip geliştirip pastanelik kıvama getirmiştim...Sonra ben kendim pizza yaptım..o da süperdi tam anlamıyla..3 kere yaptım..şimdi zeynebin ekmeği favorim..yemesem de bu çikolata favorim...kaymaçina daha yapmadım,fırsdatım olmadı...o da güzeldir eminim..
bu arada hatırlarsanız ssoleilin yazdığı bir muhallebi tarifi vardı,dukanın sitesinden tercüme ederek yazmıştı..o da müthişti..tam bir spangleydi...hatt öyle çok sevdim ki sırf o yüzden bir daha yapmıyorum korkudan çok yiyorum diye:))
veeeeeeeee tataaaaaaaaaaam .bugün kendime 2 tane s beden tişört aldım.hem de s bedenyarın tartılınca kaç kilo olduğumu paylaşacağım atağın son günü bugün
BU hafta sürekli diyetimi bozmam sebebiyle 65,5 kilo olarak Cuma günü exceline yansıyacağım. Ve bir haftada 1 kilo alarak cuma excelinin utanç kaynağı olacağım. Bu bana iyi oldu. Berrin oklavası ile vursun, ben kafamı dağlara taşlara vurayım. Napalım kendi düşen ağlamaz. Birdut excelin yüzkarası bu hafta.... Başarılı olan tüm arkadaşlarımı kutluyorum şimdiden.... Ve kendime söz verdiğim gibi sizede söz veriyorum ki buradan daha da güç alayım önümüzde ki excelde birdut kendini toparlamış olacak inşalllllaaaahhhhhh.....
Elisacım excelimizi heyecanla bekliyor dakikaları sayıyoruz.....
BU hafta sürekli diyetimi bozmam sebebiyle 65,5 kilo olarak Cuma günü exceline yansıyacağım. Ve bir haftada 1 kilo alarak cuma excelinin utanç kaynağı olacağım. Bu bana iyi oldu. Berrin oklavası ile vursun, ben kafamı dağlara taşlara vurayım. Napalım kendi düşen ağlamaz. Birdut excelin yüzkarası bu hafta.... Başarılı olan tüm arkadaşlarımı kutluyorum şimdiden.... Ve kendime söz verdiğim gibi sizede söz veriyorum ki buradan daha da güç alayım önümüzde ki excelde birdut kendini toparlamış olacak inşalllllaaaahhhhhh.....
Elisacım excelimizi heyecanla bekliyor dakikaları sayıyoruz.....
günaydın kızlar bende araştırdımda dukan diyetini ya zor değilmi böyle ödev gibi ne yiycenizi belirliyor bu yani yağsız ürünler ,sadece protein içeren yiyecekler önce bütün gün yiyceksiniz falan valla başarabilene helal olsun bende bi kociş var valla fırında kızartma yapıyorum diye çok kızıyo sen zayıflacan diye ben ağzımın tadındanmı oliyim diyo pöff kendisinin hiç kilo kompleksi yok 1.75 boyunda ve 76 kilo alırım falan diyede korkmuyo,neyse ben normal herşey yiyerek zayıfladım hiç bi diyet listesi uygulamadan tabi benimde kurallarım yok değildi hani neyse herhafta ii kilo gidiyo bakalım birazdan tartılcam kaç gitmiş paylaşırım burdada tebrikler sizlerede kocaman
sayfalar almış başını gitmiş
müjde vereyim diye geldim arkadaşlar
ne zaman bıraktığımı hatırlamıyorum ama seyri evresinde mecburen bıraktım diyeti ve sadece 400 gram kilo aldım aşırı derecede yememe rağmen hem de merak etmesin kimse verir de alırım kiloları diye
kolay gelsin herkese.
dukan çikolatası yaptım buzluğa attım bakalım nasıl olcak bi de meyve şekillerinde silikon buzluk kalıbım vardı ona koydum yemesi de zevkli olsun diye
günaydın kızlar bende araştırdımda dukan diyetini ya zor değilmi böyle ödev gibi ne yiycenizi belirliyor bu yani yağsız ürünler ,sadece protein içeren yiyecekler önce bütün gün yiyceksiniz falan valla başarabilene helal olsun bende bi kociş var valla fırında kızartma yapıyorum diye çok kızıyo sen zayıflacan diye ben ağzımın tadındanmı oliyim diyo pöff kendisinin hiç kilo kompleksi yok 1.75 boyunda ve 76 kilo alırım falan diyede korkmuyo,neyse ben normal herşey yiyerek zayıfladım hiç bi diyet listesi uygulamadan tabi benimde kurallarım yok değildi hani neyse herhafta ii kilo gidiyo bakalım birazdan tartılcam kaç gitmiş paylaşırım burdada tebrikler sizlerede kocaman
günaydın
bugün kilom 70.500
bugün akşam üstü kayınvalidelere gideceğiz.dukana başladığımdan beri hiç gitmedim.en son gittiğimde 77.500 düm .7 kilo farkı nasıl tepki verecekler merak ediyorum.bu gün 24.günüm.