canım çok geçmiş olsun...sağlığın yernde olsunda kilo nasıl olsa veriyoruz dukanla takma şimdi sen alırmıyım die iyileşmene bak
Ordu Üniversitesinde öğretim üyesiyim canım. Daha önce Hacettepe'deydim, Ankara'da, doktoramı bitirip memlekete yerleştim. Ama çok memnunum, iyi ki Hacettepe'de kadro çıkmamış da buraya gelmişim diyorum.
cnm çok çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorumsen kendini toparla ondan sonra düşünürsün kiloları
Canım ben 2,5 senedir Ordu'da yaşıyorum. Akşam iş çıkışı eşimle bisiklete binip eve girmeden denize de giriyoruz. (Resimdeki bisikletli de benim hatta!) O yüzden yazın spor salonuna gitmeyeceğim hatta; ekim kasım gibi tekrar başlıcam. Beklerim, buralar çok tatlı valla :)):82:
canım benimm tşk ederim güzel dileklerin için inş dediğin gibi gülümseyerek hatırlayacağım bi gün olur zaman yaklaştıkça iyice heyecan basıyo gerçektenşimdide saç provama gidiyorum bakalım nasıl olcak öpüyorum hepinizi akşama görüşürüz
Kızlar iyi akşamlar,
Kaç gündür girip okuyamıyorum bile iş yogunlugundan eve geliyorum direk hooopp yatıyorum.
Şimdi de yataga uzanıp hızlıca bir göz atacagım ama imkanı yok bıtıremem bu aksam
Beberongo cum, cok gecmıs olsun canım
Hepinizi cok cok opuyorum
talhagizemcim çok sevindim bütün sonuçların iyi çıkmasına annene ve sana çok geçmiş olsun...verdiğin kilolar içinde tebrikler sahiden süper sonuç..allah nazarlardan saklasınn...kesinlikle başaracaksın hepimiz başarıcaz...hepimize ve içinde kendimede dua ediyorum tez zamanda güçlendirmeye geçelim die
evet eglenicem ve gündüzleri abartmadan karbo dahil herbişeyden yiyicem.. ve de eglenicem.. bu günü ben çok bekledim kızlar. ablam 47 yaşında ve ilk evliliğini yapıyor. yıllarda dua ettim onun da bi yuvası olsun diye oluyor yaaa. kendi evliliğime de inanmıyordum ama allah bana mutlu bi evlilik verdi. inanınca oluyormuş..
oyy kıymalısı da süper olur dimii .. kızlar süper fkirleriniz var harikasınız
merhaba güzel bayanlar.dukan diyeti kitabım geldi.atak evresinin sonuna kadar okudum.yarın hemen başlamak istiyorum.kilom fazla 120 kg. oyüzden atak evresini 10 gün yapmayı düşünüyorum.yulaf kepeğimi aldım.yalnız bu topikte bahsedilen goji nedir bilmiyorum.kitapta okuduğum sayfalarda gojiye rastlamadım.çok gerekli mi.nerden bulabilirm gerekliyse.
birde arkadaşlar dukandiyet sitesindeki ideal kiloyu,atak evresi süresini belirleyici anketi nasıl yapıyorsunuz ben yapamadım.malum yabancı dilde.
süt,yoğurt peynir tamamen mi yağsız olacak*
birde topikteki güzel tarifler seyir evresi için mi?çikolata,ekmek vs. atak evresi için hangi tarifleri önerirsiniz .ço soru sordum galiba kusuruma bakmayın çok heyecanlıyım da .inşaallah başarırım...
merhaba güzel bayanlar.dukan diyeti kitabım geldi.atak evresinin sonuna kadar okudum.yarın hemen başlamak istiyorum.kilom fazla 120 kg. oyüzden atak evresini 10 gün yapmayı düşünüyorum.yulaf kepeğimi aldım.yalnız bu topikte bahsedilen goji nedir bilmiyorum.kitapta okuduğum sayfalarda gojiye rastlamadım.çok gerekli mi.nerden bulabilirm gerekliyse.
birde arkadaşlar dukandiyet sitesindeki ideal kiloyu,atak evresi süresini belirleyici anketi nasıl yapıyorsunuz ben yapamadım.malum yabancı dilde.
birde topikteki güzel tarifler seyir evresi için mi?çikolata,ekmek vs. atak evresi için hangi tarifleri önerirsiniz .ço soru sordum galiba kusuruma bakmayın çok heyecanlıyım da .inşaallah başarırım...
arkadaşlar,ilk bilgileri vermiş bende günde 2,5 litre suyu hatırlatıyım ve yürüyüş ama seyirde,kolay gelsin.hadi tekrar hoş geldin.....
hergafcım aramıza hosgeldin
1. Gojı berry i ben Malatya pazarından alıyorum, bu dıyetın demırbaslarından biric vitamini deposu ve tuvalete cıkma konusunda bıze yardımcı kendısı, Malatya pazarında kılosu 60 Tl, biraz pahalı ondan daha uyguna alan arkadaslar var mı bılmıyorum.
2. Ben sur, yogurt peynır de lıght urunler kullanıyorum ama yarım lıght urunler de kullanan arkadaslar var.
3. Kepegın geldıgıne gore; mesela sabahları ben krep yapıyorum, hem ekmek yemıs gıbı oluyorum hem de cok doyurucu oluyor.
Tabii ki başaracaksın; biraz sabır ve burada olursan biz her zaman destek oluruz sana elımızden geldıgınce
arkadaşlar,ilk bilgileri vermiş bende günde 2,5 litre suyu hatırlatıyım ve yürüyüş ama seyirde,kolay gelsin.hadi tekrar hoş geldin.....