Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yahu senin şu ikonları kullanabilme kabiliyetine bayılıyorum..süpersin kısım yaw..hep gözümün önüne böyle şapşalak,sevimli masum bişey geliveriyor senin mesajlarından sonra...

şapşalak mı sevdim bunu:111:

hem heeemmm aşık şapşalağım ben kısııımmmm

canım kargonu gönderdim inş yarın elinde olcak:82:

Teşekkür ederim tarif için. Üzülmeyiiiiiiin. Ben yurtta kalıyorum dairelerimizde microdalga fırınımız var ama normal bir fırınımız yok maalesef

ayyyyy ben şeyi söylemeyi unuttum sizeeee

dün uzun zamandır görmediğim bi arkadasım geldi işyerine daha kapıdan girer girmez,aaaaaa kızım sana noldu böyle manyak zayıflamışsın harikasııınn dedi bende orda bittim

dedim yok canım abartma sadece azcık bi kilo verdim yok süper olmuşssun fıstık gibisin diyince ben tabi şımarık hatun moduna girdim.

şapşalak mı sevdim bunu:111:

hem heeemmm aşık şapşalağım ben kısııımmmm

canım kargonu gönderdim inş yarın elinde olcak:82:

Tekrar teşekkürler yağmurum..walla mahcup ettin beni..
heh bak şimdi tam şapşalak oldun...şimdi anlaşıldı senin şapşalaklığın..aşktanmış demeeeeekkk

hiç de sımarık değilsindir oysaki

süper bir his,çok iyi biliyorum..senin kadar incecik olmasam da bu itifatları hergün alıyorum ben de..en güzeli de kocamdan olanlar ama..herif bidaha aşık oldu sanırsam bana..meğer ne kadar istiyormuş zayıflamamı da belli edemiyormuş...zarif karım benim filan dimeye başladı ..hi hi hi

Tekrar teşekkürler yağmurum..walla mahcup ettin beni..
heh bak şimdi tam şapşalak oldun...şimdi anlaşıldı senin şapşalaklığın..aşktanmış demeeeeekkk

hemde deli gibi

ama aşk karşılıklı olunca güzel malesef:85:

şımarıklık nedir bilmem ben:131:

ayyyyy dimi ya insan bi böle fıkır fıkır oluyo ister istemez şımarıyo tabiki:116:kocişin çok şanslı o zaman senin gibi hatunu bulmuş daha ne olsunn. :116:

hatta ideal kilona kavuşunca siz nikah tazeleyin olmamııııı:123:

benim jinekoloğum beni bu dr yönlendirdi pko lu olduğum için ama bende yazılarını okuyunca vazgeçtim gitmedim

aha burda bile bulmuş magnumu yiyor yahu..sana dondurma olsun da arar arar bulursun zaten...
yoksam aşkın karşılıksız mı yağmurum,kıyamam bak
seni sevmeyen ölsün uleiinnn manken gibim kıssın yahu..

aha burda bile bulmuş magnumu yiyor yahu..sana dondurma olsun da arar arar bulursun zaten...
yoksam aşkın karşılıksız mı yağmurum,kıyamam bak
seni sevmeyen ölsün uleiinnn manken gibim kıssın yahu..

ya insanın fikri neyse zikride odur:) ben yanlışlıkla koydum o ikonu

malesef karşılıksız aslında bilmiyorum karşılıklı mı değil mi.uzun mesele:)

ya benim kalbim temizmiş ben onu anladım :))

üniversiteden mezun olan iş yerinden biri vardı baklava dağıttı herkese bende yememiştim dondurma alıyım sana o zaman dedi bende oluuurrr diyip atladım şimdi dondurma almıs hemde carte dor'un light dondurmasındannnnn

canlarımmmm benim mesai bitti ben gidiyorumseviyorum sizi yarın çizelge günü sakın kaçamak yapmayın döferiiiimmmm.

yönlerdirdiyse şüphelendiği bişeyler vardı bence neden gitmedin ki.?

yazılarını okudum pko luyum zayıflamama yardımcı ilaç verecekti yazılarda gi diyetinden bahsetmiş e ben şimdi yıllardır veremediğim takılı kilolarımı dukanla vermeye başlamışken istemedim gitmeyi

çizelge günü yarındı dimi hazır aklıma getirmişsiniz ben o saatlerde giremiyorum şimdiden yazayım
BOY:1.72
BAŞLANGIÇ TARİHİ:09/05/2011
BAŞLANGIÇ KİLO:80
HEDEFLENEN KİLO:67
GEÇEN HAFTAKİ KİLO:75
ŞUANKİ KİLO:73.2
HAFTALIK FARK:1.800

sağol canım benim inşallah vercem takmıyorum kafama takarsam gitmiyor çünkü inş.istediğimiz kiloya hepimiz düşcez

benimde durdu 13gün cuma günü regl filan bitti yine oynama olmadı +500-500derken p.tesi bi tartıldım 1kilo gitmiş p.tesiden beride atak yapıyorum bu 4.günüm -600
200derken cumadan beri 1800gitti üzülme seninde gidecek :13:

canım ben de reflü hastasıyım.ben bol süt içiyorum.yoğurt da çok tüketiyorum.ama süt özellikle soğuk ve şekersiz içince çok iyi geliyor

bende çok olmasa da şekersiz süt içerim zaten.daha çok kefir içiyorum.uzun süredir iyiydi neden bilmem şu faranjitten sonra azdı geçer yakında .ben genelde ilaç içmeden kendini tedavi edenlerdenim ama bazen olmuyor işde.şu kilolar dert gerisi hallolur.nerdeyse 2 haftam boşa gitti ondan bu kadar dertlendim.

istediğin kadar şımarabilirsin.harika bi duygu dimi.

sende şımarmayı hak etmiişsin.tadını çıkar zarif bayan:)beni de geçen gün oğlum tanımamış.ben merdivenden inerken babası annen geliyo demiş oğlum yok o genç biri annem değil demiş.pekde hoş olyor böyle şeyler canım arada duymak gerek dimi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…