yahu senin şu ikonları kullanabilme kabiliyetine bayılıyorum..süpersin kısım yaw..hep gözümün önüne böyle şapşalak,sevimli masum bişey geliveriyor senin mesajlarından sonra...
Canım ben sadece sütle tarçınlı krep yapıyorum tatlı istersen onu yap..illa böyle kurabiye gibi birşey mi istiyorsun..hani light puding,şu tarifi verilen çikolata,ya da bugün benim yeni eklediğim muhallebi tarifini de yapabilirsin..
tarçınlı krep ise 3 kaşık kepeği koyuyorum bi kaba,üzerini kapatacak kadar süt döküyorum(1 çay bardağı filan gibi) biraz göz kararı kusura bakma..sonra 10 dakika bırak onu şişsin iyice..böyle krep kıvamında olacak işte...sonra toz tatlandırıcı ve bolbol tarçın koyuyorum(kakaolu da yapabilirsin)..sonra ağır ateşte,yavaş yavaş pişecek...pratik birşey olsun diye bu geldi aklıma..birde yumurtasız olduğu için çok hafif oluyor...böyle irmik gibi oluyor kepekler...ama öyle çok birşey bekleme tabii,diğer tatlılar gibi olmaz..
siz böyle fırınım yok deyince üzülüyorum ama ben yaakahverengi de böyle yapmıştı
şapşalak mı sevdim bunu:111:
hem heeemmm aşık şapşalağım ben kısııımmmm
canım kargonu gönderdim inş yarın elinde olcak:82:
ayyyyy ben şeyi söylemeyi unuttum sizeeee
dün uzun zamandır görmediğim bi arkadasım geldi işyerine daha kapıdan girer girmez,aaaaaa kızım sana noldu böyle manyak zayıflamışsın harikasııınn dedi bende orda bittim
dedim yok canım abartma sadece azcık bi kilo verdim yok süper olmuşssun fıstık gibisin diyince ben tabi şımarık hatun moduna girdim.
Tekrar teşekkürler yağmurum..walla mahcup ettin beni..
heh bak şimdi tam şapşalak oldun...şimdi anlaşıldı senin şapşalaklığın..aşktanmış demeeeeekkk
hiç de sımarık değilsindir oysaki
süper bir his,çok iyi biliyorum..senin kadar incecik olmasam da bu itifatları hergün alıyorum ben de..en güzeli de kocamdan olanlar ama..herif bidaha aşık oldu sanırsam bana..meğer ne kadar istiyormuş zayıflamamı da belli edemiyormuş...zarif karım benim filan dimeye başladı ..hi hi hi
PROF DR METİN ÖZATA
GUATRDA BESLENME , TUZ KULLANIMI VE SİGARA
Tiroid bezinin iyi çalışması için sebze ve meyve daha fazla yenmeli, yeteri kadar proteinli gıda alınmalıdır. Proteinin yeteri kadar alınması tiroid bezinin iyi çalışmasını sağlar. Özellikle haftada iki defa yağlı balık yiyerek omega 3 yağ asitlerinden yeteri kadar alınmalıdır.
Karbonhidratlı gıdalarla fazla beslenmek ve yağlı yemekler tiroid bezine zarar verir. Unlu ve nişastalı gıdaları azaltmak gerekir.
buna gore dukan dıyetı yapark kendıme ıyılık edıyorum galıba bende tıroıt hastasıyım ..
hemde deli gibi
ama aşk karşılıklı olunca güzel malesef:85:
şımarıklık nedir bilmem ben:131:
ayyyyy dimi ya insan bi böle fıkır fıkır oluyo ister istemez şımarıyo tabiki:116:kocişin çok şanslı o zaman senin gibi hatunu bulmuş daha ne olsunn. :116:
hatta ideal kilona kavuşunca siz nikah tazeleyin olmamııııı:123:
aha burda bile bulmuş magnumu yiyor yahu..sana dondurma olsun da arar arar bulursun zaten...
yoksam aşkın karşılıksız mı yağmurum,kıyamam bak
seni sevmeyen ölsün uleiinnn manken gibim kıssın yahu..
benim jinekoloğum beni bu dr yönlendirdi pko lu olduğum için ama bende yazılarını okuyunca vazgeçtim gitmedim
yönlerdirdiyse şüphelendiği bişeyler vardı bence neden gitmedin ki.?
tatlım benim kıyamam sana üzülmeben de 4 gündr atak yapıyorum.yarın bakalım sonuç ne çıkacak?sonra 5+5 le devam edicem bakalım
sağol canım benim inşallah vercem takmıyorum kafama takarsam gitmiyor çünkü inş.istediğimiz kiloya hepimiz düşcez
canım ben de reflü hastasıyım.ben bol süt içiyorum.yoğurt da çok tüketiyorum.ama süt özellikle soğuk ve şekersiz içince çok iyi geliyor
veeeeeeeee tataaaaaaaaaaam .bugün kendime 2 tane s beden tişört aldım.hem de s bedenyarın tartılınca kaç kilo olduğumu paylaşacağım atağın son günü bugün
ayyyyy ben şeyi söylemeyi unuttum sizeeee
dün uzun zamandır görmediğim bi arkadasım geldi işyerine daha kapıdan girer girmez,aaaaaa kızım sana noldu böyle manyak zayıflamışsın harikasııınn dedi bende orda bittim
dedim yok canım abartma sadece azcık bi kilo verdim yok süper olmuşssun fıstık gibisin diyince ben tabi şımarık hatun moduna girdim.
hiç de sımarık değilsindir oysaki
süper bir his,çok iyi biliyorum..senin kadar incecik olmasam da bu itifatları hergün alıyorum ben de..en güzeli de kocamdan olanlar ama..herif bidaha aşık oldu sanırsam bana..meğer ne kadar istiyormuş zayıflamamı da belli edemiyormuş...zarif karım benim filan dimeye başladı ..hi hi hi