Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

vuvucuuuum 66 ları görebüldün müüüüüüüüü???

hihihi canımsınn...walla ticeker ı unutmuşum..bu sabah 66.9 u gördüm

ama ben c.tesi sabahı 66.8'i görmüştüm,sonra biliyorsun yemekli içkili pastalı börekli düğün kaçamağımdan sonra 67.5 oldum..3 günde 600 gramından kurtuldum ve 66.9 oldum..yani bu cumaya -100 filan giricem herhalde ama aslında -100 + -700 olmalıydı
sayılmamı kiii ...hee bana bi güzellik yapsanız olmamı

günaydın herkese, benim dünkü sevincim kursağımda kaldı , dün 79.9dum bu sabah 81.2..evde ben 2 kişi miyim acaba, ben dünkü ben miyim?? :44:..dünkü porsiyonlarım biraz abartılıydı ve akşam yemeğini de biraz geç yedim 8.45 de bitmişti ve gece de mide spazmım ve reflüm oldu ama yine de sonuç bu mu olacaktı yani..reglim de yakın tabii

yaa kıskanıyorum yaaa ben de yapmak istiyorum ama süt tozu işini napcağımı bilmiyorum,buradaki kim de yok sütaşınki (((

tatlım ben metrodan pınarınkini aldım..hatta orda pastaneler için özel bölüm var birsürü malzemeler görevli ben sorunca önce markasını bilmediğim bi ürün verdi ama baya büyüktü tam onu alıyoum bide bu var die pınarınkini gösterdi onu aldım..metro varsa bulunduğun yerde edinebilirsin yada en kötü pastanelere sor onlar illaki bi yerden alıyolardır...yolandacım mayalı ekmeği henüz denemedim ekmeğim evvelsi gün bitti..dünde dolma yaptım kepek hakkımı onda kullandım yarın dener sonucu hemen yazarım canımcım...

sen kurtlarını hazırda beklet bari o zaman, lüzum halinde devreye sokarsın:)) ben saaaa diyim o yumrukla kendine gelcen sen bi yumruk da sen çaaaakk yiieeevruuuuumm
İvet canımcım bi süre abartmadan salıcam ondan sonra da yumruğu çakacam

günaydın canım..evet bencede en isabetlisi o olur..çok abartmadan mutlu günlerini stressiz geçir cnm..bizim içinde göbek at akşama

ya bi süre güçlendirme gibi olur hem .. olur atarım canımcım

yani aslında hiç fena değil diyebilir miyim bilmiyorum. eski diyetimdeki yaptığım kaçamaklarının yanından bile geçmez o haftasonu kaçamakları dediklerin. tüm haftasonu içtiğim 33 cl lik bir biranın ben bu kadar büyük bir sonucu olduğunu sanmıyorum. hastalıktan da diyetimi pekte aksatamadım korkudan.. ama tabi kullandığım ilaçların negatif etkisi olmuştur. neyse ben haftaya tertemiz yeni bir sayfa açıyorum diyetime yeniden başlıyorum. yumruk değil de adını atakta koyabiliriz çünkü ben zaten atagı sadece 2 gün yapmıştım. o zaman et yemek zor gelmişti. şimdi alıştım beş gün filan yapacam

canım sıkma canını kesin reglidendir..ben geçen çizelge güngünde cuma günü regliydim 79.100 dü kilom..bitince 78 i gördüm hatta dün 77..800 olan kilom bu sabah 77.200 noluyo patır patır valla anlamadım ama uzun bi duraklamadan sonra gitmeye başladılar

Canım bolbol eğlen bu akşam...takma kafanı diyete..şaşırt biraz bünyeyi...inşallah güzel geçer,fıstık gibi olursun sen de ablan da...
bu arada zeynebin ekmeğinin mayalısını ben deneyecektim amma öyle doyurucu birşey ki,her öğünde yiyorum bitmiyor kardeş..artık h.sonu yaparım herhalde kıymalı filan...

Ay ben de yaptım. Eşim bayıldı! Çikolata manyağıdır kendisi

:85::85: :85::85: (biliyorum bu yağmurun yüzifadesi ama çok etkili olduğundan bunu kullandım)
:85::85: :85::85:

yani şimdi herkeşler pınarın süt tozunu buldu mu yani :85::85: (mokunu çıkardım farkındayım)
ama gerçekten

Son düzenleme:

anammm sütaş sütaş deyip duruyorum,pınar demek istiyorum aslında..walla ben coffee mate dışında bir süt tozu olduğundan habersizdim e dostlar...bi etrafa sorayım bakayım..metro filan yok burda kardeş...dur kocişe söyleyeyim bakınsın...yağsız süt tozu diye mi soruyorsunuz marketlerde??

evet canım pastacılıkla ilgili kahve kreması değil..aynen bende kahve kreması sanıyodum hatta onunda lightı vardı meğersem ayrıymış:)

ay deneyince bana da deyiverin mayalısını. ben de ekmekleri bitiremedim 12 taneydi birer tane yiyorum sabahları bazen de unutuyorum duruyolar garip garip dolapta....
canımcım metro derken metro gross marketi diyorsun dimi.. onlara sadece şirket kartı olanlar girebiliyo alışveriş yapabiliyo die biliyorum. bende yokta şirket kartı.. yani şirketler alışveriş yapabiliyo kişiler deel

benim eşimin yorumu 'hadi len bu diyet falan değil' oldu

ay ne kadar sürdü duraklama.. regle denk gelmedi dimi.. acaba benimki de öyle patır patır gider mi. valla bunları okumasam dukana mukana inancım kalmicak kızlar he bazen bu diyet bana göre değil sanırum demiyor değilim.

evet eglenicem ve gündüzleri abartmadan karbo dahil herbişeyden yiyicem.. ve de eglenicem.. bu günü ben çok bekledim kızlar. ablam 47 yaşında ve ilk evliliğini yapıyor. yıllarda dua ettim onun da bi yuvası olsun diye oluyor yaaa. kendi evliliğime de inanmıyordum ama allah bana mutlu bi evlilik verdi. inanınca oluyormuş..
oyy kıymalısı da süper olur dimii .. kızlar süper fkirleriniz var harikasınız

Ablan için çokkk sevindim, aşkı bulmuş ve dahası evleniyor... Demek doğruymuş aşkın ne zaman kapımızı çalacağı belli değil.-)

Canım üzülme, bu ani gelen kilolar hızlıca gidiyor zaten. Regl sonrası 80'lere de veda edeceksin eminim.

buz haliyken yeniliyor değil mi,hani hepsini çıkartıp dışarda bekletebiliyormuyuz yoksa buzlukta mı saklıyoruz hep?
hani yiyemiyorum bari bol bol anlatın bana

ay vuvuucum o kadar güselki seve seve anlatırım en kısa zamanda edin valla abartmıyorum çok güsel..ben 2 ölçü yaptım öncelikle 2 kaşık pek az geldi gözüme..zaten daha kalıplara koymadan tadına bakayım dedim şekeri iyimi die aman tanrım ekmeğe sür ye o hali bile güzel...neyse buzluğa attım 4 saat diyodu tarifde neyse gece bi bakayım dedim nasıl olmuş...buz gibi takır takır düşmedi kalıptan yani devamlı buzlukta kalsada buz gibi sert olmuyo...ben bıçak yardımıyla çıkardım...bidahakine streç filme sarıp atıcam dilim dilik keserek servis yapıcam..hatta acaba diyorum içine yulaf ezmesi koysak biraz mozaik pasta olurmu:)) baya macun gibi bişi oluyo ve 2 parça yediğinde acayip kesiyo baya yoğun tadı..ben bide bitter kakaoyla yaptım..ayıptır sölemesi sanki gece 1 paket çikolata yemişim gibi içimi baydı resmen çikolata lütfen bu tatdan mahrm kalmayın bişekilde bulup yapın deneyin..dün yaptığım kabı yaladım resmen:))

Biz de seni özlüyoruz şekerim yaaa..arada bari bize güçlendirmeyle ve düğününle alakalı bilgiler ve kaç olmaz mı
Kaç gün kaldı büyük güne?

son 9 gün cnmmm güçlendirme iyi gidiyo geçen hafta sonu şehir dışında tam diyete uyamamam ve reglimde aynı haftaya gelmesıyle 58.8 lerde falandım bugün 57.5im anca normale döndüm

buz haliyken yeniliyor değil mi,hani hepsini çıkartıp dışarda bekletebiliyormuyuz yoksa buzlukta mı saklıyoruz hep?
hani yiyemiyorum bari bol bol anlatın bana

Buzluktan çıkarır çıkarmaz güzel oluyor. Çukuyla dondurma arası bişi böyle :))

günaydın kızlar +300 gr la uyandım sabah

15 günden beri tık yokkkkk

akşamda eşimle tartıştık çoçuk istiyor çokk, ben bu kilomla hamile kalırsam ne yaparım yaaa canım çok sıkkın

hepinize iyi günler diliyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…