arkadaşlar merhabalar bende artık düzenli bir diyete başlamak istiyorum detoks, o diyeti, bu diyeti diye diye beynim ambale oldu. ama en son kitapçıda dukan diyeti kitabını gördüm ve burdada başlıkta rabet olduğunu görünce umutlandım..
ben 17 yaşındayım ergenlik ve gelişim dönemim pek bitmiş sayılmaz o yüzden yapanlara bununla ilgili soru sormak istiyorum benim gelişimimi kısıtlayacak bir uygulama mı yani detoks da mesela hiç protein tüketilmiyor benim için çok olumsuz bu dönemimi olumsuz etkilemiyecek bir diyet yapmak istiyorum bu konuda yorumlarınızı alabilir miyim???
ayyy ablasunun gulü yirün seni ben yirün yolim benim koşkam valla beceremem diye hiç bulaşmıyim dediydim ölede oldu hade sen yapuver ablana eeee ben asta vede yaşlu bir kadunum
üzülme öglen balık yemişsin en azından ben her gün her gün took yiyorum. yarında took var off sıkıldımm..
ben acaba bi dana filan mı satın alsam toptan olmuyo böle batıcaz hahaha
gögsünü yime sende vagüscüm. valla ben artık cignemiyorum bütünyutuyorum gögüs etini
ayy hadi hayırlısıı.benim dügünüm olmamıştı sadece nikahtı ama çook heyecanlanmıştım hayatımın aşkı kocam oluyordu çünküübu cumartesi de ablamı evlendiriyorum ben
abla tarifini versene bizim öteki topike
oo süpersin vagüs. artık bir numaralı müşterin olurum
yaa ne kazık yedim heee. 200 gr 16 tl para verdim yazıklar olsunharam olsun yaaa. kg sunu 70 tl den çaktılar bana :84::84:
abla senin neden kilo çizelgen yok
boy
baslangıc kg
şimdiki kg
hedef kf yaz
ben sana yapim sana
babana afiyet olsun.çok hoş ya bide duyunca dalga geçerler bizim kepekli ürünlerimizle.demek baya güzel yapıyosunki bulan götürüyor.bi daha yapınca sakla sen onları:))
yoli şimdi sen touk moduna geçmişsindir heee şimdi sen bana çizelge yapcen ya yapana kadar benim kulaklar uzayacak haa
üzülme öglen balık yemişsin en azından ben her gün her gün took yiyorum. yarında took var off sıkıldımm..
ben acaba bi dana filan mı satın alsam toptan olmuyo böle batıcaz hahaha
gögsünü yime sende vagüscüm. valla ben artık cignemiyorum bütünyutuyorum gögüs etini
ayy hadi hayırlısıı.benim dügünüm olmamıştı sadece nikahtı ama çook heyecanlanmıştım hayatımın aşkı kocam oluyordu çünküübu cumartesi de ablamı evlendiriyorum ben
abla tarifini versene bizim öteki topike
oo süpersin vagüs. artık bir numaralı müşterin olurum
yaa ne kazık yedim heee. 200 gr 16 tl para verdim yazıklar olsunharam olsun yaaa. kg sunu 70 tl den çaktılar bana :84::84:
abla senin neden kilo çizelgen yok
boy
baslangıc kg
şimdiki kg
hedef kf yaz
ben sana yapim sana
evet cnm darısııı bütün bekarların başına inş :87:
çok teşekkür ederim canım aynı başlamış olabiliriz ama sen ne kadar verdin ama benim vermem gereken daha çok senin kilon benden azdır ondandır.canını sıkma sende verirsin banada dua et daha katetmem gereken yolum çok.
Herkese iyi geceler, yarın sabah eksi kilolarla güzel bir güne uyanmak dileğiyle. :79:
canım hoşgeldin...allah şimdiden mesut etsin..tatlı telaşeler bunlar bi bakacaksın düğün bitmiş ama sen bişi anlamamışsın...herşeyden keyif alarak yaşa valla öle bi geçiyoki ne oldunu anlamıyosun o karambolde..inşallah çooook mutlu ol..
canım içimizde bi sürü hamarat var.belki biri dukana uygun karpuz üzüm benzeri bişiler becerirde yazı kolay geçiririz hı.:))göğüs etlerinin üstüne bol biber kekik dök sarımsaklı yoğurt bolca belki daha kolay yersin ben öyle yapıyorum fena olmuyor.
Günaydın kızlar,
Şööle bi akşam neler kaynatmışsınız baktım :) şimdi kahvaltı yapıyorum ofise geçicem birazdan.Kızlar bende kg değişikliği yok bu akşam ablamın kınası var tam dukan diyetinde kalamicam ama olabildiince protein agırlıklı beslenicem. bu telaşlar bitince de komando malzemelerimi ( marketten bol bol pro ) alıp yumruk harekatı ile dukanistlerimin arasına dönüciimm ... Zeynep ablaaa. cvplarım geliyiii bekle bir bucuk saat sonra geliyiim. gerçi sende şimdi touk modundasındır yaaa..
günaydın canım, ehehheue yalnız değilsiiin...ben de +100 ile uyandım, dün saf prt günümdü veee hiç yaramazlık da yapmadım üstelikkk:95::95: metom benimle dalga geçiyo resmen, anlamadım kiiiiii...Günaydın....
Bugün güne + 200 ile başladım. Sanırım bu cuma excelinde dibi boylacağım....
imdattttttttttttt yaaa kızlar bişey dicem ama gülmeyin dün gece kendime ilk kez dukan tariflerden kek yapmıştım akşam üzeri dışarı çıktım eve geldim bi koşu dolabı açtım dedim bir dilim kahvemle yiyeyim bari allahım oda ne babam hepsini yemişşşşşşşşş normal kek sandı herhalsormayada utanıyom geçen kurabiyelerimide kociş yediiii ama olmazki böle