Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Sevgili Parvati, diyetini dikkatlice yaparsan bir sorun olmayacağını tahmin ediyorum. Ama bazı şeylere özellikle dikkat etmelisin. Mesela yulaf kepeği ve goji berry'i hiç aksatmadan kullan ve sakın aç kalma. Proteinlerden bol bol ye. Ayda bir de kan değerlerini kontrol ettir, sorun yoksa devam. Senin ne kadar fazla kilon var?

ayyy ablasunun gulü yirün seni ben yirün yolim benim koşkam valla beceremem diye hiç bulaşmıyim dediydim ölede oldu hade sen yapuver ablana eeee ben asta vede yaşlu bir kadunum

zeynepten yolinin dikkatine boy 158
başlangıç 72kg
şu anki kilo 68.7
hedef kilo 60kg
şuna bak yoli verdiğim kilo cücük kadar hee

babana afiyet olsun.çok hoş ya bide duyunca dalga geçerler bizim kepekli ürünlerimizle.demek baya güzel yapıyosunki bulan götürüyor.bi daha yapınca sakla sen onları:))

gerçektende saklıycam canım heleki eşim herşeyi yer 90 kg aştı mübarek diyet miyet hak getire ama benimkilere sulanıp süpürüyor onlara yapsam varya günlerce sürünür orda aksilik işte ama babam bilmeden yemiştir ya benim diyette falan oldumu bilmiyor yani

yolandacım ben keki zaten bizim dukan tariflerinden almıştım vagusun kekiydi galiba gojilimojili gerçek kek gibi oldu güzeldi baya haaaa bide kakaolu yapmıştım dün yağı azaltılmış kakao bulmuştum onunla yaptım harikaydı yani

yoli şimdi sen touk moduna geçmişsindir heee şimdi sen bana çizelge yapcen ya yapana kadar benim kulaklar uzayacak haa

evet cnm darısııı bütün bekarların başına inş :87:

canım hoşgeldin...allah şimdiden mesut etsin..tatlı telaşeler bunlar bi bakacaksın düğün bitmiş ama sen bişi anlamamışsın...herşeyden keyif alarak yaşa valla öle bi geçiyoki ne oldunu anlamıyosun o karambolde..inşallah çooook mutlu ol..

bu arada bu akşam tariflerdeki çikolatayı yaptım sonuçç YOK BÖYLE BİŞİİİİ tanrım bu kadar güzel olamaz sahiden baya baya çikolata...kesinlikle yapın şiddetle tavsiye ediyorummmm

talhagizemcim çok sevindim bütün sonuçların iyi çıkmasına annene ve sana çok geçmiş olsun...verdiğin kilolar içinde tebrikler sahiden süper sonuç..allah nazarlardan saklasınn...kesinlikle başaracaksın hepimiz başarıcaz...hepimize ve içinde kendimede dua ediyorum tez zamanda güçlendirmeye geçelim die

cnm çok çok teşekkür ederim elimden geldiği kadar her anın tadını çıkarmaya çalışıcam

Günaydın kızlar,

Şööle bi akşam neler kaynatmışsınız baktım :) şimdi kahvaltı yapıyorum ofise geçicem birazdan.Kızlar bende kg değişikliği yok bu akşam ablamın kınası var tam dukan diyetinde kalamicam ama olabildiince protein agırlıklı beslenicem. bu telaşlar bitince de komando malzemelerimi ( marketten bol bol pro ) alıp yumruk harekatı ile dukanistlerimin arasına dönüciimm ... Zeynep ablaaa. cvplarım geliyiii bekle bir bucuk saat sonra geliyiim. gerçi sende şimdi touk modundasındır yaaa..

Günaydın....

Bugün güne + 200 ile başladım. Sanırım bu cuma excelinde dibi boylacağım....

tavuk göğsünü az sarımsaklı yoğurdun içine didikleyip, iyice karıştırıp öyle yiyorum ben...elimin altında hep hazır oluyor, aralarda da 2-3 çatal yiyom...bi de tavuk köftesini şiddetle tavsiye ederim,aynen normal küfte gibin yapıyorum, ekmek yerine yulaf kepeği koyuyorum, maydanoz felan o da güzel oluyor...ama haşlanmışını ben de tek yiyemiyorum, ağzımda büyüyor resmen lokmalar

günaydın cicim, iyi dökün kurtlarınızı bu gecee... kendine de eziyet etme yavritom, onu yemicem felan diye...yi yavrum yiiii düğünden sonra dönüşün muhteşem olacak nasılsaa hohoyyyyttt

Günaydın....

Bugün güne + 200 ile başladım. Sanırım bu cuma excelinde dibi boylacağım....
günaydın canım, ehehheue yalnız değilsiiin...ben de +100 ile uyandım, dün saf prt günümdü veee hiç yaramazlık da yapmadım üstelikkk:95::95: metom benimle dalga geçiyo resmen, anlamadım kiiiiii...

zeynep ablaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…