arkadaşlar merhabalar bende artık düzenli bir diyete başlamak istiyorum detoks, o diyeti, bu diyeti diye diye beynim ambale oldu. ama en son kitapçıda dukan diyeti kitabını gördüm ve burdada başlıkta rabet olduğunu görünce umutlandım..
ben 17 yaşındayım ergenlik ve gelişim dönemim pek bitmiş sayılmaz o yüzden yapanlara bununla ilgili soru sormak istiyorum benim gelişimimi kısıtlayacak bir uygulama mı yani detoks da mesela hiç protein tüketilmiyor benim için çok olumsuz bu dönemimi olumsuz etkilemiyecek bir diyet yapmak istiyorum bu konuda yorumlarınızı alabilir miyim???
kızzlaaarr ben çok özlüyorum sizikoşturmaktan anca akşamları pc başına geçebiliyorum ben sayfaları okuyana kadarda baya geç oluyo sizlere katılamıyorum
kilo veren arkadaşlar hepiniz adına çook sevimdim yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hastalara geçmiş olsun temizlik yapanlara kolay gelsinfırsat bulmuşken şööle hepiciğinize birden yazıyım dedim mucxxx
Biz de seni özlüyoruz şekerim yaaa..arada bari bize güçlendirmeyle ve düğününle alakalı bilgiler ve kaç olmaz mı
Kaç gün kaldı büyük güne?
vuvuucum aşkolsun sen kötü kadın deil şanslı azınlıklardansın:))valla benimde kayınvalidem özünde çok iyi biridir ama işte dediğin gibi herşeyi ayağına getire getire sadrazam gibi yetiştirmiş..ama ben asla oğlum öyle olsun istemem ve devamlı ince ince işliyorum işte...bi arkadaşım iki laf bi büyü derdi belki ilerde etkisi olur...ben zaten çalışmıyorum tabiki seve sevede yapıyorum işi gücü allah eksiltmesinde bazen daral geliyo bide benimkiler yatıya gelmeyi falan çok sever saolsunlaraynı şehirde olupta sabahtan gelip 2 günden önce gitmeyen ben bi bunları gördüm işte o zamanlar kriz halindeyim..işte iyi niyet güleryüzde bi yere kadar oluyo napalım tatlım kader ne mutlu sana kayınvalideninde ellerinden öperim akıllı kadınmış işte gelininin gönlünü fethetmiş...allah mutluğunuzu daim etsin canım benim:)
"kayınvalidem özünde çok iyi biridir ama ...."
böyle cümlelere bayılıyorum...tatlım yaa sen haklısın,benimkiler farklı şehirlerde olmalarına rağmen senede 2-3 kere gelip 2 gün kalıyorlar..genelde biz gidiyoruz ayda bir onlara...aynı şehirde olmak zaten en iyi kaynana ile bile zorken bu şekilde olunca daha da zor tabii...ben şunu demek istedim kocalarınıza çok kızmayın,tabii içten de gelecek,tembelse o ayrı konu ama genelde suçlu yie kadınlar..
erkek yetiştirenlereydi lafım...ki sen de süpermişsin,böyle devam et canım sana bir
ya bi kere oğlun hiçbirşeye muhtaç olmuyor bu şekilde yetiştirdiğinde..ne askerde,ne okurken...mecbur olduğu için evlenmiyor..mesela eşlerini aslında çok sevmeyip sırf eli ayağı o kadın olduğu için bile ayrılamayan erkekler var..kocam beni sevmesin yanımda durmaz walla,herbişeyi becerebiliyor maşallahbu onun için iyi tabi :)
merhaba arkadaşlar mayıs 25 ten beri dukan yapıyoruz kocacımla, o 8 ben 5 verdim , ama inanın acaip inceldik, bugün regl oldum ve ilk kez 100 gr artı çıktım o da dün tatlı krizinden light pudinge dadanmamdan olsa gerekbu diyeti bir çok kilolu arkadaşıma bizzat arayıp tavsiye ediyorum, çığ gibi yayılıyoruz anlayacağınız, aslında şu an 68 küsürüm ama 65 kiloyken olduğum gibiyim , sonuçları böyle görmek daha da gaz veriyor insana, bunları neden yazıyorum burayı okuyup başlasam mı acaba diye düşünenler için yazıyorum evet başlayın arkadaşlar, inanın kilolu olmak insanı her açıdan mutsuz ediyor bunu verince daha iyi anlayacaksınız, bi de bugün eşimle de konuştuk yediğimiz herşey o kadar doğal ve yararlıki, hayatımızdan bi çok kimyasal şeyi çıkardık bu diyetle, herkese tekrar başarılar diliyorum sevgiler
gojiberry de aldım canım diyetin başından beri sabahları bir çorba kaşığı yiyorum üstüne su içiyorum. 18. günüm daha 3 defa zor çıktım. baştan beri okumaya çalıştım internette satılan yulaf kepeği saman gibiymiş almayın diyorlardı. ruşeym de kullandım iki gündür de keten tohumu alıyorum. 50 bedenden 46 ya düşmek üzereyim 48 bol geliyor. incelme olmasa vazgeçicem. fransada eşimin akrabası var yüzümü kızartıp istesem mi yulaf kepeği?
bu arada kabızlık yüzünden meyve yemeye başladım
oyyyyyy kıyamam sana ablamm 16.30 da biraz çupra yedim şimdide kahvayle kek yicektim kekimi yemişler yine touğa kaldım allahtan gelirken kızarmış touk almıştım eeeeeee insanın evi darülaceze gibi olunca kimin ne yidiği belli olmıyaa yolicimmm koşkammmm benim
darısı bizimde başımıza diyelim değilmi?
tşkler cnm walla ne yalan söyleyim sizler gibi böyle mutlu çiftleri görünce daha da bi hevesleniyorum:78:
Dukan duymuyor ama ben duyuyorum yaptıklarınıgelio oklava
aaaaaaaaamiiiiiiiiiinevet cnm darısııı bütün bekarların başına inş :87:
ayyy ablasunun gulü yirün seni ben yirün yolim benim koşkam valla beceremem diye hiç bulaşmıyim dediydim ölede oldu hade sen yapuver ablana eeee ben asta vede yaşlu bir kadunum
zeynepten yolinin dikkatine boy 158
başlangıç 72kg
şu anki kilo 68.7
hedef kilo 60kg
şuna bak yoli verdiğim kilo cücük kadar hee
yolandacım ben keki zaten bizim dukan tariflerinden almıştım vagusun kekiydi galiba gojilimojili gerçek kek gibi oldu güzeldi baya haaaa bide kakaolu yapmıştım dün yağı azaltılmış kakao bulmuştum onunla yaptım harikaydı yani
oyyyyyyy yanlış alarm kızlar kek vuvununmuş vagüsün dedim hatlar karıştı yine
yoli şimdi sen touk moduna geçmişsindir heee şimdi sen bana çizelge yapcen ya yapana kadar benim kulaklar uzayacak haa
tavuk göğsünü az sarımsaklı yoğurdun içine didikleyip, iyice karıştırıp öyle yiyorum ben...elimin altında hep hazır oluyor, aralarda da 2-3 çatal yiyom...bi de tavuk köftesini şiddetle tavsiye ederim,aynen normal küfte gibin yapıyorum, ekmek yerine yulaf kepeği koyuyorum, maydanoz felan o da güzel oluyor...ama haşlanmışını ben de tek yiyemiyorum, ağzımda büyüyor resmen lokmalar
günaydın cicim, iyi dökün kurtlarınızı bu gecee...kendine de eziyet etme yavritom, onu yemicem felan diye...yi yavrum yiiii düğünden sonra dönüşün muhteşem olacak nasılsaa hohoyyyyttt
günaydın canım, ehehheue yalnız değilsiiin...ben de +100 ile uyandım, dün saf prt günümdü veee hiç yaramazlık da yapmadım üstelikkk:95::95: metom benimle dalga geçiyo resmen, anlamadım kiiiiii...
tebrik ederim mustlucum bence çok başarılı. bende 25.05.2011 de başladım iki gün sonra benim de bir ay olacak toplam kg kaybım 2,3 kg. ne kaaa başarılıyım dimmiiiDukanda 1 ayı tamamladım, toplam kilo kaybı 5.3 kg :87:
canım kusura bakma gün içinde bakamıyorum pek şimdi okurken gördüm şu adresten bilgi edinebilirsin bütün videoların isimlerini ve açıklamalarını da vermişler ben bazılarını indirdim akşamları yapıyorum gerçekten çok etkili tavsiye ederim
imdattttttttttttt yaaa kızlar bişey dicem ama gülmeyin dün gece kendime ilk kez dukan tariflerden kek yapmıştım akşam üzeri dışarı çıktım eve geldim bi koşu dolabı açtım dedim bir dilim kahvemle yiyeyim bari allahım oda ne babam hepsini yemişşşşşşşşş normal kek sandı herhalsormayada utanıyom geçen kurabiyelerimide kociş yediiii ama olmazki böle
koşkan sana kurban olsun ablitooomm
amin canım darısı tüm evlenmeye hazır bekar kızlarımızın ve erkeklerimizin başına
valla dün kocalarımızı çok çekiştirdik ama bakma sen onlar evlerimizin direği gözümüzün nuru. allah herkesin evinden dirlik düzen ve huzuru eksik etmesin
berrinim tatlım bana bi kaç gün müsade. ben bi süre dukancı olamayacağım. zaten kg vermem tamamen durdu bak bugün 23 haziran en son 11 haziranda 60,3 tüm hala tıkk yok yani bi süre rölanti moddayım azar azar sevdiim şeylerden yiycem bari güçlendirme tarzı bişi olsun ama söz tamam abartmicam..
aaaaaaaaamiiiiiiiiiin
yaa olur mu becerememek. senin ekmek tarifin sayesinde ekmek ihtiyacımızı karşılıyoruz. çok sevaba girdin .. bi çok dukancı sayende kahvaltı ediyii..bi arkadaş mayalı denicekti sadecam sendin sanırım denedin mi hayatım mayalı ekmegin nasıl olduuu ..
ablam hazırladım tickerini özel msj olarak attım. nereye yapıştıracağını da tarif ettim .. zorlanırsan istedii sor bana.. yardımcı olurum seve seve
o keki bende en kısa zamanda yapayım. bazen böle çayın yanında bişi yiyesi geliyor insanın yahuu
şimdi de sen touk modundasın hehehhe
canım işte iş yerinde sarmısaklı yoort tüketebilsem işim çok kolay olacakta olmuyor işte. dün tavukları zero ile yuvarladım mideye yoksa zordu hehe.
bu akşam döktüriim dimi kurtları. yahu gelinden çok filan oynarım sonra beni ayıplarlar evli barklı kadın cık cık diyee. bi de anam kızar bana neme lazım ben uslu oturiim. yada ortama göre benim kurtları hazırolda bekletirim artıkın
canım arada olur öyle artılar. bak benim resmen inat sürecine girdi. bugün 60,4 gördüm ama işte en az 60,3 çıkıyorum. ben böyle bişi görmedim yahuu onbeş gün olacak bu kg nun altına düşülmez mi düşülmüyor işte.. biraz salayım ben inat sürecine girdi metom biraz rahatlasın da sonra ona ben bi yumruk çakacam neye ugradıını şaşırcak. bu ara yediklerimin koca boazlılığımla alakası yok şaşırtma taktigi ( deeermişim sizde yersiniz yaaaa)
tebrik ederim mustlucum bence çok başarılı. bende 25.05.2011 de başladım iki gün sonra benim de bir ay olacak toplam kg kaybım 2,3 kg. ne kaaa başarılıyım dimmiii
günaydın kızlarrr bende her gün - 200 eksiliyorum günlük bakınca azmış gibime geliyor ama toplanınca baya iyi gidiyor gibi dimi
Günaydın kızlar,
Şööle bi akşam neler kaynatmışsınız baktım :) şimdi kahvaltı yapıyorum ofise geçicem birazdan.Kızlar bende kg değişikliği yok bu akşam ablamın kınası var tam dukan diyetinde kalamicam ama olabildiince protein agırlıklı beslenicem. bu telaşlar bitince de komando malzemelerimi ( marketten bol bol pro ) alıp yumruk harekatı ile dukanistlerimin arasına dönüciimm ... Zeynep ablaaa. cvplarım geliyiii bekle bir bucuk saat sonra geliyiim. gerçi sende şimdi touk modundasındır yaaa..
bu arada bu akşam tariflerdeki çikolatayı yaptım sonuçç YOK BÖYLE BİŞİİİİtanrım bu kadar güzel olamaz sahiden baya baya çikolata...kesinlikle yapın şiddetle tavsiye ediyorummmm
Merhaba Parvati, Yaşını gördüm ve yazmaya karar verdim sana canım. Benim de 17 yaşında bir kızım var. 168 boyunda ve 60 kg. Tombiş değil ama bacakları biraz topluca.-)) Yediğine -oldukça- dikkat eder ama tabi arkadaşları ile çıktığında neler yer bilmiyorum.-))
Ben bu diyete başlayınca o da heveslendi ama ben KESİNLİKLE izin vermedim. Akşamları birikte tavuk yiyoruz evet ama sebzesini ve 1 dilim kepek ekmeğini asla ihmal etmiyorum. Ha bu arada güzel bir şey oldu, akşam yediği çikolataları kesti. ( canımıza minnet) . Sizler henüz gelişme çağındasınız ve vücutlarınızın her türlü besine ihtiyacı var. BÜYÜMEK için.-))
Kaç kg olduğunu bilmiyorum ama lütfen ve lütfen alman gereken besinlerden vaz geçme. Porsiyonlarını küçült pilav börek vs yarıya indir , tatlıyı kes... AMMMMAAA sahip olduğumuz doğanın yurdumuza bahşetiği a doyulmaz zeytinyağımızı sebze ve meyvelerimizi lütfen ihmal etme tatlım. Uzun yazdım ,pek de duymek istediğin şeyler değil belki. Ama yarın öbürgün eksik beslenmeden dolayı pek çok sorunla karşılaşabileceğini unutma güzelim.Seni sevgiyle kucaklıyorum
yaa kıskanıyorum yaaa ben de yapmak istiyorum ama süt tozu işini napcağımı bilmiyorum,buradaki kim de yok sütaşınki(((
Dukanda 1 ayı tamamladım, toplam kilo kaybı 5.3 kg :87:
walla müthiş mustlu..ben de o kiloyu verdim ki düşün sen o kadar verilen kilonun üstüne verdin..kutluyorum