canım ben yaklaşık aydır bu foruma giriyorum o zamanlar 81.500 falandı kilom...nerdeyse 2 hafta önce 79 ları zar zor görmüştüm...yani hiç kaçamak yapmamama rağmen çok az veriyodum...bu son reglimden sonra düşüşe geçti bianda..sende şimdi yumruktan sonra kaçamaksız devam et illaki direncini kırcaksın...sakın dukancımıza olan inancını kaybetme ben bu kiloları gördüysem herkes görür yıllardır 7li rakamları göremiyodum...evet metro gross market canım..bende arkadaşımın var kartı onunla gidiyorum...varsa etrafdan tanıdıkların falan anlardan alabilirsin biara günlük kart çıkartıyolardı ama şimdi nasıldır valla bilmiyorum :26:
ay deneyince bana da deyiverin mayalısını. ben de ekmekleri bitiremedim 12 taneydi birer tane yiyorum sabahları bazen de unutuyorum duruyolar garip garip dolapta....
canımcım metro derken metro gross marketi diyorsun dimi.. onlara sadece şirket kartı olanlar girebiliyo alışveriş yapabiliyo die biliyorum. bende yokta şirket kartı.. yani şirketler alışveriş yapabiliyo kişiler deel
ay ne kadar sürdü duraklama.. regle denk gelmedi dimi.. acaba benimki de öyle patır patır gider mi. valla bunları okumasam dukana mukana inancım kalmicak kızlar he bazen bu diyet bana göre değil sanırum demiyor değilim.
evet eglenicem ve gündüzleri abartmadan karbo dahil herbişeyden yiyicem.. ve de eglenicem.. bu günü ben çok bekledim kızlar. ablam 47 yaşında ve ilk evliliğini yapıyor. yıllarda dua ettim onun da bi yuvası olsun diye oluyor yaaa. kendi evliliğime de inanmıyordum ama allah bana mutlu bi evlilik verdi. inanınca oluyormuş..
oyy kıymalısı da süper olur dimii .. kızlar süper fkirleriniz var harikasınız
Son düzenleme: