Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ay deneyince bana da deyiverin mayalısını. ben de ekmekleri bitiremedim 12 taneydi birer tane yiyorum sabahları bazen de unutuyorum duruyolar garip garip dolapta....
canımcım metro derken metro gross marketi diyorsun dimi.. onlara sadece şirket kartı olanlar girebiliyo alışveriş yapabiliyo die biliyorum. bende yokta şirket kartı.. yani şirketler alışveriş yapabiliyo kişiler deel

:KK60::KK60::KK60:

ay ne kadar sürdü duraklama.. regle denk gelmedi dimi.. acaba benimki de öyle patır patır gider mi. valla bunları okumasam dukana mukana inancım kalmicak kızlar he:KK53::KK53: bazen bu diyet bana göre değil sanırum demiyor değilim. :KK59::KK59::KK59:

evet eglenicem ve gündüzleri abartmadan karbo dahil herbişeyden yiyicem.. ve de eglenicem.. bu günü ben çok bekledim kızlar. ablam 47 yaşında ve ilk evliliğini yapıyor. yıllarda dua ettim onun da bi yuvası olsun diye oluyor yaaa. kendi evliliğime de inanmıyordum ama allah bana mutlu bi evlilik verdi. inanınca oluyormuş..
oyy kıymalısı da süper olur dimii .. kızlar süper fkirleriniz var harikasınız :KK19::KK19::KK19:
canım ben yaklaşık aydır bu foruma giriyorum o zamanlar 81.500 falandı kilom...nerdeyse 2 hafta önce 79 ları zar zor görmüştüm...yani hiç kaçamak yapmamama rağmen çok az veriyodum...bu son reglimden sonra düşüşe geçti bianda..sende şimdi yumruktan sonra kaçamaksız devam et illaki direncini kırcaksın...sakın dukancımıza olan inancını kaybetme ben bu kiloları gördüysem herkes görür yıllardır 7li rakamları göremiyodum...evet metro gross market canım..bende arkadaşımın var kartı onunla gidiyorum...varsa etrafdan tanıdıkların falan anlardan alabilirsin biara günlük kart çıkartıyolardı ama şimdi nasıldır valla bilmiyorum :26:

Son düzenleme:
son 9 gün cnmmm :KK66: güçlendirme iyi gidiyo geçen hafta sonu şehir dışında tam diyete uyamamam ve reglimde aynı haftaya gelmesıyle 58.8 lerde falandım:KK53: bugün 57.5im anca normale döndüm :KK1:

amanın amanın beni bile heyecan bastı walla...hadi şeker..düğünün en güzel kızı sen olmalısın demeyeceğim çünkü elin mecbur bu düğünün en güzel kızı sensiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn...inşallah devamlı hatırlyıp hatırlayıp yüzünü gülümseten,hep çok iyi hatırlayacğın bir düğün olur..ben o strese rağmen hala o kadar çok isterdimki o günü birdaha birdaha yaşamayı...ki öyle çok abartı bir düğün olmamasına rağmen...Allah mutluluklar versin canım..wallahi billahi heyecan basıyor beni yaw,bana noluyorsa artık...

Yolanda senin de ablana mutluluklar diliyorum canım..İnşallah en az senin kadar mutlu bir yuvası olur...Haketmiş bunu...

ay vuvuucum o kadar güselki seve seve anlatırım en kısa zamanda edin valla abartmıyorum çok güsel..ben 2 ölçü yaptım öncelikle 2 kaşık pek az geldi gözüme..zaten daha kalıplara koymadan tadına bakayım dedim şekeri iyimi die aman tanrım ekmeğe sür ye o hali bile güzel...neyse buzluğa attım 4 saat diyodu tarifde neyse gece bi bakayım dedim nasıl olmuş...buz gibi takır takır düşmedi kalıptan yani devamlı buzlukta kalsada buz gibi sert olmuyo...ben bıçak yardımıyla çıkardım...bidahakine streç filme sarıp atıcam dilim dilik keserek servis yapıcam..hatta acaba diyorum içine yulaf ezmesi koysak biraz mozaik pasta olurmu:)) baya macun gibi bişi oluyo ve 2 parça yediğinde acayip kesiyo baya yoğun tadı..ben bide bitter kakaoyla yaptım..ayıptır sölemesi sanki gece 1 paket çikolata yemişim gibi içimi baydı resmen çikolata lütfen bu tatdan mahrm kalmayın bişekilde bulup yapın deneyin..dün yaptığım kabı yaladım resmen:))

wallahi yemiş kadar oldummmm diyemeyeceğimmm hiç olmadım yaaa:63:
canım walla süper anlatmışsın,ne yapıp edip bulucam o süttozunu yapıcam..sen buzlukta saklıyorsun yani değil mi şeker?
buz gibi takır takır olmaması çoook sevindirdi beni,çünkü öyle sırf buzlu dondurmaları filan da pek sevmem..walla kızlar süpersiniz..
tarifi veren arkadaşı da alnından öpüyom ha böle :KK54:

günaydın kızlar +300 gr la uyandım sabah

15 günden beri tık yokkkkk:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

akşamda eşimle tartıştık çoçuk istiyor çokk, ben bu kilomla hamile kalırsam ne yaparım yaaa canım çok sıkkın

hepinize iyi günler diliyorummm

canım senin yumruk harekatın gelmiş geçiyor bile...herşeyi dene lütfen..dün yolanda için yazdıklarım senin için de geçerli...takviyeler yapın biraz lütfeeeeennn..
diğer konuda da seni çok iyi anlıyorum,ben de aynı durumdayım..üstelik daha beterim çünkü önce sigarayı bırakmam lazım..kocam boşayacak walla yoksa...anca kilo veriyorum derken üstüne sigara bırakma,üstüne çocuk..nolcak bu halimiz bilmem:KK59:

kızalr bugünde dünle kilom aynı 58.2. bence artık seyırım bıtene kdr 58 dne asagıya ınemıcem ben seyırde 3 haftdaır sadece 1.5 kg verdım. 1.5 kgm kaldı 8 gunde verebılcekmıyım bılmıyrm.. seyırde yulaf kepegı ıznı 1.5 kasıkmıydı 2 kasıkmı kızlar acaba kepegı fazlamı yıyorum?
dun aksm kaymacınayı yaptım mukemmel olmus aksam yıcem afıyetle.

wallahi yemiş kadar oldummmm diyemeyeceğimmm hiç olmadım yaaa:63:
canım walla süper anlatmışsın,ne yapıp edip bulucam o süttozunu yapıcam..sen buzlukta saklıyorsun yani değil mi şeker?
buz gibi takır takır olmaması çoook sevindirdi beni,çünkü öyle sırf buzlu dondurmaları filan da pek sevmem..walla kızlar süpersiniz..
tarifi veren arkadaşı da alnından öpüyom ha böle :KK54:

evet canım buzlukta donmaması süper bencede...aynen ya bu tarifi veren arkadaşa tekrar tekrar teşekkürler...hem ekmek hem kaymaçina bide son olarak çikolata diyetime müthiş zevk ve renk kattı..bu tarifleri veren arkadaşlarıma minnetarım...hangi diyette kekler poğaçalar tatlılar var..şimdi bi arkadaşımla konuştum sana dukan pastanesi açıcam diyo:))valla doktor dukan duysa bu yaptıklarımızı inanamaz heralde..adamcaz 2 bisküvi koymuş onu satıyo sitesinde:))) bilmiyoki TÜRK kdını ne kadar becerikli marifetli...valla biz süperiizzz:)

amanın amanın beni bile heyecan bastı walla...hadi şeker..düğünün en güzel kızı sen olmalısın demeyeceğim çünkü elin mecbur bu düğünün en güzel kızı sensiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn...inşallah devamlı hatırlyıp hatırlayıp yüzünü gülümseten,hep çok iyi hatırlayacğın bir düğün olur..ben o strese rağmen hala o kadar çok isterdimki o günü birdaha birdaha yaşamayı...ki öyle çok abartı bir düğün olmamasına rağmen...Allah mutluluklar versin canım..wallahi billahi heyecan basıyor beni yaw,bana noluyorsa artık...

Yolanda senin de ablana mutluluklar diliyorum canım..İnşallah en az senin kadar mutlu bir yuvası olur...Haketmiş bunu...

canım benimm tşk ederim güzel dileklerin için inş dediğin gibi gülümseyerek hatırlayacağım bi gün olur zaman yaklaştıkça iyice heyecan basıyo gerçekten :KK1: şimdide saç provama gidiyorum bakalım nasıl olcak :KK52: öpüyorum hepinizi akşama görüşürüz:KK54:

evet canım buzlukta donmaması süper bencede...aynen ya bu tarifi veren arkadaşa tekrar tekrar teşekkürler...hem ekmek hem kaymaçina bide son olarak çikolata diyetime müthiş zevk ve renk kattı..bu tarifleri veren arkadaşlarıma minnetarım...hangi diyette kekler poğaçalar tatlılar var..şimdi bi arkadaşımla konuştum sana dukan pastanesi açıcam diyo:))valla doktor dukan duysa bu yaptıklarımızı inanamaz heralde..adamcaz 2 bisküvi koymuş onu satıyo sitesinde:))) bilmiyoki TÜRK kdını ne kadar becerikli marifetli...valla biz süperiizzz:)

aynen canım benim eşim de arkadaşlarım da bir yer açalım sana diyor..ben önce keklerle başlamıştım tuzlu ve tatlı..çeşit çeşit yapıyordum..onları çok seviyorlardı..sıkıldım onlardan ama...ilk kahverenginin ekmekleri geldi..onları da geliştirip geliştirip pastanelik kıvama getirmiştim...Sonra ben kendim pizza yaptım..o da süperdi tam anlamıyla..3 kere yaptım..şimdi zeynebin ekmeği favorim..yemesem de bu çikolata favorim...kaymaçina daha yapmadım,fırsdatım olmadı...o da güzeldir eminim..
bu arada hatırlarsanız ssoleilin yazdığı bir muhallebi tarifi vardı,dukanın sitesinden tercüme ederek yazmıştı..o da müthişti..tam bir spangleydi...hatt öyle çok sevdim ki sırf o yüzden bir daha yapmıyorum korkudan çok yiyorum diye:))

canım senin yumruk harekatın gelmiş geçiyor bile...herşeyi dene lütfen..dün yolanda için yazdıklarım senin için de geçerli...takviyeler yapın biraz lütfeeeeennn..
diğer konuda da seni çok iyi anlıyorum,ben de aynı durumdayım..üstelik daha beterim çünkü önce sigarayı bırakmam lazım..kocam boşayacak walla yoksa...anca kilo veriyorum derken üstüne sigara bırakma,üstüne çocuk..nolcak bu halimiz bilmem:KK59:

hamilelikte alınan kilolar hemen başlanırsa diyete hemen veriliyo kıslar...emzirirken çok sıkı diyet yapmak doğru değil tabi ama ona uygun şeyler yerseniz zaten kendiliğinden bile gidecektir..şerbetler helvalar yalan bol su içilincede süt oluyo...ben hamilelikten önce 18 kilo vermiştim akapunkturla sonra 62 yle hamile kaldım...25 kilo aldımm doğumdan çıktığımda 82 kiloydum..2 ay sonra sütü kesmek zorunda kaldık AB-O uyuşmazlığı vardı oğlumla...bende hemen tekrar akapunktura başladım...eylül ayında 82 yle başladım haziranda 58 dim..hamile kalmadan önceki kilomdan bile daha zayıftım...ahhh ahhhh şimdi 77 olunca seviniyorum...2 sene en çok 63 lere çıktım derken nasıl oldu inanın bilmiyorum ben çıkışa geçtim...5-6yıl 80 lerde dolaştım...diyet yaptım 5 verdim 10 aldım ...diyettende sıkıldığımdan ipin ucu iyice kaçtı..tabi akapunkturla resmen aç kalıyodum...en sonunda umutlar bitince nihayet dukanı duydum...allahıma şükür yıllardır veremediğim kiloya düştüm...diyetisyen maceramda oldu ama geri aldım arada bide:)şimdi öyle 60 klo falan olmak gibi bi derdim yok..zaten dukan testindede 73 dedi ideal kiloma..o yüzden gerçekçi kilomu bende 72-73 falan die hedefliyorum...zaten şuanda bile millet yeter yapma falan diyo heralde 5 kilo daha verirsem süper olur ve en önemli şey korumak...heralde yaş ilerledikce kilo enteresan bi şekil alıyo ben eskiden 70 olunca bunalıma girerdim şimdi kötü durmuyo...neyse işte benim hikayem bu hamilelikten korkmayın hemen başlarsanız hızlı bi şekilde verirsniz...ayrıca o dünya güzelleri için değer kucağınıza aldığınızda kilo milo umrunuzda olmıcak...allah isteyen herkese nasip etsin sahiden tarifi imkansız bi duygu

cnm çok çok teşekkür ederim elimden geldiği kadar her anın tadını çıkarmaya çalışıcam :KK69:

bende ,herşeyin gönlünce olmasını dilerim.rahatla ve tadını çıkar .şugünler bir kere yaşanıyor ve tamamı sana ait hiç birşey keyfini kaçırmasın çoooo mutlu ol dilerim...

evet eglenicem ve gündüzleri abartmadan karbo dahil herbişeyden yiyicem.. ve de eglenicem.. bu günü ben çok bekledim kızlar. ablam 47 yaşında ve ilk evliliğini yapıyor. yıllarda dua ettim onun da bi yuvası olsun diye oluyor yaaa. kendi evliliğime de inanmıyordum ama allah bana mutlu bi evlilik verdi. inanınca oluyormuş..
oyy kıymalısı da süper olur dimii .. kızlar süper fkirleriniz var harikasınız :KK19::KK19::KK19:[/B][/COLOR][/QUOTE]

ablanın düğünü hayırlı uğurlu olsun hemşom. Allah bi yastıkta kocatsın. düğünden sonra seni bomba gibi bekliyoruz.

yumruk harekatına başlıcam canım 4 gündü demi ?

benim ALLAH tan sıgaram yok ama vermem gereken kilo çok tatlım inş. vercem bugün kötüyüm çok dokunsalar ağlıcamm :KK60::KK60::KK60:

Merhaba Parvati, Yaşını gördüm ve yazmaya karar verdim sana canım. Benim de 17 yaşında bir kızım var. 168 boyunda ve 60 kg. Tombiş değil ama bacakları biraz topluca.-)) Yediğine -oldukça- dikkat eder ama tabi arkadaşları ile çıktığında neler yer bilmiyorum.-))
Ben bu diyete başlayınca o da heveslendi ama ben KESİNLİKLE izin vermedim. Akşamları birikte tavuk yiyoruz evet ama sebzesini ve 1 dilim kepek ekmeğini asla ihmal etmiyorum. Ha bu arada güzel bir şey oldu, akşam yediği çikolataları kesti. ( canımıza minnet) . Sizler henüz gelişme çağındasınız ve vücutlarınızın her türlü besine ihtiyacı var. BÜYÜMEK için.-))
Kaç kg olduğunu bilmiyorum ama lütfen ve lütfen alman gereken besinlerden vaz geçme. Porsiyonlarını küçült pilav börek vs yarıya indir , tatlıyı kes... AMMMMAAA sahip olduğumuz doğanın yurdumuza bahşetiği a doyulmaz zeytinyağımızı sebze ve meyvelerimizi lütfen ihmal etme tatlım. Uzun yazdım ,pek de duymek istediğin şeyler değil belki. Ama yarın öbürgün eksik beslenmeden dolayı pek çok sorunla karşılaşabileceğini unutma güzelim.Seni sevgiyle kucaklıyorum:-)

çok güzel yazmışsınız ,inşallah yaşı küçük olanlar dikkate alırlar.bende aynı şeyleri yazmak istedim ama kızların tepkisinden çekindim açıkcası.daha önceki tecrübelerim yüzünden.olumsuz eleştiri pek hoşlarına gitmiyor ama çok azıcık kilolar için sağlıklarını tehlikeye atmalarıda üzüyor tabii.size ,kızınıza ve tüm dukandaşlarıma sağlıklı günler....

yumruk harekatına başlıcam canım 4 gündü demi ?

benim ALLAH tan sıgaram yok ama vermem gereken kilo çok tatlım inş. vercem bugün kötüyüm çok dokunsalar ağlıcamm :KK60::KK60::KK60:

lütfen moralini bozma bak ben yaşadıklarımı yazdım az önce..bunları defa defa yazıyorum ama asla ben bu kadar verdim demek için değil kilo sorunu ne demek çok iyi bildiğimden...ben bile verdim sizde yaparsanız verrsiniz demek için...moral bozuk olunca diyetine tam konsatre olmanda zor olur canım...allah sağlık versin herşey düzelir hayatta...evet 4 gün diyo kitapta yumruğu ben 6 gün yapmıştım çünkü hiç zorlanmadım bu defa hoşuma gitti..ama 4 gün ideal...güzel şeyler düşün güzel olsun herşey..

lütfen moralini bozma bak ben yaşadıklarımı yazdım az önce..bunları defa defa yazıyorum ama asla ben bu kadar verdim demek için değil kilo sorunu ne demek çok iyi bildiğimden...ben bile verdim sizde yaparsanız verrsiniz demek için...moral bozuk olunca diyetine tam konsatre olmanda zor olur canım...allah sağlık versin herşey düzelir hayatta...evet 4 gün diyo kitapta yumruğu ben 6 gün yapmıştım çünkü hiç zorlanmadım bu defa hoşuma gitti..ama 4 gün ideal...güzel şeyler düşün güzel olsun herşey..

çok sağol canım inşallah vercem yumruğa başlıcam bende inş. herşey güzel olcak sağol canım

yaa kıskanıyorum yaaa ben de yapmak istiyorum ama süt tozu işini napcağımı bilmiyorum,buradaki kim de yok sütaşınki :KK43:(((

bendede süttozu yok,almak ve kullanmakda istemiyorum zira güvenmiyorum.ben light labneyle denedi m bayaa bayaaa çikolata ya korkdum yemeğe sanki suç işlemişim gibi,dene istersen...

Ben de ameliyatımı oldum geldim, şimdi okuyabildim daha yazdıklarınızı. Hastaneye tabletimi götürmüştüm ama çekmedi wireless bağlanamadım :KK43:
affedin :KK43:

Zeynep ablacım -benden büyükler bile abla demiş ben hala zeynebim diye dolanıyorum, affet- pedometreler teee nerelerden geliyo bilün nü? 12-13 günü bulur onların gelmesi.. bekleyemem dersen benim üyeliğimle gittigidiyordan alalım sana? cevabını bekliyorum.

Sevgili dukandaşlarım ben 2 şişe serum yedim yaaa onlar kilo yapar mı bende? Bi de kan ilacı verdiler, demir eksikliği olmasn diye kanamam vardı çünkü.. Onlar da kilo yapıyo ya hep.. Kilo alıcam kesin ne güzel 60küsürleri görmüştüm ben :KK59::84:

Ben de ameliyatımı oldum geldim, şimdi okuyabildim daha yazdıklarınızı. Hastaneye tabletimi götürmüştüm ama çekmedi wireless bağlanamadım :KK43:

çok geçmiş olsun canım. Allah sağlık sıhhat versin. ne ameliyatı oldun? kiloyu da düşünme önce sağlık sonra güzellik.

Zeynep ablacım -benden büyükler bile abla demiş ben hala zeynebim diye dolanıyorum, affet- pedometreler teee nerelerden geliyo bilün nü? 12-13 günü bulur onların gelmesi.. bekleyemem dersen benim üyeliğimle gittigidiyordan alalım sana? cevabını bekliyorum.

Sevgili dukandaşlarım ben 2 şişe serum yedim yaaa onlar kilo yapar mı bende? Bi de kan ilacı verdiler, demir eksikliği olmasn diye kanamam vardı çünkü.. Onlar da kilo yapıyo ya hep.. Kilo alıcam kesin ne güzel 60küsürleri görmüştüm ben :KK59::84:

çooook geçmişler olsun.hoşgeldin yuvana canım.bu ara dert etme kilonu kendine bak kilo dediğin neki bi dukanlık canı var verirsin.sağlıklı günler.

X