Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

çok şükür arkadaşlar allah sizlerede böyle bişey göstermesin sizinde dualarınızla çok şükür temiz çıktı.ama benim kafa birkere bozulduya düzelemiyorum inşallah zamanla düzelirim sizlerinde desteği ile aman allah birdaha bu durumu göstermesin.bende regli olmuştum onun için kilo verişim durmuştu hatta aldım bile ama 46 gün oldu başlayalı tam 10 kilo verdim.inşallah tekrar vermeye devam derim.sizler ne alemdesiniz arkadaşlar.bu arada aramıza yeni arkadaşlar katılmış.

ayyyyyyy çok sevindim talhagizem allah kimseye yaşatmasın o sıkıntıları vee süpersin tüh maşallah :nazar:değmesin 10 kilo harikasın ya nerdeyse aynı başlamışız bide bana bak:84:

oyyyyyy kıyamam sana ablamm 16.30 da biraz çupra yedim şimdide kahvayle kek yicektim kekimi yemişler yine touğa kaldım allahtan gelirken kızarmış touk almıştım eeeeeee insanın evi darülaceze gibi olunca kimin ne yidiği belli olmıyaa yolicimmm koşkammmm benim

üzülme öglen balık yemişsin en azından ben her gün her gün took yiyorum. yarında took var off sıkıldımm..
ben acaba bi dana filan mı satın alsam toptan olmuyo böle batıcaz hahaha:KK60:

ya ben bu tavuk göğsünden nefret ediyorum, ağzında büyüyor insanın, böyle çekirdeksiz üzüm, karpuz filan yapıyorlar ya göğüs etsiz tavuk üretilemez mi ki..:KK52:

gögsünü yime sende vagüscüm. valla ben artık cignemiyorum bütünyutuyorum gögüs etini :KK53::KK53:

yolandacım heyecan dorukta gerçekten :KK17: bi taraftan streste var tabi:18: son 10 gün bakalım :KK66:
ayy hadi hayırlısıı.benim dügünüm olmamıştı sadece nikahtı ama çook heyecanlanmıştım hayatımın aşkı kocam oluyordu çünküü:KK61::KK61: bu cumartesi de ablamı evlendiriyorum ben :KK52::KK52:

yolanda yani diyet lafına göre çok çok enfes bi kek olmuştu baksana babacazım bile çakmamış bi gariplikki koca keki yemiş yani bide gojiberiy koymuştum pöffffffffff

abla tarifini versene bizim öteki topike

yarın goji berry fidelerimizi gidip alacağım, hafta sonu da dikilecekler, işi büyüttük anlayacağınız :KK34:
oo süpersin vagüs. artık bir numaralı müşterin olurum :KK9::KK9:

tmm vaguscum artık gojiye büyük paralar vemiycez yolandada iyi bir kazık yemişti üstünede hala gojilerini yiyemedi kızcaz piyasanın eccük altında senden alırız iyi bak fidelere dukanımız bitmeden büyüsünler hehehh:KK66:
yaa ne kazık yedim heee. 200 gr 16 tl para verdim yazıklar olsunharam olsun yaaa. kg sunu 70 tl den çaktılar bana :84::84:

ayyyyyyy çok sevindim talhagizem allah kimseye yaşatmasın o sıkıntıları vee süpersin tüh maşallah :nazar:değmesin 10 kilo harikasın ya nerdeyse aynı başlamışız bide bana bak:84:

abla senin neden kilo çizelgen yok
boy
baslangıc kg
şimdiki kg
hedef kf yaz
ben sana yapim sana :KK69::KK69:

Selam kızlar çoktandır yazamıyorum nasılsınız,kilolar gidiyordur inşallah :) Ahh beni sormayın,kaç gün çok aksattım yaa :KK43:( Malum,evde kimse diyet yapmıyor,kendi yemeğimi kendim hazırlamak zorundayım bu da sıkıntı yaratıyor .En çok da meyve yememeye dayanamıyorum,o erikler karpuzlar kavunlarrr,içim gidiyor :) ama ne yapalım bu kilolar gidecek,mecburuz yememeye.Bugünden itibarenn tam gaz devam ediyorum,bu sefer hiç aksatmicam söz verdim kendime

arkadaşlar merhabalar bende artık düzenli bir diyete başlamak istiyorum detoks, o diyeti, bu diyeti diye diye beynim ambale oldu. ama en son kitapçıda dukan diyeti kitabını gördüm ve burdada başlıkta rabet olduğunu görünce umutlandım..
ben 17 yaşındayım ergenlik ve gelişim dönemim pek bitmiş sayılmaz o yüzden yapanlara bununla ilgili soru sormak istiyorum benim gelişimimi kısıtlayacak bir uygulama mı yani detoks da mesela hiç protein tüketilmiyor benim için çok olumsuz bu dönemimi olumsuz etkilemiyecek bir diyet yapmak istiyorum bu konuda yorumlarınızı alabilir miyim???

hoşgeldin canım. senden küçük çocukların bile büyüme ve gelişme çağında protein almaları gerekir. okulda da öğrenmişsindir hani yapıcı ve onarıcı besin grubu protenlerdir diye. ben bir sakıncası olacağını sanmıyorum. inşallah forumda senin yaşındakiler vardır ve cevaplarlar kafandaki soru işaretlerinden kurtuluusun tekrar hoşgeldin.

çok teşekkür ederim canım aynı başlamış olabiliriz ama sen ne kadar verdin ama benim vermem gereken daha çok senin kilon benden azdır ondandır.canını sıkma sende verirsin banada dua et daha katetmem gereken yolum çok.

motivasyonuma can katan canların çok teşekkürler zaten kötü bişey duyunca sizin şefkatli kollarınıza koşuyorum hemen :KK16:

bişi sorcam yesemiiin leslie nedir? ay çok merak ettim:78:

canım kusura bakma gün içinde bakamıyorum pek şimdi okurken gördüm şu adresten bilgi edinebilirsin bütün videoların isimlerini ve açıklamalarını da vermişler ben bazılarını indirdim akşamları yapıyorum gerçekten çok etkili tavsiye ederim

ya zeynep abla üzüldüm ama komik yani :)) onlara da normal kek kurabiye yapsana hem seninkine sulanmazlar. ya ben öle kek mek yapmadım nasıl oldu dukan keki tadı güzel miki...
off demin agzıma bitane dolma attım dukan amcaya demeyin ama tamam mı :))[

goldenvenüs hoşgeldin canım umarım iyi gidiyor hazırlıklar... heycan dorukta olmalı

Dukan duymuyor ama ben duyuyorum yaptıklarını :KK20:gelio oklava:KK57::KK1:

imdattttttttttttt yaaa kızlar bişey dicem ama gülmeyin dün gece kendime ilk kez dukan tariflerden kek yapmıştım akşam üzeri dışarı çıktım eve geldim bi koşu dolabı açtım dedim bir dilim kahvemle yiyeyim bari allahım oda ne babam hepsini yemişşşşşşşşş normal kek sandı herhal :KK43:sormayada utanıyom geçen kurabiyelerimide kociş yediiii ama olmazki böle :KK50:

babana afiyet olsun.çok hoş ya bide duyunca dalga geçerler bizim kepekli ürünlerimizle.demek baya güzel yapıyosunki bulan götürüyor.bi daha yapınca sakla sen onları:))

yolunda birtanem sağol bir zeynep ablam bir sen merak etmişsiniz beni bugün .eksik olmayın:KK54:
bugün dışarlarda koşturdum.bankaya yatırılacak para vardı.faturaları yatırdım sonracığıma.alışveriş yaptım kardeşimle .yük fazla geldi bir boy daha gidip geldik.kiloluk deterjanlar lt lik sular bayagı yük taşıdım.işler bitti anca gelebildim :KK1:

enerji harcamak iyidir,sabah inşallah faydasını görürsün tartıda.

hahaha :))) walla haklısın..şanslıyım çok şükür...adapazarı şekerim orjini:) walla hep tebmbih etmiş çocuklarına,çalışan kızla evlenecekseniz siz de yapacaksınız,herşeyi kadınlardan beklemeyeceksiniz ,babanızın bana yaptığını siz yapmayacaksınız diye..hala bile bize geldiğinde işten gelmişsem eğer beni oturtur kendi yemek yapar walla sağolsun...ama eşimin üniversitede ayrı ilde yaşamasının da etkisi var..her işlerini birşekilde kendileri yapıyorlar o zaman yolandanınki gibi değillerse :)

Ay vuvucum, bir an ben yazıyorum sandım. Zira benim kayınvalidem ve eşim de aynı modelden :)) Ama benim babam da, kayın pederim de evde herşeye yardım ederler. Biz hep öyle gördük büyüklerden. Ben evlenene kadar pantolon ütülemeyi beceremezdim bile, hep babam yapardı bizde ütüleri. :KK1:

ya ben bu tavuk göğsünden nefret ediyorum, ağzında büyüyor insanın, böyle çekirdeksiz üzüm, karpuz filan yapıyorlar ya göğüs etsiz tavuk üretilemez mi ki..:KK52:

canım içimizde bi sürü hamarat var.belki biri dukana uygun karpuz üzüm benzeri bişiler becerirde yazı kolay geçiririz hı.:))göğüs etlerinin üstüne bol biber kekik dök sarımsaklı yoğurt bolca belki daha kolay yersin ben öyle yapıyorum fena olmuyor.

yarın goji berry fidelerimizi gidip alacağım, hafta sonu da dikilecekler, işi büyüttük anlayacağınız :KK34:

aaa fidesimi satılıyor.ben tohumlarını ekdim küçücük fidelerim oldu balkonda yetiştiriyorum belki büyür meyve verir tazesi nasılmış görürüz.benimki olmassa sen bize yollarsın artık taze gojileri...

aaa fidesimi satılıyor.ben tohumlarını ekdim küçücük fidelerim oldu balkonda yetiştiriyorum belki büyür meyve verir tazesi nasılmış görürüz.benimki olmassa sen bize yollarsın artık taze gojileri...

e o zaman fideler mi, tohumlar mı karşılaştıma yaparız, verimi nasıl daha iyi elde ederiz görürüz..o kadar işin arasında bi de gojicilik çıktı..

X