- 2 Ekim 2008
- 1.352
- 2
- 57
aynı anda yazmışsın.yoktun bugün merak ettik.umarım herşey yolundadır
imdattttttttttttt yaaa kızlar bişey dicem ama gülmeyin dün gece kendime ilk kez dukan tariflerden kek yapmıştım akşam üzeri dışarı çıktım eve geldim bi koşu dolabı açtım dedim bir dilim kahvemle yiyeyim bari allahım oda ne babam hepsini yemişşşşşşşşş normal kek sandı herhalsormayada utanıyom geçen kurabiyelerimide kociş yediiii ama olmazki böle
tmm ablamm hade sen ol bizde seni buğulama yaparız olur biterrrrr zira seni anca buğulama kurtarır bu kadar yağsız oluncana
canım goldenimm.hoşgeldin bebğimm...sen bizi düşünme biz yuvarlana sürüne hoplaya zıplaya diyet yapıyoruz işte hep birlikte.sen işine gücüne bak gelinliğinin ve düğün hazırlıklarının tadını çıkar emi canım.düğününden sonra gene eskisi gibi hep beraber oluruz.
imdattttttttttttt yaaa kızlar bişey dicem ama gülmeyin dün gece kendime ilk kez dukan tariflerden kek yapmıştım akşam üzeri dışarı çıktım eve geldim bi koşu dolabı açtım dedim bir dilim kahvemle yiyeyim bari allahım oda ne babam hepsini yemişşşşşşşşş normal kek sandı herhalsormayada utanıyom geçen kurabiyelerimide kociş yediiii ama olmazki böle
kız ablaa zeynep ablaa. akşam yimeende sen çupra yaptım gel yiyelim dimedin mi kii. şimdi de bana göz diktin:18::18:
gözünü kapa ana beni dograrkene :104::104: imdaaaaaaaakkkkk:83::83::83::83::83::83::83:
ben geldim o kadar sayfa atlamışki okuyamadım sadece öyle göz geçirdim.sizleri çok özledim herkes nasıl acaba kilo vermeler nasıl gidiyor.
yolanda yani diyet lafına göre çok çok enfes bi kek olmuştu baksana babacazım bile çakmamış bi gariplikki koca keki yemiş yani bide gojiberiy koymuştum pöffffffffff
ya zeynep abla üzüldüm ama komik yani :)) onlara da normal kek kurabiye yapsana hem seninkine sulanmazlar. ya ben öle kek mek yapmadım nasıl oldu dukan keki tadı güzel miki...
off demin agzıma bitane dolma attım dukan amcaya demeyin ama tamam mı :))[
goldenvenüs hoşgeldin canım umarım iyi gidiyor hazırlıklar... heycan dorukta olmalı
yarın goji berry fidelerimizi gidip alacağım, hafta sonu da dikilecekler, işi büyüttük anlayacağınız
Selam...
Ozledim kizlar sizi.
tmm vaguscum artık gojiye büyük paralar vemiycez yolandada iyi bir kazık yemişti üstünede hala gojilerini yiyemedi kızcaz piyasanın eccük altında senden alırız iyi bak fidelere dukanımız bitmeden büyüsünler hehehh