Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vuvuucum aşkolsun sen kötü kadın deil şanslı azınlıklardansın:))valla benimde kayınvalidem özünde çok iyi biridir ama işte dediğin gibi herşeyi ayağına getire getire sadrazam gibi yetiştirmiş..ama ben asla oğlum öyle olsun istemem ve devamlı ince ince işliyorum işte...bi arkadaşım iki laf bi büyü derdi belki ilerde etkisi olur...ben zaten çalışmıyorum tabiki seve sevede yapıyorum işi gücü allah eksiltmesinde bazen daral geliyo bide benimkiler yatıya gelmeyi falan çok sever saolsunlar aynı şehirde olupta sabahtan gelip 2 günden önce gitmeyen ben bi bunları gördüm işte o zamanlar kriz halindeyim..işte iyi niyet güleryüzde bi yere kadar oluyo napalım tatlım kader ne mutlu sana kayınvalideninde ellerinden öperim akıllı kadınmış işte gelininin gönlünü fethetmiş...allah mutluğunuzu daim etsin canım benim:)
yaa sen beni öldürdün gülmekten sadecam ama duygulara tercüman oldun vallahi de billahi de hee
anam hep derdi ki kızım ne yapamadım ama sen yap. kocanın iki kaşıı varsa birini kırıcen yoksa yaranamazsın didiydi emme biz yine yapamadık. anacıımı bende dinlemedim şimdi hem evdee hem işte çalışıyoruz. napalım adamın çorabıı çamaşırı heryerdee. bi duş alır bi traş olur takımları yoli toplar. .çuku yer kitap okurken yatagın ustunde bırakır ambalajını. benim model böyle işte standard özellik olarak geldi bunlarda. ne bilem ben böle olduunu. ama kayınvaldem şımartmış bunu bi oglum aslan oglum diye şimdi bize kaynıyiiii
dimi ya her gece başka hatunla oley karın olacak eski koca. yahu kızlar kulaga çok tuhaf geliyi yahu hehe
ay bende bendee. kadının çilesi bitmez. tatile gidersin piknige gidersin yine kadın çalışır erkek yan gelir yatar. erkekler yaymaya gelmiş kadınlar didinmeye.
evet katılıyorum kötü kadın daha kıymetli oluyormuş bizimkiler kıymet bilmiyi. he kocamı seviyim ama şu standard özellikleri de olmasa, don çorap toplatmak, hiç bi kabı kacagı mutfaa götürmemek gibi daha iyi olurdu. napalım sevdik çekiyik kahrını daa. bi de bişi yapmasını iste kuyruguna basılmış kedi gibi çemkirii ya hem suçlu hem güçkü
ya warya kızlar gerçekten kopardınız beni...çok eğlendim yaw...sadeca,yolanda,elettra walla koptum...
yaaa arkidişler ama benim kocam böyle yapmıyor,ben şimdi kötü kadınmıyım yani aşkolsun
Ben kayınvalidemin doğru yetiştirmesinin meyvelerini topluyorum,Allah razı olsun...Her işi beraber yapıyoruz evde..
kadın bayram önceleri oğullarını alırmış yanına küçücüklerken daha sarma bile sardırırmış...
gerçekten arkadaşlar iş kadında bitiyor..erkek anneleri lafım size ,siz öyle yapmayın bari ,siz de daha şimdiden olmayan gelinlerinizi kıskanmaya başlamayın walla...ben çektim kahrını ohh karısı sürecek sefasını diyor şımartan anneler de walla..hiç katılmıyorum..oğlum olurs birgün kaynanam gibi yapıcam walla...
düşünün geçenlerde bizimki evde canı mantı istemiş,yahu demiş bu karı milleti kendini bir mok zannediyor,herşleyi kendilerinin yapabildiğini sanıyor..onlar yaparsa ben de yaparım ulen demiş girişmiş hamur tutmuş(hiç bilmiyor ne hamur tutmayı,ne mantı yapmayı) ve mis gibi de yapmış..eve geldim.."al bu da sana kapak olsun" diye karşıladı beni :)
hani light filan da değildir haa,o tamamen şu modla yaklaşıyor olaya "ulen kimseye işimi yapsın diye mudanaam olmaz,bu kadınlar yapıyorsa ben de yaparım " :)
kızlar kabızlığı nasıl hallediyorsunuz? form çaylar mı denemedim, maden suyuna kaynar sular mı, yulaf kepeğim yok. en son evde ne kadar kuru kayısı varsa bitirdim. böyle giderse diyete uzun bir ara vericem.
merhaba hanımlar.ben 120 kiloda bir bayanım.sayısız diyet denedim ama başaramadım.her seferinde daha fazla oldum.forumda ve internette gezerken dukan diyetini gördüm,okudum biraz bilgilendim.dün itibariyle dukan diyet kitabını sipariş verdim ama henüz elime geçmedi.bende bu diyeti yapmak istiyorum.heyecanlıyım biran önce başlamak istiyorum.diyettin püf noktalarını olmazsa olmazlarını,yanında kullandığınız yan ürünleri ,kendi deneyimlerinizden olumlu sonuç aldığınız uygulamaları yzarsanız çok sevinirim.artık çok bunaldım bu kilolardan kendimden nefret eder oldum. yardım ederseniz , destek verirseniz sevinirim.sevgiler hepinize...
Evet canım, Allah'ıma bin şükür! 50-52 beden giyerken şimdi 42 giyiyorum. Burada herkes beni konuşuyor birde, nazarlanacağım diye korkuyorum yaw
ahhh canım benim belkide ütüleyip yerleştirdin bile yahu ben benim kızların hamileliğinde eksik bişeylermi yedim acaba ama her eve bir berrin lazım yani bence allah sevdiklerine bağışlasın kuzum
kızzlaaarr ben çok özlüyorum sizi koşturmaktan anca akşamları pc başına geçebiliyorum ben sayfaları okuyana kadarda baya geç oluyo sizlere katılamıyorum
kilo veren arkadaşlar hepiniz adına çook sevimdim yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hastalara geçmiş olsun temizlik yapanlara kolay gelsin fırsat bulmuşken şööle hepiciğinize birden yazıyım dedim mucxxx
Bilgi için teşekkürler cnm...
rica ederim tatlım.yardımcı olabildiğime sevindim
5 gün atak yapıcam tekrar ama canım hiç birşey yemek istemio.
yanımda ton balığım var ama hep tok hissediyorum kendimi
zorla da yenmio ki,
bu diyette de yemeden kilo verilmio
size de oluyo mu böyle saçma sapan bir iştahsızlık?
napsam bilemedim.
gojiberry de aldım canım diyetin başından beri sabahları bir çorba kaşığı yiyorum üstüne su içiyorum. 18. günüm daha 3 defa zor çıktım. baştan beri okumaya çalıştım internette satılan yulaf kepeği saman gibiymiş almayın diyorlardı. ruşeym de kullandım iki gündür de keten tohumu alıyorum. 50 bedenden 46 ya düşmek üzereyim 48 bol geliyor. incelme olmasa vazgeçicem. fransada eşimin akrabası var yüzümü kızartıp istesem mi yulaf kepeği?
bu arada kabızlık yüzünden meyve yemeye başladım
kızlarrr bana yardım edin
30,05,11 de başaldım diyete 84600 düm
bugün 80700 cıktım kaçamakta yapmıyorum kaçamak yapan arkadaşlar var kilo veriyorlar ben niye veremiyorumm yaaa
tmm ablamm hade sen ol bizde seni buğulama yaparız olur biterrrrr zira seni anca buğulama kurtarır bu kadar yağsız oluncana
ossun inceee vedaa sesküüü bi çirozz. ne güzell çuval giysen yakışıyii. ivett çiroz olucim karar verdim.. benden ızgara olmaz emme napem hahaha
berincim ortalarda yoksun canım yine evimi döktün silip süpürüyosun ne