yaa sen beni öldürdün gülmekten sadecam ama duygulara tercüman oldun vallahi de billahi de hee
anam hep derdi ki kızım ne yapamadım ama sen yap. kocanın iki kaşıı varsa birini kırıcen yoksa yaranamazsın didiydi emme biz yine yapamadık.anacıımı bende dinlemedim şimdi hem evdee hem işte çalışıyoruz. napalım adamın çorabıı çamaşırı heryerdee. bi duş alır bi traş olur takımları yoli toplar. .çuku yer kitap okurken yatagın ustunde bırakır ambalajını. benim model böyle işte standard özellik olarak geldi bunlarda. ne bilem ben böle olduunu. ama kayınvaldem şımartmış bunu bi oglum aslan oglum diye şimdi bize kaynıyiiii
dimi ya her gece başka hatunla oleykarın olacak eski koca. yahu kızlar kulaga çok tuhaf geliyi yahu hehe
ay bende bendee. kadının çilesi bitmez. tatile gidersin piknige gidersin yine kadın çalışır erkek yan gelir yatar. erkekler yaymaya gelmiş kadınlar didinmeye.
evet katılıyorum kötü kadın daha kıymetli oluyormuş bizimkiler kıymet bilmiyi. he kocamı seviyim ama şu standard özellikleri de olmasa, don çorap toplatmak, hiç bi kabı kacagı mutfaa götürmemek gibi daha iyi olurdu. napalım sevdik çekiyik kahrını daa. bi de bişi yapmasını iste kuyruguna basılmış kedi gibi çemkirii ya hem suçlu hem güçkü
ya warya kızlar gerçekten kopardınız beni...çok eğlendim yaw...sadeca,yolanda,elettra walla koptum...
yaaa arkidişler ama benim kocam böyle yapmıyor,ben şimdi kötü kadınmıyım yani aşkolsun
Ben kayınvalidemin doğru yetiştirmesinin meyvelerini topluyorum,Allah razı olsun...Her işi beraber yapıyoruz evde..
kadın bayram önceleri oğullarını alırmış yanına küçücüklerken daha sarma bile sardırırmış...
gerçekten arkadaşlar iş kadında bitiyor..erkek anneleri lafım size ,siz öyle yapmayın bari ,siz de daha şimdiden olmayan gelinlerinizi kıskanmaya başlamayın walla...ben çektim kahrını ohh karısı sürecek sefasını diyor şımartan anneler de walla..hiç katılmıyorum..oğlum olurs birgün kaynanam gibi yapıcam walla...
düşünün geçenlerde bizimki evde canı mantı istemiş,yahu demiş bu karı milleti kendini bir mok zannediyor,herşleyi kendilerinin yapabildiğini sanıyor..onlar yaparsa ben de yaparım ulen demiş girişmiş hamur tutmuş(hiç bilmiyor ne hamur tutmayı,ne mantı yapmayı) ve mis gibi de yapmış..eve geldim.."al bu da sana kapak olsun" diye karşıladı beni :)
hani light filan da değildir haa,o tamamen şu modla yaklaşıyor olaya "ulen kimseye işimi yapsın diye mudanaam olmaz,bu kadınlar yapıyorsa ben de yaparım " :)
Merhaba, kitabınız gelene kadar geçmiş sayfaları okursanız pek çok paylaşıma sahip olabilirsiniz. Açıkçası ben ilk kez diyet yapıyorum ve iki haftadır hiç aksatmamayı bu foruma borçluyum. Hergün evde, dışarıda, okulda, yemekhanede, arkadaşlar arasında o kadar cezbedici şey varken diyetime sadık kalmayı bu foruma borçluyum, okudukça motive oluyorum. Ayrıca arkadaşlar "dukan diyet yemekleri" başlığı altında izinli besinlerle türlü türlü tarifler çıkarıp paylaşıyorlar. Bu arada diyete başlamadan tahlillerinizi yaptırıp her ay değerlerinizi kontrol giderseniz eminim daha sağlıklı olur. Hoşgeldiniiiz
o sizin hoşlugunuz vuvucum ...
hee gelsin dimmii. evinin kocasıı olmayan cocuklarının babası olsun. hatta ben dogurim o baksın evde. bi ara ciddi teklifte ettim haha. çocuk bakımını pek sevmem dee. ama çok sever o bebek bakmak filan. hahaha
şaka bi yana haftasonu gelir hadi izmire gidiyoruz der sagı solu belli olmuyi eniştenizin
ya warya kızlar gerçekten kopardınız beni...çok eğlendim yaw...sadeca,yolanda,elettra walla koptum...
yaaa arkidişler ama benim kocam böyle yapmıyor,ben şimdi kötü kadınmıyım yani aşkolsun
Ben kayınvalidemin doğru yetiştirmesinin meyvelerini topluyorum,Allah razı olsun...Her işi beraber yapıyoruz evde..
kadın bayram önceleri oğullarını alırmış yanına küçücüklerken daha sarma bile sardırırmış...
gerçekten arkadaşlar iş kadında bitiyor..erkek anneleri lafım size ,siz öyle yapmayın bari ,siz de daha şimdiden olmayan gelinlerinizi kıskanmaya başlamayın walla...ben çektim kahrını ohh karısı sürecek sefasını diyor şımartan anneler de walla..hiç katılmıyorum..oğlum olurs birgün kaynanam gibi yapıcam walla...
düşünün geçenlerde bizimki evde canı mantı istemiş,yahu demiş bu karı milleti kendini bir mok zannediyor,herşleyi kendilerinin yapabildiğini sanıyor..onlar yaparsa ben de yaparım ulen demiş girişmiş hamur tutmuş(hiç bilmiyor ne hamur tutmayı,ne mantı yapmayı) ve mis gibi de yapmış..eve geldim.."al bu da sana kapak olsun" diye karşıladı beni :)
hani light filan da değildir haa,o tamamen şu modla yaklaşıyor olaya "ulen kimseye işimi yapsın diye mudanaam olmaz,bu kadınlar yapıyorsa ben de yaparım " :)
hahaha selam söyle o enişteye bizden o zaman:)) fazla kızdırmayalım aman yani
yolicim bebiş olunca senin sırtın yere gelmez anacım, doğur doğur ver kocana baksın hihihihih
merhaba hanımlar.ben 120 kiloda bir bayanım.sayısız diyet denedim ama başaramadım.her seferinde daha fazla oldum.forumda ve internette gezerken dukan diyetini gördüm,okudum biraz bilgilendim.dün itibariyle dukan diyet kitabını sipariş verdim ama henüz elime geçmedi.bende bu diyeti yapmak istiyorum.heyecanlıyım biran önce başlamak istiyorum.diyettin püf noktalarını olmazsa olmazlarını,yanında kullandığınız yan ürünleri ,kendi deneyimlerinizden olumlu sonuç aldığınız uygulamaları yzarsanız çok sevinirim.artık çok bunaldım bu kilolardan kendimden nefret eder oldum. yardım ederseniz , destek verirseniz sevinirim.sevgiler hepinize...
Arkadaşlar kahverengi ye noldu yaa,bilen var mı?
yaa sen beni öldürdün gülmekten sadecam ama duygulara tercüman oldun vallahi de billahi de hee
anam hep derdi ki kızım ne yapamadım ama sen yap. kocanın iki kaşıı varsa birini kırıcen yoksa yaranamazsın didiydi emme biz yine yapamadık.anacıımı bende dinlemedim şimdi hem evdee hem işte çalışıyoruz. napalım adamın çorabıı çamaşırı heryerdee. bi duş alır bi traş olur takımları yoli toplar. .çuku yer kitap okurken yatagın ustunde bırakır ambalajını. benim model böyle işte standard özellik olarak geldi bunlarda. ne bilem ben böle olduunu. ama kayınvaldem şımartmış bunu bi oglum aslan oglum diye şimdi bize kaynıyiiii
dimi ya her gece başka hatunla oleykarın olacak eski koca. yahu kızlar kulaga çok tuhaf geliyi yahu hehe
ay bende bendee. kadının çilesi bitmez. tatile gidersin piknige gidersin yine kadın çalışır erkek yan gelir yatar. erkekler yaymaya gelmiş kadınlar didinmeye.
evet katılıyorum kötü kadın daha kıymetli oluyormuş bizimkiler kıymet bilmiyi. he kocamı seviyim ama şu standard özellikleri de olmasa, don çorap toplatmak, hiç bi kabı kacagı mutfaa götürmemek gibi daha iyi olurdu. napalım sevdik çekiyik kahrını daa. bi de bişi yapmasını iste kuyruguna basılmış kedi gibi çemkirii ya hem suçlu hem güçkü
vuvucum senin kaynananım orijini nere? Marstan mı Venüsten mi? Helal kadına ama sana da seçmesini bilmişsin.. En büyük tebriklerim de tabi kocana gidiyor...Demek adam hissediyor da yapıyor yani
yolicimmm akşama ne ye biliyonmu eve giderken al bir tane çupra şöyle teflonda soğan sarımsak az domates maydonoz karabiberle susuz pişir ohhhhhh mis valla mis hem sabaha kilo eksiğinde olur inşben senin gibi olan palamutlada denedim ama en lezzetlisi çupra oldu ben sana o kadar dedim gel sen çupra oldiye ama kime söylüyomki palamuttt seniiiiiiiiiii
yolicimmm akşama ne ye biliyonmu eve giderken al bir tane çupra şöyle teflonda soğan sarımsak az domates maydonoz karabiberle susuz pişir ohhhhhh mis valla mis hem sabaha kilo eksiğinde olur inşben senin gibi olan palamutlada denedim ama en lezzetlisi çupra oldu ben sana o kadar dedim gel sen çupra oldiye ama kime söylüyomki palamuttt seniiiiiiiiiii
vuvucum senin kaynananım orijini nere? Marstan mı Venüsten mi? Helal kadına ama sana da seçmesini bilmişsin.. En büyük tebriklerim de tabi kocana gidiyor...Demek adam hissediyor da yapıyor yani
hahaha :))) walla haklısın..şanslıyım çok şükür...adapazarı şekerim orjini:) walla hep tebmbih etmiş çocuklarına,çalışan kızla evlenecekseniz siz de yapacaksınız,herşeyi kadınlardan beklemeyeceksiniz ,babanızın bana yaptığını siz yapmayacaksınız diye..hala bile bize geldiğinde işten gelmişsem eğer beni oturtur kendi yemek yapar walla sağolsun...ama eşimin üniversitede ayrı ilde yaşamasının da etkisi var..her işlerini birşekilde kendileri yapıyorlar o zaman yolandanınki gibi değillerse :)
kızlar size doyum olmaz vallahi, ama kocam geliyiiii, haydi ben kaçar...
öperim hepücüğünüzüüüüüüüsabah görüşürükkkk
tebrik ederimmm
kayferengi tatilde.:82:
ohhhh güneşlenip denizin keyfini çıkarıyo şimdi o. (hiç kıskanmadım)
deniz duyu yutmasa bari malum diyetteyiz tuz yasak
gülü gülü cinomm özliyciiz seni potansiyel çirozum benim :80::80:kızlar size doyum olmaz vallahi, ama kocam geliyiiii, haydi ben kaçar...
öperim hepücüğünüzüüüüüüüsabah görüşürükkkk
Çupran olayım zeynep abla..
ayyyy ağzım sulandı:76:
hahaha :))) walla haklısın..şanslıyım çok şükür...adapazarı şekerim orjini:) walla hep tebmbih etmiş çocuklarına,çalışan kızla evlenecekseniz siz de yapacaksınız,herşeyi kadınlardan beklemeyeceksiniz ,babanızın bana yaptığını siz yapmayacaksınız diye..hala bile bize geldiğinde işten gelmişsem eğer beni oturtur kendi yemek yapar walla sağolsun...ama eşimin üniversitede ayrı ilde yaşamasının da etkisi var..her işlerini birşekilde kendileri yapıyorlar o zaman yolandanınki gibi değillerse :)
üstünde zeynep_kurubas yazan her hangi bi msj hangisi olursa olsun sonuna kadar ben bu moda geliyorum. :86::86::86: pişmiş kelle yani
yada böyle yerlerde oluyorum
ablam zeynebimmm valla took vardı sıcak su ile sulandırdım burda işyerinde birz tuz ve karabiber. bide zero açtım yanına yiyorum. akşam eve gitmicem de direkt.kuaföre gideyim saç boyatıp fön çektiriyim süsleniyim yarın ablamın kına gecesinde gelinin kızkardeşi de pek bi saçaklıymış demesinler. bide beni 15 kg daha agırken görenlerden azcık yorum alayım da motivem artsın demii. 36 beden elbisemi de giyeyim şööle. allahım neler diyorum ben 36 beden diyorum. ablaa ben palamutluu sevmedim çiroz olucimmm olar mııı
Çupran olayım zeynep abla..
ayyyy ağzım sulandı:76:
ıyyyyyyyyy yuhhhhhhhhhh yolanda çirozda ne oluyo ya bak çupraya tipi yok ama lezzett offffff harika hade palumut dedin onada fit olduk ama bak palamut ince boylu moylu ama bütün yağı gitmiş ya tadı madıda gitmiş inanki böle yavan geldi valla bide çirozu sen düşün gariiiiii
hee bide su mu tutar agır çıkar kızınmorali bozulur dimi hahahha
gülü gülü cinomm özliyciiz seni potansiyel çirozum benim :80::80:
senden olsa olsa çiroz olur hadi oradan .. sıskaa
ya işte elettram memleketle alakası yok benim ki de adapazarlı ama böle pratik bi adam değil. ama ben onu olduğu gibi seviyorum. olsun yaparım ben onun işlerini canı sagolsun aşkitomun tomruk paşamın benim
gel ablam gel ben pişirdim beraber yiyelim çok nefiss olmuş valla