Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım tebrik ederim seni
inşaallah senin kadar azimli olurum.kendimi çok iradesiz görüyorum çok ta kızıyorum.Umarım bu sefer başarırım.zira bu uğurda çok zaman,emek,para kaybım oldu.dediğin diyet menü topiğine de bakacağım.Sağolasın canım...

hahaha selam söyle o enişteye bizden o zaman:)) fazla kızdırmayalım aman yani

yolicim bebiş olunca senin sırtın yere gelmez anacım, doğur doğur ver kocana baksın hihihihih

çok iyiyiz dimi bugün yine tam modumuzdayız heheh :86:
yau sana kötü kadın dimedik lafın gelişi ooo.
işte sölediin çok dogru mesele kadınlarda bitiyo nasıl yetişirse çocuk öle yapıyo. benim eşimi ünide bile annesi yalnız bırakmamış gelmiş yemeemi yapmış evini temizlemiş. hatta istte yalnızyaşıyodu biz tanıştıımızda o zaman bile annesi ablası gelip temizliyordu evini o zaman belliydi böle olcaa ama sevdik aldık kabullendik. her güzelin kusuruu. yoksa hemşo enişteniz iyidir yaa iyidir egleniyos işte kendi aramızda yauu
seninki de pek hamaratmış valla çook şanslısın. benim ki mantı açıcak hee. dolaptaki yemegi tabaa koyup yemez benim ki pizza söler gerisini sen düşün

hahaha selam söyle o enişteye bizden o zaman:)) fazla kızdırmayalım aman yani

yolicim bebiş olunca senin sırtın yere gelmez anacım, doğur doğur ver kocana baksın hihihihih

he yapcem beş on tane bizimki bakarım diyo. çok sevyii. ama ben ona gvenipte çocuk yapmam bakacam der yan gelir yatar.

yolicimmm akşama ne ye biliyonmu eve giderken al bir tane çupra şöyle teflonda soğan sarımsak az domates maydonoz karabiberle susuz pişir ohhhhhh mis valla mis hem sabaha kilo eksiğinde olur inşben senin gibi olan palamutlada denedim ama en lezzetlisi çupra oldu ben sana o kadar dedim gel sen çupra oldiye ama kime söylüyomki palamuttt seniiiiiiiiiii

aramıza hoşgeldiniz

inşallah hep beraber vercez bu kiloları,sadece sabır ve azim dukan için yeterli şeyler.

siteyi elinizden gldiğince takip edin,tarifler var onları deneyin.

bu sitede hep beraber sevinip hep beraber üzülüyoruz,sevincine inşallah bizlerde ortak olacağız.

Arkadaşlar kahverengi ye noldu yaa,bilen var mı?

kayferengi tatilde.:82:

ohhhh güneşlenip denizin keyfini çıkarıyo şimdi o. (hiç kıskanmadım)

deniz duyu yutmasa bari malum diyetteyiz tuz yasak

kızlar size doyum olmaz vallahi, ama kocam geliyiiii, haydi ben kaçar...

öperim hepücüğünüzüüüüüüü sabah görüşürükkkk

üstünde zeynep_kurubas yazan her hangi bi msj hangisi olursa olsun sonuna kadar ben bu moda geliyorum. :86::86::86: pişmiş kelle yani
yada böyle yerlerde oluyorum
ablam zeynebimmm valla took vardı sıcak su ile sulandırdım burda işyerinde birz tuz ve karabiber. bide zero açtım yanına yiyorum. akşam eve gitmicem de direkt.kuaföre gideyim saç boyatıp fön çektiriyim süsleniyim yarın ablamın kına gecesinde gelinin kızkardeşi de pek bi saçaklıymış demesinler. bide beni 15 kg daha agırken görenlerden azcık yorum alayım da motivem artsın demii. 36 beden elbisemi de giyeyim şööle. allahım neler diyorum ben 36 beden diyorum. ablaa ben palamutluu sevmedim çiroz olucimmm olar mııı

Çupran olayım zeynep abla..

ayyyy ağzım sulandı:76:

neeeeeee sabahamı yani bütün bir akşam girmeycenmi çok ara vermeyin canım beni forumda yalnız koymayın gece kuşu gibi birbaşıma pineklemeyeyim hiç olmazsa

kayferengi tatilde.:82:

ohhhh güneşlenip denizin keyfini çıkarıyo şimdi o. (hiç kıskanmadım)

deniz duyu yutmasa bari malum diyetteyiz tuz yasak

hee bide su mu tutar agır çıkar kızınmorali bozulur dimi hahahha

gülü gülü cinomm özliyciiz seni potansiyel çirozum benim :80::80:

Çupran olayım zeynep abla..
ayyyy ağzım sulandı:76:

senden olsa olsa çiroz olur hadi oradan .. sıskaa

ya işte elettram memleketle alakası yok benim ki de adapazarlı ama böle pratik bi adam değil. ama ben onu olduğu gibi seviyorum. olsun yaparım ben onun işlerini canı sagolsun aşkitomun tomruk paşamın benim

arkadaşlar merhabalar bende artık düzenli bir diyete başlamak istiyorum detoks, o diyeti, bu diyeti diye diye beynim ambale oldu. ama en son kitapçıda dukan diyeti kitabını gördüm ve burdada başlıkta rabet olduğunu görünce umutlandım..
ben 17 yaşındayım ergenlik ve gelişim dönemim pek bitmiş sayılmaz o yüzden yapanlara bununla ilgili soru sormak istiyorum benim gelişimimi kısıtlayacak bir uygulama mı yani detoks da mesela hiç protein tüketilmiyor benim için çok olumsuz bu dönemimi olumsuz etkilemiyecek bir diyet yapmak istiyorum bu konuda yorumlarınızı alabilir miyim???

ıyyyyyyyyy yuhhhhhhhhhh yolanda çirozda ne oluyo ya bak çupraya tipi yok ama lezzett offffff harika hade palumut dedin onada fit olduk ama bak palamut ince boylu moylu ama bütün yağı gitmiş ya tadı madıda gitmiş inanki böle yavan geldi valla bide çirozu sen düşün gariiiiii

ossun inceee vedaa sesküüü bi çirozz. ne güzell çuval giysen yakışıyii. ivett çiroz olucim karar verdim.. benden ızgara olmaz emme napem hahaha

merhaba kızlar bugün ancak gelebildim 2 3 gündür koşuşturmacadayım doğru dürüst oturup bişi yiyemiorum tartıda git gide eksilio bugün 59.0 geldim full devam inş yarın pasaport uzattırmaya gidioruz uzak baya buraya ordan misafirliğe gidicekmişiz eğer gidersek bende orda salata ve tavuk varsa onları yiycem giderkende çantamda yumurta kaynatması salata peynir alıcam böle idare edicem inş

ben ve çirozluk mu peh basenli çiroz

gel ablam gel ben pişirdim beraber yiyelim çok nefiss olmuş valla

afiyet bal şeker olsuuunnnn.yemiş kadar olmadım tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…