Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlaaaarrr mesai biter ben gider.

yarın görüşmek üzere anacıklarım - lerde kalın

kızzlaaarr ben çok özlüyorum sizi koşturmaktan anca akşamları pc başına geçebiliyorum ben sayfaları okuyana kadarda baya geç oluyo sizlere katılamıyorum
kilo veren arkadaşlar hepiniz adına çook sevimdim yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hastalara geçmiş olsun temizlik yapanlara kolay gelsin fırsat bulmuşken şööle hepiciğinize birden yazıyım dedim mucxxx

merhaba arkadaşlar mayıs 25 ten beri dukan yapıyoruz kocacımla, o 8 ben 5 verdim , ama inanın acaip inceldik, bugün regl oldum ve ilk kez 100 gr artı çıktım o da dün tatlı krizinden light pudinge dadanmamdan olsa gerek bu diyeti bir çok kilolu arkadaşıma bizzat arayıp tavsiye ediyorum, çığ gibi yayılıyoruz anlayacağınız, aslında şu an 68 küsürüm ama 65 kiloyken olduğum gibiyim , sonuçları böyle görmek daha da gaz veriyor insana, bunları neden yazıyorum burayı okuyup başlasam mı acaba diye düşünenler için yazıyorum evet başlayın arkadaşlar, inanın kilolu olmak insanı her açıdan mutsuz ediyor bunu verince daha iyi anlayacaksınız, bi de bugün eşimle de konuştuk yediğimiz herşey o kadar doğal ve yararlıki, hayatımızdan bi çok kimyasal şeyi çıkardık bu diyetle, herkese tekrar başarılar diliyorum sevgiler

kızlar kabızlığı nasıl hallediyorsunuz? form çaylar mı denemedim, maden suyuna kaynar sular mı, yulaf kepeğim yok. en son evde ne kadar kuru kayısı varsa bitirdim. böyle giderse diyete uzun bir ara vericem.

kızlar kabızlığı nasıl hallediyorsunuz? form çaylar mı denemedim, maden suyuna kaynar sular mı, yulaf kepeğim yok. en son evde ne kadar kuru kayısı varsa bitirdim. böyle giderse diyete uzun bir ara vericem.

canım yulaf kepeği edinene kadar yulaf ezmesi yada buğday kepeği tüketmeni öneririm...ikiside marketlerde kolayca bulunuyo...ayrıca gojiberry diye bi meyve var kuru meyve ona izin var bu diyette..hatta özellikle faydaları açısından özellikle tavsiye ediyomuş dukan..goji yediğinde zaten kayısıdan daha etkili sorununu hemen çözer...ama yulaf çok önemli düzenli tüket yoksa çok zorlanırsın diyet yaparken..

hoş geldiiin aramıza .burada destek amaçlı varız.birimiz hepimiz,hepimiz dukan amca için.kafan karışdığında yada sorun olduğunda bi dolu cevap alacaksın emin ol.doğru yerdesin ama önce geçmiş sayfalara doğru biraz yolculuk yap.neler yapmışız neler paylaşmışız sonra gider kilolar merak etme.

gojiberry de aldım canım diyetin başından beri sabahları bir çorba kaşığı yiyorum üstüne su içiyorum. 18. günüm daha 3 defa zor çıktım. baştan beri okumaya çalıştım internette satılan yulaf kepeği saman gibiymiş almayın diyorlardı. ruşeym de kullandım iki gündür de keten tohumu alıyorum. 50 bedenden 46 ya düşmek üzereyim 48 bol geliyor. incelme olmasa vazgeçicem. fransada eşimin akrabası var yüzümü kızartıp istesem mi yulaf kepeği?
bu arada kabızlık yüzünden meyve yemeye başladım

ahhh canım benim belkide ütüleyip yerleştirdin bile yahu ben benim kızların hamileliğinde eksik bişeylermi yedim acaba ama her eve bir berrin lazım yani bence allah sevdiklerine bağışlasın kuzum

ablammmmmm benim.zeynep ablam.Allah seni de sevdiklerine ,eşine ve çocuklarına bağışlasın

canım goldenimm.hoşgeldin bebğimm...sen bizi düşünme biz yuvarlana sürüne hoplaya zıplaya diyet yapıyoruz işte hep birlikte.sen işine gücüne bak gelinliğinin ve düğün hazırlıklarının tadını çıkar emi canım.düğününden sonra gene eskisi gibi hep beraber oluruz.

Son düzenleme:
Yaaa kızlaarrr iki gündür gelemedim işler çok yoğundu iş yerindende bakamadım sizi çok özledim.... ne kadar cok da yazmıssınız şöylee bir göz atayım bakalım neler yapmısınız

olmaz mı? benim de oluyor sürekli.zorla azcık yiyorum.midem rahatlayınca yeniden yiyorum .doğru söylüyorsun bu diyette de yemeden kilo verilmio

yurt dışından isteme imkanın varmış hiç durma iste.banada arkadaşım getirdi dışardan harika hiç burdakilere benzemiyor.hemde çok ucuz ve kolay bulunuyomuş.avrupalı çözmüş işi.yulaf kepeğinin yerinide hiç bir şey tutmaz.tahılların içinde bir yulafın kepeği yoğun protein içeriyormuş.ne yapıp edin bulun.sebze günlerinde kabaklı çorba dene,bitki çayı,form çaylar iç bide yulaf kepeği tabii .sakın vazgeçme ve bi süre daha meyve yeme bence emeklerine yazık etme.

kızlarrr bana yardım edin

30,05,11 de başaldım diyete 84600 düm

bugün 80700 cıktım kaçamakta yapmıyorum kaçamak yapan arkadaşlar var kilo veriyorlar ben niye veremiyorumm yaaa

kelin merhemi olsa başına sürer ben de aynıyım.4 gün atağa başladım.yarın son gün inşallah bakalım birşey değişecek mi?

berincim ortalarda yoksun canım yine evimi döktün silip süpürüyosun ne

ablacım anca girebildim bugün dışarlarda koşturdum.bankaya yatırılacak para vardı.faturaları yatırdım sonracığıma.alışveriş yaptım kardeşimle .yük fazla geldi bir boy daha gidip geldik.kiloluk deterjanlar lt lik sular bayagı yük taşıdım.işler bitti anca gelebildim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…