- 31 Ekim 2010
- 485
- 0
elettram üzülme bende 11 gündür kg veremiyorum aksine verdiklerim geri geliyo. bi gelio bi gidiyo ee dolayısı ile bana da geli gidiyorlar
bu arada kg çizelgen hayırlı olsun güzel olmuş bol bol motive etsin seni inşallah
kız yaagmurrr vallahi bul o adamın bi çiçekl yaptırsın bi kutuda çuku köşedeki pastaneden .. gelsin seni istesin..yohusam babiş seni de o herifi de furur hee
bende akşam ne yiycem kara kara düşünüyorum yaa. bıktım artık tavuktan hee
tebrikler
prostatlı zeynep ablaaa. abartıyorsun ablaa. yaz geldi terliyoruz da o yüzden çıkmana gerek kalmıyi.bide yaz gelince su tutuyormuşuz o yüzden dert etme gideeer
kız bizim eve de bi ara bi atak mı hee mok götüriyi dee. en son bütün halıları kaldırdım silip süpürmesi de kolay oluyii. pis kadınım deemi ben hahaha bide tembelim haha bide şişkoyum kg da veremiyorum oyyy ki ne oyyy
shahdarım obam allah güle güle huzurla oturmak nasip etsin terrtemiz evinizde. benim kocişte istanbula gelicem yetti gari diyii kızlar dua edinde gelsin çok zor beeyle ayrı gayrıı. gerçi buraya gelince de her gün kavga emme biber tuz misali onsuzda olmuyiii...
yine telini kapamış bak biliyo tabi çemkiricemi cık cık cık
hoşgeldin canım dogru yerdesin. ilk sayfalarda diyetle ilgili bol bol bilgi bulabilirsin. sıkışınca bize de sorabilirsin
walla halıları kaldırmayı ben de düşündüm emmeeeee maalum soğuk memleketteyiz, gece haala yorganla uyuyoruz, alt katımızda bodrum bu sebeplen olduğu gibin bıraktım halıları...bi de koca dırdırıyla uğraşmiyim die yok halıları kaldırdın da yok benim ayakalrım üşüdü de iyi ki gelen gidenim pek yok, hatta hiç yok yollicim yakın olaydık walla bi gün senin evi, bi gün benim evi paklardık
zordur canım ayrı kalmak bilirim; walla geçen sene peşinden doğubeyazıta bilem gittim hihihiii 30 km sonrası iran dı artık yanii, neredeyse fizana gidiordukkk