tatlım bunlar bariz kıskanmışlar seni ne kafana takıyorsun yahuu
sevinmen lazım sevinmennn
hee bende avm ye gitmemeye çalışıyorum. yada şu alışveriş sitelerine de girmemem lazım .. kesin ihtiyacım olan bişi çıkıyii. batıciiz yahu bu kredi kartları beni batırcek bu gidişle hee
ben de göremedim ki istediğim kg yu vuvucanım.
60,3 gördüm en son. takvimler 11 haziranı gösteriydi.. bi daha da aynı kg yu 17 haziran da gördüm .. görüş o görüş. öyle deli gibii yimedim. aptal saptal bi kaçamak yapmadım hatta epey bi kemer sıktım hala göremiim onun altınıı. ben napem peküüü.. yane 11 haziranda içtim bitane biranın cezası bu kadar sert olmamalıydı.. isyandayım isyandaaaaaaaaaa
ivet sevinmedin çünkümm yine götürmüş magnumları ve patır patır da kilo veriyi.. ama bu haksızlıık. ( kalimero misali kaçamak yapan kg veriyi yapmayan alıyii.
hani benden gitmiyo bişey iki haftadır aynı inemedim altına canım yazyağmuru konusunda sana tamamıylen katılıyorum...bundan sonra konuşmasak da olur bence onunla,zaten magnumu götürüp mahçup surat yapmaktan başka bi işlevi yok onun demi canım?
Ya yolanda evet bira bu diyetin başladında beni de kötü etkilemişti ama seninki biradan filand eğil bence artık,üzme kendini bu kadar...
çok zor bir eşiktesin bence sen..insanlar diyet yaparken 3 eşikten geçerlermiş ya,bu senin sonuncu ve en zor eşiğin...
sana tavsiyem biraz yeme düzenini değiştirmeye çalış..katı şeylerden çok çorba yap kendine,yanında bu y.kepekli ekmeklerden yap ve nolur bol bol acı ye...ben küçük acı turşu biberlerden yiyorum her öğünde 4-5 tane ve bence bu kadar kaçamağıma rağmen kilo vermeme destek onlar...eğer acı sevmiyorsan alışmaya çalış...ya da bolbol kırmızı pul biber dök herşeye...
bir de bitki çayları yap bolbol kendine...kiraz sapı,tarhun,adaçayı,papatya,mısır püskülü,yeşilçay,biberiye,rezene,lavanta ...ne varsa karıştır hergün ve 2-3 bardak iç...sonra sabahları elma sirkeli su içmeye başla(ya da maydanoz kürü)
sana destek lazım..lütfen bak dene bunları canımcım..