Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben sevinirsin sanmıştım

:KK59::KK59::KK59::KK59::KK59::KK59::KK59:

:85:

Sırf bu surat ifadeni yap diye yazdım bebişim yawww tam süpersiiiiinn diye havalara uçuyordum,sonra dedim bi bozayım bunu,hem kesin dedim magnumu lüpletmiştir bana yalan söylüyordur dedim,öyle yazdım veee sonra bir okudum ki gerçekten lüpletmişsin..
seni tanıyorum artık kısıııımm :)

canım anlaşıldıki sen bu magnumu bünyeye dahil etmek istiyorsun,hani o kadar çok yiyeyim ki artık diyetime dahil olsun dukan amca yadırgamasın artık diye uğraşıyorsun,hani diyet bittiğinde "aaa magnum yasakmıydıki" modu çizeceksin ve sanırım sonunda da başardın :KK52::KK52::KK52:
bu da bir yöntem sonuçta..karışmıyorum artık magnumuna bebişim rahat ol :))))

:KK19::KK19::KK19:

günaydınlaaarrr herkese öpücükler öpücükler öpücüleeer :KK54:

düğünden +400 ile döndüm :18:

gittiğimde de kimse kilo verdiğimi fark etmedi :KK50: hatta en son beni düğünde gören bir komşu aa sen ilkay hanımın kızı değilmisin çok kilo almışın vallahi tanıyamadım diyerek beni az daha katil yapıyordu :KK22:

dün eşim yurt dışına gitti pazara kadar yok hazır o yokken, gelene kadar atak yapıciiim bakalım neler olacak

bu arada kilo veren canlar teprik ediyorum herbirinizi :KK19::KK64:

hastalanan canlarada acil şifalar :KK71:

tatlım bunlar bariz kıskanmışlar seni ne kafana takıyorsun yahuu
sevinmen lazım sevinmennn:KK64::KK64::KK64:

daha iyi olmana sevindim canım, eheuhe sorma walla ıvır zıvırımız heç bitmiyoooo:KK53: allahtan 38-42 arası bissürüüüü kıyafet var dolabımdaa, o yüzden şimdilik dolap yenilemeyi ertelediiim, zaten burada alışveriş yapılacak doğru düzgün yerlerde yok..anca ist. geldiğimde yaparum alışverişi, o zamana kadar da iyice incelmiş olurum inşallah:KK61: bazen küçük yerde yaşamak avantaj oliyiiii böyle, fazla masrafın olmiyiii iştee:)):KK1:

hee bende avm ye gitmemeye çalışıyorum. yada şu alışveriş sitelerine de girmemem lazım .. kesin ihtiyacım olan bişi çıkıyii. batıciiz yahu bu kredi kartları beni batırcek bu gidişle hee :KK53::KK53::KK53:

cino çok sevindim canım..bugün güzel birgün sanırım..herkes istediği kiloları görmüş( tabiiki cezalı ben hariç:KK19:)
seninle aynı gidiyoruz farkındamısın,kaçamakçıyız zaten ikimizde :) bak cuma sabahı 66 ları görmeliyiz tamamm mıııı...
sanırım yanlış isim hatırlamıyorsam urgakina da bizimleydi değil mi?

ben de göremedim ki istediğim kg yu vuvucanım.
60,3 gördüm en son. takvimler 11 haziranı gösteriydi.. bi daha da aynı kg yu 17 haziran da gördüm .. görüş o görüş. öyle deli gibii yimedim. aptal saptal bi kaçamak yapmadım hatta epey bi kemer sıktım hala göremiim onun altınıı. ben napem peküüü.. yane 11 haziranda içtim bitane biranın cezası bu kadar sert olmamalıydı.. isyandayım isyandaaaaaaaaaa :KK37::KK37::KK37:

hiç de sevinmedim..hayır ne olmuş yani -600 olmuşsun da... :KK19:

ivet sevinmedin çünkümm yine götürmüş magnumları :KK53::KK53::KK53: ve patır patır da kilo veriyi.. ama bu haksızlıık. ( kalimero misali :KK1::KK1: kaçamak yapan kg veriyi yapmayan alıyii. :KK60::KK60::KK60:

Bugün herkes güne güzel başlamış çok seviniyorummmm.

hepinizi tebrik ediyorum harikasınız.

veremeyenlerde morallerini bozmasınlar çünkü dişimizi sıkınca haftada verdiğimiz 100-200 grmı bi günde bile verebiliyoruz.

teşekkürler dukan amcaaaa:KK42::KK42:

hani benden gitmiyo bişey iki haftadır aynı inemedim altına :KK9::KK9:

canım beim çok teşkr ederim tatlım...ben 10 bedene sığdıysam sen 8 falan dene:)ayrıca etek olduğundan ağ kısmı yokya ondan oldu bence pantalon türü şeylerde 12 rahat olur gibi geliyo bana..o kadar yoruldumki dün üşendim denemeye başka bişi..inşallah en kısa zamanda 36 bedenlere kavuş yolandacım ben 38 e razıyım..

valla park b. da 36 oluyii ama onların kalıbı geniş sanırım. böle bi mantık var mı yaw. bi markanın 36 sına giren ötekinin kırkına giriyii. nerde bu millet nerde bu devlet.kalıplara standart istiyirik

Son düzenleyen: Moderatör:

hee bende avm ye gitmemeye çalışıyorum. yada şu alışveriş sitelerine de girmemem lazım .. kesin ihtiyacım olan bişi çıkıyii. batıciiz yahu bu kredi kartları beni batırcek bu gidişle hee :KK53::KK53::KK53:

60,3 gördüm en son. takvimler 11 haziranı gösteriydi.. bi daha da aynı kg yu 17 haziran da gördüm .. görüş o görüş. öyle deli gibii yimedim. aptal saptal bi kaçamak yapmadım hatta epey bi kemer sıktım hala göremiim onun altınıı. ben napem peküüü.. yane 11 haziranda içtim bitane biranın cezası bu kadar sert olmamalıydı.. isyandayım isyandaaaaaaaaaa :KK37::KK37::KK37:

ivet sevinmedin çünkümm yine götürmüş magnumları :KK53::KK53::KK53: ve patır patır da kilo veriyi.. ama bu haksızlıık. ( kalimero misali :KK1::KK1: kaçamak yapan kg veriyi yapmayan alıyii. :KK60::KK60::KK60:

canım yazyağmuru konusunda sana tamamıylen katılıyorum...bundan sonra konuşmasak da olur bence onunla,zaten magnumu götürüp mahçup surat yapmaktan başka bi işlevi yok onun demi canım?
Ya yolanda evet bira bu diyetin başladında beni de kötü etkilemişti ama seninki biradan filand eğil bence artık,üzme kendini bu kadar...
çok zor bir eşiktesin bence sen..insanlar diyet yaparken 3 eşikten geçerlermiş ya,bu senin sonuncu ve en zor eşiğin...
sana tavsiyem biraz yeme düzenini değiştirmeye çalış..katı şeylerden çok çorba yap kendine,yanında bu y.kepekli ekmeklerden yap ve nolur bol bol acı ye...ben küçük acı turşu biberlerden yiyorum her öğünde 4-5 tane ve bence bu kadar kaçamağıma rağmen kilo vermeme destek onlar...eğer acı sevmiyorsan alışmaya çalış...ya da bolbol kırmızı pul biber dök herşeye...
bir de bitki çayları yap bolbol kendine...kiraz sapı,tarhun,adaçayı,papatya,mısır püskülü,yeşilçay,biberiye,rezene,lavanta ...ne varsa karıştır hergün ve 2-3 bardak iç...sonra sabahları elma sirkeli su içmeye başla(ya da maydanoz kürü)
sana destek lazım..lütfen bak dene bunları canımcım..

günaydınn kızlar :KK16::KK16::KK16:

asstayım be ya :KK23::KK23::KK23: ( trakya şivesi ile ) :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
yolandam annecim dr'a git dr'a.bak daha da kötü olmadan hemencecik gitmelisin bence yaa kıyamam ben saa

sadecam tebrik ederim seni :KK9:

Kızlar; ben de sabah 59,9 kg da olsan 5 li rakamı gordum sonunda :KK52: valla cok mutlu oldum.

Dun büyüklerden 1 paket bitter cıkolata kacamagım olmustu,biraz moral bozuklugundan yıyıverdım sonra cok pısman oldum :KK59: Ve yemesem belki bu sabah daha az gorecektım tartıda :KK61:

Ve bugün ben de 5+5 e gecıyorum; dun proteın gunumdu; bugunde aynen devam edıp; bu sıstemı deneyecegım bır muddet.
penekcımtebrik ederim canım.60virajını döndün yaa devamı da gelicek artık eminim:KK19:

birdut 1 günde 900 gr mı gitti:KK53::KK53:inanmıyorum saaa harikasın bebişimmm yaa

günaydın herkese, bu sabah tartıyı görünce çok sevindim, 7 li rakamlar göründü sonunda, veee tam 10 kg oldu :KK66: :KK66: sanırım duraklama bitti umarım devam eder

günaydın kızlar

geçen haftaki kilomdan 600 gr daha fazlayım kaçamağimda olmadı hiç umutsuzluğa kapılmak üzereyimmmm:KK69::KK69::KK69::KK69:

çok saol eflogcum..en doğrusunu yapıyosun elinin altında ne kadar seçenek olursa kaçamak yapmayıda düşünmezsin..700gr içinde ben seni tebrik ederim süper:)aynen devam bende 77.800 üm bugün itibariyle ama kimse inanmıyo inanılmaz bişi..resmen yağdan eriyoruz ondan daha zayıf duruyoruz...aynen devam kızlarr yakında diyet sayfasını hiç açmamak üzere kapatıcaz bizde diğer uyuz zayıflar gibi ayy 50gr aldım hohohoo die naz niyaz yapıcazzz:)

hee bende onları şöle nitelendiriyorum. " ayol 500 gr aldım gobeem çıktı ayy ooyy hihihi " ci hatunlar. bizde onlardan olciz :KK9::KK9::KK9:

canım yazyağmuru konusunda sana tamamıylen katılıyorum...bundan sonra konuşmasak da olur bence onunla,zaten magnumu götürüp mahçup surat yapmaktan başka bi işlevi yok onun demi canım?
Ya yolanda evet bira bu diyetin başladında beni de kötü etkilemişti ama seninki biradan filand eğil bence artık,üzme kendini bu kadar...
çok zor bir eşiktesin bence sen..insanlar diyet yaparken 3 eşikten geçerlermiş ya,bu senin sonuncu ve en zor eşiğin...
sana tavsiyem biraz yeme düzenini değiştirmeye çalış..katı şeylerden çok çorba yap kendine,yanında bu y.kepekli ekmeklerden yap ve nolur bol bol acı ye...ben küçük acı turşu biberlerden yiyorum her öğünde 4-5 tane ve bence bu kadar kaçamağıma rağmen kilo vermeme destek onlar...eğer acı sevmiyorsan alışmaya çalış...ya da bolbol kırmızı pul biber dök herşeye...
bir de bitki çayları yap bolbol kendine...kiraz sapı,tarhun,adaçayı,papatya,mısır püskülü,yeşilçay,biberiye,rezene,lavanta ...ne varsa karıştır hergün ve 2-3 bardak iç...sonra sabahları elma sirkeli su içmeye başla(ya da maydanoz kürü)
sana destek lazım..lütfen bak dene bunları canımcım..

sevgili yagmurcuğum zaten diyeti eccük daa ince olmak için yapıyiii. biz uzuun yoldan geldik ve hala daha yolumuz var. dolayısı ile o istediği gibi magnum yiyerek kasmadan rahatça kg veriyii. onun da tarzı buu.. aynen saygı duyuyoruz.. ama yesin de bi daha aglamasın ... dimii.. nasılsa kg veriyii.. :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
bu söylediklerin bana da mantıklı geliyor canımcım. ama o dediklerini yapamıyorum. o değişik çaylar filan zamanım olmuyor. yani nasıl olacak bilmiyorum. bugün daha iyiyim ama işte şu ablamın evlilik mevzusu bitsin ondan sonra yumruk harekatı yapacam. umarım hareketlenir zira can sıkıcıı. görüyorsunuz tam 11 gün oldu daha tık yok tıkı bırak alıyorum alıyorum geri veremiyorum .. amaan saldım takmıyorum.. nasılsa devasa popom küçüldü azcık daa küçülcek zamanı var .. bu dediklerini yapmaya çalışcam ama. sulu şeyler getiremiyorum ki işyerine.. ısıtmak lazım yaglı yaglı yenmiyo donunca.. yemekhane de de yapamıyorum onu.. ne bileyim evde olsam yapardım daa. neyse uzatmiim daha fzla.. sabrediyorum... nokta... :KK53:

kızlar haftasonu 1.1 kg alıp tekrar 59.1 olmustum 2 gundur atak yapıyrm ılk gun 400 gr dunde 500 gr vermısım ve bugun yıne 58.2 yim. haftasonuna kdr atak yapıcam adette olucam ve seyirimin bitmesine 9 gun kaldı hedefıme hala 1.5 kg var ... mutlaka bıtırmem gerek gercekten sıkıldım artık alıp alıp vermekten haftaıcı verdııgm kg yi haftasonu geri alıyrm ve yıne haftaıcı onu vermekle ugrasıyrm .hata bende bılıyrm ama haftasonuda bogazımı tutamıyrm. offf

cino çok sevindim canım..bugün güzel birgün sanırım..herkes istediği kiloları görmüş( tabiiki cezalı ben hariç:KK19:)
seninle aynı gidiyoruz farkındamısın,kaçamakçıyız zaten ikimizde :) bak cuma sabahı 66 ları görmeliyiz tamamm mıııı...
sanırım yanlış isim hatırlamıyorsam urgakina da bizimleydi değil mi?

evt ya sen, ben, urgakina kafa kafaya gidiyoruz:)) benim de eeeen büyük dileğim cumaya 66 lı bişilerde olmak..bi de ben şunu farkettim, kesinlikle psikolojik, mesela kaçamak yaptım ve kafama taktım, yarın kesin + çıkcam felan diye, mutlaka tartıda + çıkıyorum..ama gün içinde kaçamak yapıp, hiç önemsemeyip hatta unutunca sabaha mutlaka - oluyor yahuu:)) haaa bide çok yemenin de etkisi varmış, 2 gündür bunuda tecrübe etmiş bulunmaktayım; yasaklı olmayanlardan normal yediğimin fazlacasını yedim 2 gündür..yani böyle zor nefes alır hale felan geldim ki, normalde tok karna hayatta uyuyamam, 2 akşamdır yiyip yatıyorum, sabah kesin gr oynamamış olcak diyorum ammmaaaaa 200 200 gidiyor walla:KK1:

valla park b. da 36 oluyii ama onların kalıbı geniş sanırım. böle bi mantık var mı yaw. bi markanın 36 sına giren ötekinin kırkına giriyii. nerde bu millet nerde bu devlet.kalıplara standart istiyirik

kışın bir pant. aldım, benetton dan 46 beden:KK52::KK52: ama aynı zamanda giydiğim 40 dan hallice yani bollaşmış hadi 42 diyelim pant. da vardı:)) benettondaki pant bedenine bakınca aynen bööle oldum:KK53::KK53:

yolanda,penac'a yazdıklarını görünce kendime sazan kelimesini pek bir yakıştırdım.hemide aynalı sazan.ama napiim kaç gündür hastasın yaaa ondan sen hastayım diyince hemen atladım ben de.amaan neyse sen iyi ol da biz de sazan olalım sorun diil

Son düzenleme:
evt ya sen, ben, urgakina kafa kafaya gidiyoruz:)) benim de eeeen büyük dileğim cumaya 66 lı bişilerde olmak..bi de ben şunu farkettim, kesinlikle psikolojik, mesela kaçamak yaptım ve kafama taktım, yarın kesin + çıkcam felan diye, mutlaka tartıda + çıkıyorum..ama gün içinde kaçamak yapıp, hiç önemsemeyip hatta unutunca sabaha mutlaka - oluyor yahuu:)) haaa bide çok yemenin de etkisi varmış, 2 gündür bunuda tecrübe etmiş bulunmaktayım; yasaklı olmayanlardan normal yediğimin fazlacasını yedim 2 gündür..yani böyle zor nefes alır hale felan geldim ki, normalde tok karna hayatta uyuyamam, 2 akşamdır yiyip yatıyorum, sabah kesin gr oynamamış olcak diyorum ammmaaaaa 200 200 gidiyor walla:KK1:

kışın bir pant. aldım, benetton dan 46 beden:KK52::KK52: ama aynı zamanda giydiğim 40 dan hallice yani bollaşmış hadi 42 diyelim pant. da vardı:)) benettondaki pant bedenine bakınca aynen bööle oldum:KK53::KK53:

Evet cino yaa bende de aynı...artık kaçamaklarımı ayaküstü yapıyorum ve gerçekten unutuyorum..eşime tatlı koyuyorum mesela,hemen 1-2 lokma atıveriyorum ağzıma..ya da dondurma koyuyorum bir kaşık yiyorum..karpuz çıkarıyorum,hemen atıyorum yine ağzıma...daha iyi oluyor böyle hırsızlık :)
ama çok yeme konusunda emin olamıyorum yaa..ben akşamları çok yiyorum sanırım o yüzden daha yavaş oluyor diye düşünüyorum zaman zaman...kaçamaklarım genelde akşam mesela...yada yemeği 8-8,30 arası yememin de etkisi vardır..gerçi 12-1 den aşağı yatmıyorum ama..belki de yoktur bilmem ki...

Buarada ru-sheim den yulaf kepeği,buğday kepeği ve yulaf ezmesi aldığımı söylemiştimya kızlar..geldi şimdi..tadına bakamadım daha işyerinde olduğumdan ama görüntüsü gayet normal..rossmanndakiler gibi...iyi gözüküyor...tadına öğlen bakıp söylerim..
bir de kızlar ru-sheimin buğday kepeğinin besin değerleri baya düşük..karbonhidratı özellikle..çok sevindim..baya sağlıklı ve hafif gözüküyor..daha önce aldıklarım böyle değildi sanki...mesela doğanın buğday kepeğini kullanan bir arkadaş varsa karbonhidrat ve pro değerine bakıp söyleyebilir mi acaba?bununki 100 gramda 16 pro,17 karbo,5 şeker...baya iyi gibi yani...

günaydın herkese, bu sabah tartıyı görünce çok sevindim, 7 li rakamlar göründü sonunda, veee tam 10 kg oldu :KK66: :KK66: sanırım duraklama bitti umarım devam eder

vaguscüm tebrikkk ederim canımcım çok sevindimmm
hergün ben size seviniyorum bakarsınız bi gün sizde bana sevinirsiniz

valla yiyorum da yemiyorum da yine gitmiyii. benim direniyo anlaşıldı başka açıklaması yok.
yaa bu kadar beden farkı olur mu allah allah. tamam bir beden farketsin de iki üç beden fark etmemesi lazım. gerçekten akıl alır gibi değil şu beden farklarının.

yolanda,penac'a yazdıklarını görünce kendime sazan kelimesini pek bir yakıştırdım.hemide aynalı sazan.ama napiim kaç gündür hastasın yaaa ondan sen hastayım diyince hemen atladım ben de.amaan neyse sen iyi ol da biz de sazan olalım sorun diil

rica ederim canımcım arada olur öyle. sazan filan deme kendine neşelendik işte bizde yauu :KK16:

Merhaba arkadaşlar,
Yemek tarifleri için ayrı bir konu açılacaktı açıldımı? açıldıysa ben bulamadım biriniz gösterebilirmi rica etsem?

selam kızlar, yumruk dediğinizi zaten yapıyormuşum:KK1: 5+5 yaparken zaten sebze protein günlerinde kilomda pek bir değişiklik olmuyor. ne alıyorum, ne veriyorum. protein günlerinde yumruk atmış oluyorum o zaman. buğday kepeğini ben yeni buldum bir haftadır kullanıyorum. faydası yok derken, kabızlığa karşı yok demek istemiştim. daha evvel kendiliğimden çıkarken kepekten sonra hiç çıkamadım...bugün sırf protein günlerimin 4 günü. ve ben 2,2 kg verdim bile. tahminim 3 olacaktır. sonra yine koruma günlerine geçicem. galiba bu diyetin mantığı böyle işliyor. sebze günlerinde de ahım şahım bişey yemiyorum aslına bakarsanız. demek ki sistem bu...dukan amcam çözmüş bu işi...hepinize kolay gelsin!

Sırf bu surat ifadeni yap diye yazdım bebişim yawww tam süpersiiiiinn diye havalara uçuyordum,sonra dedim bi bozayım bunu,hem kesin dedim magnumu lüpletmiştir bana yalan söylüyordur dedim,öyle yazdım veee sonra bir okudum ki gerçekten lüpletmişsin..
seni tanıyorum artık kısıııımm :)

canım anlaşıldıki sen bu magnumu bünyeye dahil etmek istiyorsun,hani o kadar çok yiyeyim ki artık diyetime dahil olsun dukan amca yadırgamasın artık diye uğraşıyorsun,hani diyet bittiğinde "aaa magnum yasakmıydıki" modu çizeceksin ve sanırım sonunda da başardın :KK52::KK52::KK52:
bu da bir yöntem sonuçta..karışmıyorum artık magnumuna bebişim rahat ol :))))

:KK19::KK19::KK19:

ben aslında bozulmadım bozulmuş gibi yaptım:63:

ama sen karışmazsan o magnumun tadı çıkmaz ki:KK43: her magnum görüşümde aklıma,her yideğimde ise rüyalarıma giriyosun valla:)

ya vuvum şaka bi yana ben vazgeçemiyorum bu magnumdan,oda benden vazgeçemiyo dedim napıyım napıyım dukan amcayla tanıştırmanın vakti geldi diye düşündüm ve artık dukan amcam sorun çıkarmıyo içi rahatladı:KK9: bende bağışıklık yaptı o artık hem haftada 1 kez yiyorum artık azalttım mereti:KK9:

ah yolanda yolandaaaaa neden yolandasın sen? kendimi birden romeo juliet oyununda hissettim:KK9:

bence yolicim şöyle yapmak lazım hayatta vazgeçemem dediğin bir yiyeceği dukan amcayla tanıştır o kabul eder belki onu yemene izin verir:) insanoğlunun başaramayacağı şey yoktur

bana bunu yapmayın işteeeee sizi kaybetmektense kilolarımı kaybetmeyi tercih ederim.:KK52:

sevgili yagmurcuğum zaten diyeti eccük daa ince olmak için yapıyiii. biz uzuun yoldan geldik ve hala daha yolumuz var. dolayısı ile o istediği gibi magnum yiyerek kasmadan rahatça kg veriyii. onun da tarzı buu.. aynen saygı duyuyoruz.. ama yesin de bi daha aglamasın ... dimii.. nasılsa kg veriyii.. :KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

canım istediğimiz kilolara bi gelelim herkese bendeeeennnnnn istediği bişey:)

ama ama ben basenlerim yüzünden azcık daha kilo vermek istiyorum.çünkü altı şişhane üstü tophane misali olmasın diye:)

yaaaaaaaa ben sizi çok seviyorum kızlar

Evet cino yaa bende de aynı...artık kaçamaklarımı ayaküstü yapıyorum ve gerçekten unutuyorum..eşime tatlı koyuyorum mesela,hemen 1-2 lokma atıveriyorum ağzıma..ya da dondurma koyuyorum bir kaşık yiyorum..karpuz çıkarıyorum,hemen atıyorum yine ağzıma...daha iyi oluyor böyle hırsızlık :)
ama çok yeme konusunda emin olamıyorum yaa..ben akşamları çok yiyorum sanırım o yüzden daha yavaş oluyor diye düşünüyorum zaman zaman...kaçamaklarım genelde akşam mesela...yada yemeği 8-8,30 arası yememin de etkisi vardır..gerçi 12-1 den aşağı yatmıyorum ama..belki de yoktur bilmem ki...

Buarada ru-sheim den yulaf kepeği,buğday kepeği ve yulaf ezmesi aldığımı söylemiştimya kızlar..geldi şimdi..tadına bakamadım daha işyerinde olduğumdan ama görüntüsü gayet normal..rossmanndakiler gibi...iyi gözüküyor...tadına öğlen bakıp söylerim..
bir de kızlar ru-sheimin buğday kepeğinin besin değerleri baya düşük..karbonhidratı özellikle..çok sevindim..baya sağlıklı ve hafif gözüküyor..daha önce aldıklarım böyle değildi sanki...mesela doğanın buğday kepeğini kullanan bir arkadaş varsa karbonhidrat ve pro değerine bakıp söyleyebilir mi acaba?bununki 100 gramda 16 pro,17 karbo,5 şeker...baya iyi gibi yani...

vuvucum doğanın buğday kepeğinin 40 gr mında 7,2 protein, 5,2 yağ, 28,2 karb., şeker yok, 11,3 de lif varmış ki her halukarda senin aldığın kat kat daha iyi

vaguscüm tebrikkk ederim canımcım çok sevindimmm
hergün ben size seviniyorum bakarsınız bi gün sizde bana sevinirsiniz

valla yiyorum da yemiyorum da yine gitmiyii. benim direniyo anlaşıldı başka açıklaması yok.
yaa bu kadar beden farkı olur mu allah allah. tamam bir beden farketsin de iki üç beden fark etmemesi lazım. gerçekten akıl alır gibi değil şu beden farklarının.

rica ederim canımcım arada olur öyle. sazan filan deme kendine neşelendik işte bizde yauu :KK16:

seninkiler baya inatçı çıktılar be yolicim:)) ama sabret güseliiim, elbet gidecekler yaniii vücuda istediğini vermeyince mecburen yakacak onları:KK34:

selam buğday kepeğinde pro 14,19 g, karbonhidrat 33,52 g, şeker 3,35 g, lif 32,38 g işte böyle....

vuvucum doğanın buğday kepeğinin 40 gr mında 7,2 protein, 5,2 yağ, 28,2 karb., şeker yok, 11,3 de lif varmış ki her halukarda senin aldığın kat kat daha iyi

seninkiler baya inatçı çıktılar be yolicim:)) ama sabret güseliiim, elbet gidecekler yaniii vücuda istediğini vermeyince mecburen yakacak onları:KK34:

sağol tatlım..iyiymiş gerçekten de yağ bunda da 5,9(ama 100 gramında düşün) ve lif 44,5..kızlar kesinlikle bu buğday kepeği iyi baya..daha tadına bakmadım ama değerleri ve görüntüsü baya iyi...fiyatı da 2,40 lira..ben 4 parça aldığımdan 6 lira kargo da iyiye geldi yani...
yulaf kepeğinin değerlerini ve tadını evdekiyle kıyaslayıp dönerim size tekrar.

X