Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

biz de seni seviyikkk
yolanda benim kedişim oluyiii. onun adı yolandaa. ablam bazen yolundu diyii çok güliyim.. yolanda ismini ben vermedim ilk sahibi vermiş o ismi. dalida isimi merhume şarkıcı kişisinin dogum adı yolandaaa. ondan koymş sanırımm. ben sevdim bu ismii. ama dün kursta bi kelime ögrendim rusça.. koşka dişi kedi dimekmiş. ben yolişime koşka mı disem naapsam. hem koska şekerini de çagrıştıriyii. şeker kısım benim

seninkiler baya inatçı çıktılar be yolicim:)) ama sabret güseliiim, elbet gidecekler yaniii vücuda istediğini vermeyince mecburen yakacak onları

cinooo noo takanzi beybiii
o inatçı kg lara aynen bunu yapıyorum
ahan da buu

Merhaba elimde iki farklı markanın bugday kepekleri vardı onlardaki değerleri yazıyorum sana karşılaştırısın Sevgilerimle.

Sade Organik Ürünler - Organik Kepek

Karbonhidrat- 61.9
Protein- 16.0
yağ-4.6 ( şeker belirtmemiş onun için yazamadım)

Nuhun Ankara Makarnası çinko ve bakır ilaveli bugday kepeği

Karonhidrat- 33.52
Protein-14.19
Şeker-1.0
Yağ- 1.71

Teşekkürler arkadaşım..Bu değerler 100 gr içindi değil mi?

Karbonhidrat değeri en düşük,protein ve lif değeri en yüksek buğday kepeği ru-sheiminki gibi duruyor arkadaşlar..sadece yağ oranı %5.
Haberiniz olsun..

günaydınn kızlar

asstayım be ya ( trakya şivesi ile )

geçmiş olsun.ne oluyo kızlar size kendinize iyi bakın ya.bu kadar et süt ,yoğurt ,yumurta yiyip nasıl hastalanıyoruz anlamadım valla.şu havalar artık bi düzene girsede bizde anlasak ne giyicez .galiba suçlu hava ne dersiniz.....

budur ya dukancı kızlar böyledir işde.hep böyle haberler duysak harika olur.seni kutlarım .kaçamakları örnek alacağımıza seni örnek almayı teklif ediyorum dukandaşlara.hadi hep beraber eksra yürüyüş yapalım,bol protein yiyelim bakalım sonuç hızlanacakmı ?

5 gün atak yapıcam tekrar ama canım hiç birşey yemek istemio.

yanımda ton balığım var ama hep tok hissediyorum kendimi
zorla da yenmio ki,
bu diyette de yemeden kilo verilmio
size de oluyo mu böyle saçma sapan bir iştahsızlık?

napsam bilemedim.

soruna cevap değil ama ben başka bişey söylemek isterim ,hangi diyette bu kadar tok olup ayda 6 kilo verilir canım.zaten sağlıklısı ayda 4-5 kilo değilmi.bence harika gidiyorsun.toplamda bakınca bizde ortalama o kadar veriyoruz.

Böyle durumlarda yoğurt veya sütlü kahve yanına birkaç parça peynir iyi gidiyor..

ben şu dukanın dediği soğukla kilo verme işini denicem kızlar
akşamları buz yicem, soğuk duş alcam :18:
hasta olmam inşallah

bide atak yapıyorum tekrarhepsi birlikte olunca bakalım ne kadar fark edecek.

walla ben de öyleydim, hatta neredeyse acıkmadığım için öğün bile atlayabiliyordum, 2 gündür daha sık yemeye başladım, yine de acıkmıyorum da sadece ana öğün değil aralarda da bişile r yemeye çalışıyorum...bakalım etki edecek mi...

Evet canım 100 gr değerleriydi . dediğin gibi en düşük değeri olan sendeki markanın şu ana kadar yazılanların içinde.

canım bence kedini bu yaştan sonra kimlik bunalımına sokma yolanda bilsin kendini o

koşka ne öyle yaaaa kokoş der gibi:)

ay bende köpüş alcam adınadaaa kokoş koycam

sen kopeene kokoş koycen de ben kedime koşka diyemiycim mi yaneee
yok ben ona koşka dimem o adını biliyii . yolandaaa diyim yanıma geliyii köpek gibi benim kızım zaten heheh

berkminecim ben çok iyiyim bugün sadece baş agrısı kaldı.birazda burun akıntısı o kadar.. assstayım be yaa işin esprisiydi. size hastayıum anlamında ama penac - shahdaroba ve sen dahil bi çok arkadaş başka anladı .. siz de haklısınız kaç gündür hastayım diyorum böle bi espirik yapınca anlaşılmadı

bende ögleyin tavuk getirmiştim. aslında güzeldi yemek ama yimek istemedim.tokum sanki hep yaa :26::26: bugün P günümdü ama ben taze fasulye ve salata da yedim. hazır dedim iyi bişi çıktı şirket yemeginde kaçırmiim dedim. hazır rölantideyim yumruk öncesi kasmiim fazla didim. iyi dimişmiyim bilmem

çok teşekkürler arkadaşlar sevincime ortak olduğunuz için, 79 gördüm diye seviniyorum oysa ki 76 olduğumda çok şişkoyum diye 2004 yılında akupunktura başlamıştım, 17 kg da verdiydim ama geri geldiler ve dahi 13 kg fazlasıyla, ama ilk diyete başlamamsa 56kg olduğumdaydı, şimdi bunlara gülüyorum tabii..öğlen öyle bi yedim ki patlamak üzereyim

Evet Berkmine cim hangi diyette bu kadar tok olunuyor çok doğru bir saptama.... Benim de çoğumuz gibi midem kapandı sanki, hiç acıkmıyorum vs. Ama bazı akradaşların hemen hergün 100-200 gr kaybettiklerini duyunca biraz üzülüyorum kendim için.. Bakalım artık. Ama iyi gittiğimi söylemenize sevindim, morallerim kabardı))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…